dejan_str
senior
Скоров го виде некој? 4741?Ова не е нормално! Ако се RAPID не е во ред,кај мене со рапид имам 1000мбс,значи делува без рапид вака освен 4К-64![]()
Големо подобрување после исклучување на C states!
Благодарам psyside :kiss:
Скоров го виде некој? 4741?Ова не е нормално! Ако се RAPID не е во ред,кај мене со рапид имам 1000мбс,значи делува без рапид вака освен 4К-64![]()
Големо подобрување после исклучување на C states!
Благодарам psyside :kiss:
i5 3570k stockПроцесор? генерално ок изгледа, само 4к перформансите се малце ниски.
Чисто ме интересира зошто не можеш да го инсталираш на сата3 ?i5 3570k stock
Зарем има плоча за LGA1155 без Sata 3? не го знаев оваЗошто моментално сум на шитаке плоча бидејќи претходната што имаше сата3 рокна,и додека не ја сменам на сата 2 сум
Зарем има плоча за LGA1155 без Sata 3? не го знаев ова![]()
Аии лошо!не сум удрил опуљ на поевтиниве плочи ,ете не сум знаел дека и на тоа биле ускратени.Лошо лошо.Обичните h61 и некои останати се со сата 2 само.
Аии лошо!не сум удрил опуљ на поевтиниве плочи ,ете не сум знаел дека и на тоа биле ускратени.Лошо лошо.
за 2к од матична и сата 3 преефтина ке им се фати xxxxxx
Ако мислиш за стабилен,сигурен Тошибата е доста добар,исто Samsung 830 е ОК,исто и Intel 5xx серијата.Самсунг 840 про е исто добар,само зависи како планираш од аспект цена-сигурност-перформанси.koj ssd disk e naj verodostojen momentalno da se montira vo web server mi treba od 250 gb eden disk dali samsung pro ili evo ili toshibava sto go prodava clenot @efto
ako nekoj znae povise z ssdea
Ако парите не се проблем тогаш некој ентерпрајз SSD му е мајката ама се бајаги скапи,инаку од овие комерцијалниве(како да ги наречам)Intel се доста фалени,исто и Samsung 830 a i тошиба не се лоши.Гледам многу интел SSDa Користат за таква намена ако не се во можност ентерпрајз ССДа да купат.pa cena ne e problem zosto ke se koristi vo web server i ne mi igra uloga samo da nemam problemi so nego sigurnosta mi e najbitna pa posle performanci do nekade iako site se daleku podobri od obicen hdd zatoa pod eden mi treba sigurnost pa posle performansi
ke bide koristen vo server skladiste na fajlovi kade ima 10-20 iljadi posetiteli dnevno
Многу ви се слаби со рапид евава бе?моево ево над 5000 скор ми дава во рапид!4К write ми е над 500 МБ/с.До процесоров и рамов да не е?ма да немам некој брз рам но процесоров е еџтра брз
Ни до процесорот е, ни до рамот е. До графичката еМногу ви се слаби со рапид евава бе?моево ево над 5000 скор ми дава во рапид!4К write ми е над 500 МБ/с.До процесоров и рамов да не е?ма да немам некој брз рам но процесоров е еџтра брз![]()