Ма јок од 3 Октомври имам поднесено сеуште регистрацијата стои на "Confirmed", пишав емаил пред 10тина дена, одговорија да бидам стрплив... и тоа еМу стигна на некој друг мејл дека му е одобрена регистрацијата?
Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Нема врска датумот на регистрација, изгледа рандом си ги прегледуваат или прегледуваат според тоа колкава количина на уреди имаат во моментот.Исто и тука, на 6-окт регистрирано, уште нема ништо, само повратен мејл да чекаме
Конечно најдобриот мобилен пребарувач доаѓа и на ПЦ, сега се што се отвара на мобилен ќе биде достапно и на десктоп.
![]()
Samsung Internet Expands to PC With New Beta Program
Samsung brings its popular mobile browser to PC for the first time, unlocking a more fluid and connected experience across the Samsung Galaxy ecosystemnews.samsung.com
далеку од најдобар. Браузеров сам си толкува бои и ги прикажува како му одговара не како што се у дарк мод.
Појма немаш
Конечно најдобриот мобилен пребарувач доаѓа и на ПЦ, сега се што се отвара на мобилен ќе биде достапно и на десктоп.
![]()
Samsung Internet Expands to PC With New Beta Program
Samsung brings its popular mobile browser to PC for the first time, unlocking a more fluid and connected experience across the Samsung Galaxy ecosystemnews.samsung.com
далеку од најдобар. Браузеров сам си толкува бои и ги прикажува како му одговара не како што се у дарк мод.
Ме збуниФте.Појма немаш
Ме збуниФте.
Чини или не чини?
(озбилно прашвам).
ОдличенМе збуниФте.
Чини или не чини?
(озбилно прашвам).
Нема проблем со дарк модот. Исто ја гледам и на веб и на Самсунг интернет со дарк мод.од кога го имам телефонов боите не може да ги погоди. Кајгана место жолт ми го вади у некоја кафеава боја, текстот нечитлив.
Морам да го сменам модот на обично за да гледам нормални страни. А сакам дарк моуд да користам.
Нема проблем со дарк модот. Исто ја гледам и на веб и на Самсунг интернет со дарк мод.
Settings (на browser-от) > Webpage view and scrolling > Dark Mode и disable на Force dark mode for web content.
Јас сум цело време на Samsung Internet, главно поради интерфејсот го користам. За брза и лесна навигација ми е погоден ептен.
Дефинитивно најдобарМе збуниФте.
Чини или не чини?
(озбилно прашвам).
CASE LIAN LI ATX Vector V100 ARGB w/2x Tempered glass, 4x120mm RGB Fans, Black, V100RX
5.260,00 ден
PSU 750W LIAN LI SFX SP750 V2 80 Plus GOLD, FULL MODULAR, WHITE, SP750G
8.000,00 ден
EXTERNAL SSD Kingston USB 3.2 Gen2 XS1000 2TB 1050MB/s, SXS1000R/2000G
14.840,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750x MODULAR 80 PLUS GOLD, ATX 3.1& PCIe5.1, BLACK, CP-9020285-EU
9.120,00 ден
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 BLACK (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 1K polling rate,All silent micro switch, M6S-A1
4.030,00 ден
MONITOR 14,5" CORSAIR XENEON EDGE PORTABLE, LCD, 2560 x 720, HDMI, USB-C DP, Black, CC-9011306-WW
16.680,00 ден