Ма јок од 3 Октомври имам поднесено сеуште регистрацијата стои на "Confirmed", пишав емаил пред 10тина дена, одговорија да бидам стрплив... и тоа еМу стигна на некој друг мејл дека му е одобрена регистрацијата?
Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Нема врска датумот на регистрација, изгледа рандом си ги прегледуваат или прегледуваат според тоа колкава количина на уреди имаат во моментот.Исто и тука, на 6-окт регистрирано, уште нема ништо, само повратен мејл да чекаме
Конечно најдобриот мобилен пребарувач доаѓа и на ПЦ, сега се што се отвара на мобилен ќе биде достапно и на десктоп.
![]()
Samsung Internet Expands to PC With New Beta Program
Samsung brings its popular mobile browser to PC for the first time, unlocking a more fluid and connected experience across the Samsung Galaxy ecosystemnews.samsung.com
далеку од најдобар. Браузеров сам си толкува бои и ги прикажува како му одговара не како што се у дарк мод.
Појма немаш
Конечно најдобриот мобилен пребарувач доаѓа и на ПЦ, сега се што се отвара на мобилен ќе биде достапно и на десктоп.
![]()
Samsung Internet Expands to PC With New Beta Program
Samsung brings its popular mobile browser to PC for the first time, unlocking a more fluid and connected experience across the Samsung Galaxy ecosystemnews.samsung.com
далеку од најдобар. Браузеров сам си толкува бои и ги прикажува како му одговара не како што се у дарк мод.
Ме збуниФте.Појма немаш
Ме збуниФте.
Чини или не чини?
(озбилно прашвам).
ОдличенМе збуниФте.
Чини или не чини?
(озбилно прашвам).
Нема проблем со дарк модот. Исто ја гледам и на веб и на Самсунг интернет со дарк мод.од кога го имам телефонов боите не може да ги погоди. Кајгана место жолт ми го вади у некоја кафеава боја, текстот нечитлив.
Морам да го сменам модот на обично за да гледам нормални страни. А сакам дарк моуд да користам.
Нема проблем со дарк модот. Исто ја гледам и на веб и на Самсунг интернет со дарк мод.
Settings (на browser-от) > Webpage view and scrolling > Dark Mode и disable на Force dark mode for web content.
Јас сум цело време на Samsung Internet, главно поради интерфејсот го користам. За брза и лесна навигација ми е погоден ептен.
Дефинитивно најдобарМе збуниФте.
Чини или не чини?
(озбилно прашвам).
MEMORY CARD SANDISK MICRO-SDXC UHS-I 32GB EXTREME C10 w/adapter 100mb/s A2 V30, SDSQXAF-032G-GN6MA
1.980,00 ден
OD DVD RW SATA ASUS DRW‑08D6MT, Black, 90DD0340-B19000
1.960,00 ден
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA BY-V30, 2xMIC, USB-C receiver, Black, BY-V30
3.600,00 ден
CONVERTOR FAN SPLITER PWM KOLINK 35cm, 4-pin PWM female to 3x male, White, ZUAD-1632
300,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C3 PRO 8K TKL QMK/VIA RGB HS Keychron Super Red switch, Black , C3PX-H1
4.030,00 ден
NET INJECTOR CUDY POE48, POE+/POE, 2x10/100/1000Mbps, 18W, POE48-18W
690,00 ден