Ма јок од 3 Октомври имам поднесено сеуште регистрацијата стои на "Confirmed", пишав емаил пред 10тина дена, одговорија да бидам стрплив... и тоа еМу стигна на некој друг мејл дека му е одобрена регистрацијата?
Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Нема врска датумот на регистрација, изгледа рандом си ги прегледуваат или прегледуваат според тоа колкава количина на уреди имаат во моментот.Исто и тука, на 6-окт регистрирано, уште нема ништо, само повратен мејл да чекаме
Конечно најдобриот мобилен пребарувач доаѓа и на ПЦ, сега се што се отвара на мобилен ќе биде достапно и на десктоп.
![]()
Samsung Internet Expands to PC With New Beta Program
Samsung brings its popular mobile browser to PC for the first time, unlocking a more fluid and connected experience across the Samsung Galaxy ecosystemnews.samsung.com
далеку од најдобар. Браузеров сам си толкува бои и ги прикажува како му одговара не како што се у дарк мод.
Појма немаш
Конечно најдобриот мобилен пребарувач доаѓа и на ПЦ, сега се што се отвара на мобилен ќе биде достапно и на десктоп.
![]()
Samsung Internet Expands to PC With New Beta Program
Samsung brings its popular mobile browser to PC for the first time, unlocking a more fluid and connected experience across the Samsung Galaxy ecosystemnews.samsung.com
далеку од најдобар. Браузеров сам си толкува бои и ги прикажува како му одговара не како што се у дарк мод.
Ме збуниФте.Појма немаш
Ме збуниФте.
Чини или не чини?
(озбилно прашвам).
ОдличенМе збуниФте.
Чини или не чини?
(озбилно прашвам).
Нема проблем со дарк модот. Исто ја гледам и на веб и на Самсунг интернет со дарк мод.од кога го имам телефонов боите не може да ги погоди. Кајгана место жолт ми го вади у некоја кафеава боја, текстот нечитлив.
Морам да го сменам модот на обично за да гледам нормални страни. А сакам дарк моуд да користам.
Нема проблем со дарк модот. Исто ја гледам и на веб и на Самсунг интернет со дарк мод.
Settings (на browser-от) > Webpage view and scrolling > Dark Mode и disable на Force dark mode for web content.
Јас сум цело време на Samsung Internet, главно поради интерфејсот го користам. За брза и лесна навигација ми е погоден ептен.
Дефинитивно најдобарМе збуниФте.
Чини или не чини?
(озбилно прашвам).
USB Flash Drive 3.2 Gen1 32GB INTENSO TWIST LINE, USB-A&USB-C, 3539480
570,00 ден
HDD 3,5" 4TB WD BLUE 5400RPM 256MB SATAIII WD40EZZX
10.730,00 ден
PLAYING CARDS PALADONE STRANGER THINGS 5
790,00 ден
MOUSE WIRELESS KEYCHRON BM24, 2.4Ghz/Bluetooth, 2400 DPI PixArt PAW3212 sensor, 1000Hz, Space Grey, BM24-X61
1.290,00 ден
MONITOR 24.5" BENQ XL2586X+ Zowie,Fast TN, 1ms, 600Hz DyAc™ 2, Wide, Full HD, 3xHDMI, DP,Headphone+Mic jack
61.500,00 ден
MOUSE WIRELESS USB A4TECH FSTYLER FG35CS, White, FG35CS Plus
520,00 ден