Томислав
lurker
- 7 февруари 2013
- 950
- 1.088
wow, првпат после години да неприметам и да не сум на бетата првиот можен момент. Goodys за вечерва, идам да флешнувам дечки![]()
Досадно, монотоно со софтверот...И како?
Досадно, монотоно со софтверот...
Инаку @TheGeekBoy, ја имав таа опција од секогаш
Испратено од SM-N960F преку IT.mk форум апликација
Месец, може и повеќе..Да не се сеќаваш последниот пат после бетата за колку време излезе официјален апдејт?
Како тогаш сите други ја имаат оваа функција а јас ја немам???Досадно, монотоно со софтверот...
Инаку @TheGeekBoy, ја имав таа опција од секогаш
Испратено од SM-N960F преку IT.mk форум апликација
Зошто имаш/м СамсунК модел со ретардиран и искастрен софтверКако тогаш сите други ја имаат оваа функција а јас ја немам???
Samsung Galaxy A50.

Јас би идел на 5Т. Подобар хардвер и камера има и не е толку гломазен.Едиствено на А70 што вреди е амолед екранот.Помеѓу самсунг А70 и хуавеи нова 5т кој би бил подобар реално.. за девојче?
A70 ако сака голем телефон. Nova 5T помал и полесен на рака.Помеѓу самсунг А70 и хуавеи нова 5т кој би бил подобар реално.. за девојче?
Помеѓу самсунг А70 и хуавеи нова 5т кој би бил подобар реално.. за девојче?
За девојче A70, софтверот е многу подобар како за девојче.
Каков треба да е софтверот за девојче да е добар?
Вчера стигна апдејтот на а1 со тој фикс за а50, стигна кај тебе?Ќе стигне.
Незнам каде прочитав или видов но A50 е на листата уреди на Samsung за месечни апдејти, но A70 не е.
Незнам која логика имаат Samsung али ајде.
Дај Build Number? Последно според Самсунг чејмџлог е ASK9 што е десетина дена стар, и тој е со глупиот фингерпринт аспект.Вчера стигна апдејтот на а1 со тој фикс за а50, стигна кај тебе?
Утре некое време ќе пратам, не е до мене телефонот сегаДај Build Number? Последно според Самсунг чејмџлог е ASK9 што е десетина дена стар, и тој е со глупиот фингерпринт аспект.
Sent from my TELEFON using Tapatalk
MICROPHONE BOYA USB Type-C BOYA K9, RGB, Cardioid, Black
4.900,00 ден
PLAYING CARDS PALADONE STRANGER THINGS 5
790,00 ден
MICROPHONE FIFINE K658 DYNAMIC RGB, USB Type-C, Black
4.880,00 ден
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA LINK ALL IN ONE MAGIC-03, 2xMIC, USB-C, 3.5mm, Black
8.680,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON R6 QMK Retro, RGB LED, Super Brown switch, Multi-Device (Wired+Wireless), Retro, R6-M3
5.450,00 ден
MOUSE WIRELESS KEYCHRON BM24, 2.4Ghz/Bluetooth, 2400 DPI PixArt PAW3212 sensor, 1000Hz, Metal Grey, BM24-C61
1.290,00 ден