Нема чудно, на машкиот се врзува класичното флопи и практично и двата уреда ти се спремни за работа, колку што се сеќавам додека едниот уред работи - другиот уред е недостапен (како двојник фиксен телефон)Чудно е тоа шо има машки конектор (тој со пинови). Јако!
Не баш , ај за да ти биде појасно, кај оној машкиот конектор што го спомна ти на сликата се уштекува друг флопи кабел (женски-женски) и оде накај флопи.Обично флопи со реверзен конектор???
Не се сите исти по големина.![]()
Ми стигна Chieftec Dragon, ама скршен. Дали од неубаво пакување, дали трескање при транспорт ( немаше никакви знаци на кутијата - однадвор изгледаше океј ). Инаку прекрасно е куќиштето - сон за ретро ствари. Неверојатен квалитет. Штета(((((((((((((( *heartbroken*
лепаче? гледам не ти фалат ништо парчиња ил се лажам .. нема ни да се познава
јес да јасно скршен филм и се то ..
Здраво момци! Направив нова тема но админите слободно нека ја избришат бидејќи мислам дека овде е поадекватно да побарам помош.
Многу ми треба стар SIMM RAM од 8mb или стар IDE HDD од 1 gb.
Искрено не знам дали би функционирала машината со други капацитети на мемории, пример 16 ки или нешто поголемо.
Бидејќи не сум престручен испраќам фотографии од деловите кои ги барам. Ви благодарам однапред!
Здраво момци! Направив нова тема но админите слободно нека ја избришат бидејќи мислам дека овде е поадекватно да побарам помош.
Многу ми треба стар SIMM RAM од 8mb или стар IDE HDD од 1 gb.
Искрено не знам дали би функционирала машината со други капацитети на мемории, пример 16 ки или нешто поголемо.
Бидејќи не сум престручен испраќам фотографии од деловите кои ги барам. Ви благодарам однапред!
Бесплатна достава
CE ACCESSORIES EXTRALINK MI ROBOT VACUUM SET FOR S20, EX.98116
980,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 40X30X15 CM - KM02 COSMETIC BAG, BEIGE
1.460,00 ден
Бесплатна достава
HEADPHONES JABRA EVOLVE2 30 SE MS Stereo USB-C/USB-A w/mic 23189-999-779
5.450,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro PST LN, Low-Noise PWM, 450-2000 RPM, BLACK, ACFAN00343A
740,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CPU ARCTIC Freezer 36-S (SINGLE FAN) Intel LGA1700, LGA1851/AMD AM5, AM4, ACFRE00194A
1.590,00 ден
Бесплатна достава
BAG EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BAG 51X20X33CM - KM05 COSMETIC BAG, LIGHT GREY
1.970,00 ден