Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Проблем со филмови

MACEDON 1986

hello world
29 јули 2009
60
0
zdravo na site. me maci eden problem! do vcera komjuterot super rabotese i sabajlevo sakav da pustam film i tuka nastana problem. samo sto stisnav na filmot za da go pustam ekranot pocna da besnee. a na task menagerot commit charge pocna naglo da rasne otide do 1300m. i zastana tamu. vo meguvreme filmot se pusti no samo zvuk slika nemase. i kompjuterot pocna koci. uspeav nekako da go isklucam filmot no commit charge-to ne se namali si ostana na 1300m. si rekov da ne e neso programceto (VLC) ama ne bilo toa, istoto mi se sluci i preku sekoe programce so koe i da se obidam da pustam film. pa me interesira dali nekoj imal nekoj slicen problem i dali ima resenie. pozdrav :(:(:(:(

kimi makedonski

hello world
19 август 2009
440
14
jas imav istotaka problem so film
nemozev da go otvoram a na drug pc rabotese se ok
ne mi e rasipan cd romot bidejki otvara se drugo samo filmot nejke

MACEDON 1986

hello world
29 јули 2009
60
0
ama ne e samo eden film 10 filmovi probav. i pak ista prikazna. kompjuterot e formatiran pred mesec dena. i neznam sto mu stana odednas. mi rekoa proveri si ja grafickata ama taa si e ok. se si raboti super no ako probam film da uklucam e togas sum vo belja. mi go cedi ramot. a neznam zaso. i koga ke isklucam se, iskoristenosta na memorijata ne se namaluva, si stoi na toa.:(

MACEDON 1986

hello world
29 јули 2009
60
0
HAHHAHAHAH gotovo go resiv problemot si spustiv novi drajveri i si rekov aj da probam i taka ako ne go biva format, i opaaaa raboti super e sea! inaku fala na deckite sto posvetija vnimanie!
sto se odnesuva do mene moze da se zatvori temava:bravoska:

vilen

read-only
11 август 2008
4
0
Би Ве замолил за помош. Спуштив еден филм од Интернет, и фајлот е со големина 768МБ, но кога ке го пуштам оди само шпицата на почеток (онаа на UNIVERSAL pictures) околу 19 секунди и тука завршува. Со други филмови ми е све во ред. Молам помош ако може.

DaciSS

lurker
3 јануари 2008
949
289
San Francisco
www.linkedin.com
@vilen изгледа филмот не ти се симнал скроз како што треба, corrupted е, пробај да го упалиш со VLC , ако тоа не ти го упали , мислам ништо нема да ти го упали, со тоа програмче се се стриам видеото, така да можеш и половинки да гледаш.

членови онлајн
мислења
теми
членови

Последни теми

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно