Ab@ace
lurker
- 21 мај 2016
- 858
- 738
Ја купувам преплата од една година на www.kinguin.net околу 2300 ден
Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
Ова го земаш?Ја купувам преплата од една година на www.kinguin.net околу 2300 ден
Во Redeem code се става кодотОва го земаш?
Ако да, како го активираш ?
Мислев дали треба да си регистриран на специфичен регион ? Гледам дека ова е код за PL(Polska) и пишува: Cannot be activated in - MACEDONIA
Погледнете го атачментот 104708
Амерички акаунт, избери хотелче некое од следниве земји: Alaska, Delaware, Montana, New Hampshire, Oregon тие немаат данок.Стигна зверот
Погледнете го атачментот 104711
Кажувајте на кој регион да се ставам, кај има најповолни цени за PS Plus и игри дали треба VPN и слично. Доаѓам од Xbox платформа, така да ништо не знам.
Кажувајте на кој регион да се ставам, кај има најповолни цени за PS Plus и игри дали треба VPN и слично. Доаѓам од Xbox платформа, така да ништо не знам.
Амерички акаунт, избери хотелче некое од следниве земји: Alaska, Delaware, Montana, New Hampshire, Oregon тие немаат данок.
PS plus земи си гифт кард од g2a, cdkeys или кај ќе најдеш најефтино. Еве на пример 1-Year PlayStation Plus Membership (PS+) - PS3/PS4/PS5 Digital Code (USA)
И после ваучер со долари од истите сајтови, само ќе гледаш да се за регион америка и тоа е тоа.
edit: не треба ВПН
Амерички акаунт, избери хотелче некое од следниве земји: Alaska, Delaware, Montana, New Hampshire, Oregon тие немаат данок.
PS plus земи си гифт кард од g2a, cdkeys или кај ќе најдеш најефтино. Еве на пример 1-Year PlayStation Plus Membership (PS+) - PS3/PS4/PS5 Digital Code (USA)
И после ваучер со долари од истите сајтови, само ќе гледаш да се за регион америка и тоа е тоа.
edit: не треба ВПН
Ставив US акаунт, фала за инфо. Е сега уште едно прашање. Незнам како да ја заштитам конзолава од струен удар. До сега ми изгоре така Xbox и телевизор, за година ипол, и двата уреда со веќе помината гаранција. Се мислам да земам нешто UPS или surge protector. Да не знаете вакво нешто кај нас кај се продава https://www.amazon.com/APC-Back-UPS-Battery-Protector-BE750G/dp/B000Z80ICM ?Istovo ke go pisev, naj dobra opcija e US akaunt, naj dobri popusti imas.
Ставив US акаунт, фала за инфо. Е сега уште едно прашање. Незнам како да ја заштитам конзолава од струен удар. До сега ми изгоре така Xbox и телевизор, за година ипол, и двата уреда со веќе помината гаранција. Се мислам да земам нешто UPS или surge protector. Да не знаете вакво нешто кај нас кај се продава https://www.amazon.com/APC-Back-UPS-Battery-Protector-BE750G/dp/B000Z80ICM ?
Ставив US акаунт, фала за инфо. Е сега уште едно прашање. Незнам како да ја заштитам конзолава од струен удар. До сега ми изгоре така Xbox и телевизор, за година ипол, и двата уреда со веќе помината гаранција. Се мислам да земам нешто UPS или surge protector. Да не знаете вакво нешто кај нас кај се продава https://www.amazon.com/APC-Back-UPS-Battery-Protector-BE750G/dp/B000Z80ICM ?
Точно тоа што ми треба. Фала ти. Се мислам само дали вреди уште сега да инвестирам, или може и после 1 година кога ќе истече гаранцијата на конзолата. ТВ то секако има 5 год гаранција. Има некок искуство со сервис на Sony во МК ? Се надевам признаваат дефект од струен удар...Погледнете го атачментот 104722
јас го купив 1000/600. Битно ти е да има шуко и да издржи конзола плус тв. Нормално што поголем рејтинг тоа повише време ќе имаш да изгасиш.
Бандл е со 3 игри. Наложено е од PS дека мораат да шиткаат така. Има многу по светов и ги ругаат за тоа.гледам галерија или stock многу голем имаат за PS5 или слабо англискиот со 45к за конзола....
Зошто да ризикуваш скап тв и скапа конзола.Точно тоа што ми треба. Фала ти. Се мислам само дали вреди уште сега да инвестирам, или може и после 1 година кога ќе истече гаранцијата на конзолата. ТВ то секако има 5 год гаранција. Има некок искуство со сервис на Sony во МК ? Се надевам признаваат дефект од струен удар...
Ајде и да е наложено од PS дека мора да ги шиткаат заедно со игри, иако искрено не верувам, пошто помала е веројатноста дека некој ке го купи PS 5 кога ке испадне 15к поскапо од тоа што првично имал во план, поготово со игри што можеби нема да му се допаѓаат.Бандл е со 3 игри. Наложено е од PS дека мораат да шиткаат така. Има многу по светов и ги ругаат за тоа.
Игрите се First Party, developed & published by SCEАма, што е со комбинацијата на игри жити се..? Sackboy, Ratchet and Clank, и Demon Souls.
Тогаш можеле комотно да направат „bundle“ од Demon Souls, Ghosts of Tsushima: Directors Cut и ете Spiderman: Miles Morales. Тоа се сите "first party, developed & published by SCE" игриИгрите се First Party, developed & published by SCE
Најголем профит имаат од нив.
Сигурно нема да стават игри од Ubisoft, EA Games, Capcom и остали...
Да ама тие игри се продаваат како луди, овие не толку многу пошто се повеќе специфични за народните маси и ретко кој ќе даде 80€ за нив. Прочитав некаде соопштение од Сони до 4 месец продале само 600 илјади Сакбои.Тогаш можеле комотно да направат „bundle“ од Demon Souls, Ghosts of Tsushima: Directors Cut и ете Spiderman: Miles Morales. Тоа се сите "first party, developed & published by SCE" игри
Да знам, тие претходните се баш ps5 еxclusive наслови, додека кај овие GoT: Directors Cut и Spiderman не се (?). Ама сепак, многу е напмупана цената со тој бандл што го нудат, само заради лошиот (барем по мене) избор на игри.
Сфатив сеа... Значи сеа ради тоа у бундл ги ставаат тие игри за да ги распродадат. Односно сосила да ги увалаат сосе конзола..Друже тоа не е фалење, тоа е катастрофа од епски размери затоа им верувам, да рекле дека продале 10 милиони плус примероци секако немаше да им верувам.
Бандл е со 3 игри. Наложено е од PS дека мораат да шиткаат така. Има многу по светов и ги ругаат за тоа.