Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Навигација за Андроид

fazrijan

hello world
24 март 2012
152
233
Skopje
www.terakota.com.mk
Секое парче техника како ќе го наместиш ТИ така ќе работи.
Но, да не се расправаме тука и да не бегаме од темата. Се надевам ја сфати поентата ;)
Без расправања и навреди се согласувам со тебе дека треба да се подеси но не и да се плати за да работи како што треба.Се надевам дека ја свати и ти мојата поента ;)

Steff_Maja

poweruser
30 мај 2010
4.174
1.710
Денеска ја инсталирав Copilot 8 на T-Mobile Move и сакав да симнам мапа за Грција, ама не можев. Заклучена е и ми вели дека немам пермисии за неа.
Пробав исто и на мојот Xperia Mini Pro и исто така не можам.
Што е финтата ?

П.С. Не можам ниту една мапа што е вон Источна Европа да симнам.

1 април 2012
1.480
982
мислам дека е нешто со лиценцата демек. Ако сакаш по пп можам да ти дадам линк јас од кај ја имам симнато.

SaleSk

Arzt
20 април 2007
4.698
5.492
Што си правите проблеми со тие програми...Златно ИГО, и за час да се инсталира и да си работи...А и најбоље е од сите...Испробана работа...

igor_xxxx

user
10 септември 2010
1.309
1.756
Што си правите проблеми со тие програми...Златно ИГО, и за час да се инсталира и да си работи...А и најбоље е од сите...Испробана работа...

Не сум во тек, дали работи на ICS, копиљот не ми работи али не сум видел дали е средена работата со нова верзија?

FATAL ERROR !

Баниран/a
24 август 2011
579
277
Уфф темава има 5-6 страни не сум ги читал мислењата, ќе одговорам на првиот пост, имам 2.3.7 андроид, и имам инсталирано google maps, кои работат во секој град или помало градче, па дури и во села, така кажано секаде фаќа, само под 1 услов, да си под отворено небо со вклучени сетинзи за GPS, не ти е потребно интернет, доколку сакаш да внесеч локација до каде да те носи тогаш ќе ти треба интернет, вака можеш да се лоцираш и да одиш го муа без глава низ град :D

Vlado.T

hello world
28 мај 2010
233
13
Vlado.T's setup  
Processor & Cooler
4th Generation Intel® Core™ i7-4700MQ (2.40GHz 1600MHz 6MB)
Storage
1TB HDD 5400 RPM
RAM
8GB Dual Channel DDR3L-1333 / 1600 MHz (2 SO-DIMM slots)
Video card
Intel® HD Graphics 4600
OS
Windows

D3N1EL

poweruser
10 август 2010
2.922
1.535
и мене ми праи сеа проблеми CoPilot Live 8.2, не ми дава листа на мапи за да симнам. Изглеа ќе треба од торент да најдам на цела европа.

alumen :)

user
6 јануари 2012
1.122
594
Скопје
и мене ми праи сеа проблеми CoPilot Live 8.2, не ми дава листа на мапи за да симнам. Изглеа ќе треба од торент да најдам на цела европа.
И на татко ми му прави проблем да ја спушти европа, има уште 6GB на картичката, а ова му вика дека нема место..
Патем ако ја најдеш и ако не ти е проблем прати ми го торентот да ја спуштам :)
Поздрав

baba zaneti

read-only
23 септември 2012
1
0
Zdravo decki...Se mucam 1 nedela so gps aplikacii od googleplay ama nesto ne shtimaa..Ustvari svativ deka do mene e problemot :)) Guglav i Ve najdov na forumov...Ve molam vo PP da mi pratite link od IGo i copilot i ako ne Ve mrzi vo 1-2 recenici da mi objasnite kako da go spastram toa vo telefonce so android.. Tnxxxx

JasSum

poweruser
8 мај 2007
2.666
3.264
Navigon - фирмата е купена од Garmin.
Гледам дека и рекреативните патеки на газибаба ги има.
Штом го пробам во реални услови, ќе ве известам.

SaleSk

Arzt
20 април 2007
4.698
5.492
А бе не е лош Навигон-от, ама реков...Ајго е уште подобар, барем за мене....
Инаку не барајте линкови за симнување...На гугл пишете што ви треба и едноставно ке ви излезат милион линкови....
Пиратерија е забранета на форумов...
Ке треба единствено да си одберете верзија која ке одговара со резолуција на вашиот екран...
Го копирате фолдерот во картицата, ја ставате картичката во телефон и го наоѓате инсталациониот фајл...Го инсталирате и имате се...
:)
Тоа е тоа...

членови онлајн
мислења
теми
членови

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно