Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Најдобра игра...

• Ја почнал/а темата D
  • Време на почнување

Mao

user
5 јуни 2007
1.342
1.094
Mao's setup  
Processor & Cooler
Ryzen 9 3900X + BeQuiet Dark Rock Pro 4
Motherboard
Asus Rog Strix B450-F Gaming
Storage
Samsung Evo Plus 970 M2 nVME SSD
PSU
CM 850W M2 Silent Pro
RAM
Kingston Predator/Fury 32GB 3200Mhz
Video card
Asus Rog Strix 1070 8GB
Case
DeepCool Mattrex RGB
Mouse
Logitech G502 Hero
Keyboard
Cooler Master MK750
Monitor
Alienware 25" 240hz
OS
Win 10 Pro

VLAD

read-only
24 јуни 2007
27
0
Najdobra Igra e taa kaj sto pravam param parce i sum numero uno bez konkurencija, sto znaci ,poodamnaa ,a i u momentov ,ama bas niedna :pPP.

<<ExeCutoR>>

hello world
16 април 2007
132
2
Eve kako se prezentira najdobrata igra
470_starcraft1,0.jpg

2072.jpg

winnybt

read-only
5 јуни 2007
23
0
Мислам дека ова зависи од вкус на самиот корисник :)

Мене лично, моментално најомилена игра ми е King of Fighters ( http://en.wikipedia.org/wiki/King_of_fighters ) иако е многу стара. Конкретно: верзиите од '98 година. :D

mozi drugar da se najdi nekako taja igra oooo ama premnogu e dobra...ako najs neso pisi....pm ili na msn [email protected]

Ханзо

read-only
17 јули 2007
1
0
според мене, најдобра игра е Hearts of Iron 2. најверојатно повеќето од вас не ја играле, но тие што ја играле знаат за што зборувам

igorkrst

hello world
13 јули 2007
400
1
Прва зараза AOE II ама се тоа баталив кога ја инсталирав Pharaoh нешто феноменално!. Потоа полесните варијанти Zeus i Posejdon и на крај малку разочаран од Emperor. некаде ми изникна Setlers III и чудните човечиња, фантастична игра. Оваа новава Сетлерс не ја прапознав, тотално различна. И на крај јаготката на шлагот CIVILISATION ама не 4-ката. Најголемо разочарување кога почнаат да ги прават во 3D стратегииве. Веќе не ме палат некако тапа ми се, иако имам лудница ПЦ. Некако сум лут на последната цивилизација, ми го сменија концептот. Дали има некој искуство со Цезар последната верзија? Дали воопшто да ја инсталирам?
Абе нема некоја асална city-building стратегија со примеси на војување. Несакам стереотипот: гради куќи и блексмити па напукај ресурси па напукај војска и с'сни се и успехот е загарантиран.

The_Darkness

hello world
17 мај 2007
103
53
sega za sega najdobro nesto sto sum go igral e Prince Of Persia-Warrior Within.golema zelba mi e da go igram i najnoviot del,ama konfiguracijata na kompjuterot mi e malce poslaba,pa nisto od taa moja zelba:tazhen: .inaku Age of Empires II bese zakon,pak bi si ja igral samo steta ne e za XP:p

DaciSS

lurker
3 јануари 2008
949
289
San Francisco
www.linkedin.com
па веќе 2 години како ништо не играм, целосно сум рехабилитиран од тој порок :))))

али sudden strike 2 i call of duty united offensive ги имам здрвено од играње, цело средно мислам дека со нив ми помина :)))

vik

user
14 април 2007
1.936
32
My all time favourite е Warcraft III Region of Chaos & The Frozen Throne.
Иначе ги обожавам и Half Life 2 и NFS Most Wanted.

AMD_fan

poweruser
10 ноември 2007
3.646
139
Тука би го додал и NFS серијалот. За PRO STREET сеуште не можам да кажам ништо ама претходните са добри сите. :bravo:

papa

read-only
14 јуни 2007
5
0
kako i da e.
igrite se edno masivno mesto za zabava i rekreacija, uzivanja i zarabotka na 3d virtuelni svetovi koi denes se stvarno na visoko nivo

M

Mr.Alien

Гостин
NFS Underground / Underground 2
Far Cry (без конкуренција)
Unreal Tournament
Unreal Tournament 2003
Star Wars Episode I: Racer
Deep Frtiz 10.

Одвај чекам да се појави Far Cry 2. Наслушнав дека дејствието ќе биде сместено во Африка, и дека треба да се појави во средината на оваа година !?!

mENDol

hello world
24 декември 2007
83
2
Aman ludje, igral li nekoj Star Craft ??? Nemozam da zamislam da se zboruva za igri a da ne se spomene StarCraft..... btw za nekoe vreme izleguva 3ka...

членови онлајн
мислења
теми
членови

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно