Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

Најдобра игра...

• Ја почнал/а темата D
  • Време на почнување

D

Администратор
31 март 2007
3.977
4.142
www.aqtos.com
ОК, затоа што еден од администраторите [јас:rolleyes:] ја избришав по грешка темата за омилена игра, одиме од поново....

Која Ви е омилена игра?

Иаку неам многу време да играм игри, и последна игра која ја играв беше AOE II во времето кога излезе, дефинитивно ќе кажам дека до ден денес мислам дека најдобра игра е: Age of Empires (сите верзии!)

direktor.e

Intern
6 април 2007
608
4
Vo prethodnata tema pisav Age of Empires III, samo vo megjuvreme ja igrav Command and Conquer 3:Tiberium Wars i nemam komentar za igrata, barem vo pogled na RTS igrite. Koj znae za PANG, znae deka e nezamnliva :)

goran^

Intern
7 април 2007
37
0
E па како игра на сите времиња до сега ми се првите два дела од Command and Conquer ,а според демото мислам дека и третото продолжение нема да ме изневери.А моментално ги играм онлаин SOF2 и трите игри од CD на Counter-strike source онлаин.

Lightlord

Intern
6 април 2007
86
1
CS:Source e zakon i megju najigranite igri momentalno, a posebno online, iako W3 Battle.Net-ot e isto mnogu popularen.

bambam

Intern
9 април 2007
4
0
vo zavisnost od toa koj kakvi igri saka sekoj si ima svoja omilena. cudno dosega nikoj ne ja spomna WOW :) sreca se otkazav od igrata pred 2 meseci na 65 lvl rogue na Balnazar. Se relaksiram so dota vo net ili na battlenet so gostivarcani. pozdrav do niv :)

Ismet

Intern
7 април 2007
250
4
Mene mi e omilena HalfLife 2 i malce sum po ekstremno vozenje i zatoa si ja sakam i NFS ;) .

Andrijeski

Gaining Experience
1 март 2007
2.599
65
andrijeski.net
vo zavisnost od toa koj kakvi igri saka sekoj si ima svoja omilena. cudno dosega nikoj ne ja spomna WOW :) sreca se otkazav od igrata pred 2 meseci na 65 lvl rogue na Balnazar. Se relaksiram so dota vo net ili na battlenet so gostivarcani. pozdrav do niv :)

Најискрено, мило ми е што се откажа од играта. Премногу залудно трошење на време е.

Фала за поздравот, а за DotA, кажи кога сакаш, ќе направам исклучок (quitdota.com) знаеш кај да ме најдеш ;)

P.S. Супер што ме потсети, да креирам нова тема со објаснување за DotA и како да се овозможи online играње на eurobattle.net PvPGN :D

Lightlord

Intern
6 април 2007
86
1
Не е тој BattleNet нелегален? И јас го имам тој инаку ама колку што знам подобро е на официјалниот зошто малце лаг има таму.

Freaker

Intern
9 април 2007
418
8
за мене најдобри игри NFS Underground 2 и Carbon, Call of Duty 2 (ако не излезе тројката за PC Activision на трошок ќе ме стават да купувам конзола :)

goran^

Intern
7 април 2007
37
0
A гледам дека доста сте заинтересирани за CS може една интерна партија мегу нас,додека да ја набавиме оргиналот C&C III.Eве предлог во петок по полноќ.Одберете сервер.
PS:Mислам на Counter-strike source .

DynamicMK

премиум член
11 април 2007
1.646
196
Jas ne igram mnogu igri... inaku najomileni mi se Red Alert i definitivno Prince of Persia...

strucnjak

Intern
11 април 2007
32
0
strucnjak

ima edna igra, mislam deka bese rally simulacija i se vikase neso kao Richard Burns :D
sala na strana, ne veruvam deka vo brzo vreme ke se pojavi taka realna igra kako sto e ova reli.
vo sekoj slucaj nezamenlivi se NFS serijalite...
voznja RULLZ...
:)

Нови мислења

Последни Теми

Статистика

Теми
49.048
Мислења
1.004.894
Членови
36.671
Најнов член