Chiller
user
Лесно се манипулира на овој начин.Ама сепак владата не е мнозински акционер, нели ?
Sent from my TELEFON using Tapatalk
Лесно се манипулира на овој начин.Ама сепак владата не е мнозински акционер, нели ?
Ама сепак владата не е мнозински акционер, нели ?Лесно се манипулира на овој начин.
Па не е мнозинско, но има голем удел нели?Ама сепак владата не е мнозински акционер, нели ?
| Влада на РМ | 33.364.875* | 34,81 |
|---|---|---|
| Македонски Телеком АД (сопствени акции) | 9.583.878** | 10,00 |
| IFC | 979.883 | 1,02 |
| Други малцински акционери | 3.032.365 | 3,17 |
Па не е мнозинско, но има голем удел нели?
Може да издејствува како да има 49%. Буревесник има многу статии како се испумпувале пари баш во време на дајл-ап ера, со ко божем вртени броеви кон некои острови на Малдиви (нормално дебело наплатено) па сега види дали би им бил клиент.
Влада на РМ 33.364.875* 34,81 Македонски Телеком АД (сопствени акции) 9.583.878** 10,00 IFC 979.883 1,02 Други малцински акционери 3.032.365 3,17
Се разбравме во единствената работа што е факт, дека не е мнозински сопственик. Сѐ друго се весели математики и шпекулации, тек кога ми спомна тој Буре Весник.
П.с. инаку сум нивни корисник. Сум ги поминал сите оператори кај нас, и повторно се вратив комплет кај нив. Сите се исти "преваранти и крадци во обид" најблаго кажано, ама бар со овие сум имал најмали нервози и најдобра услуга.
Сакаш да кажеш никогаш не вели никогаш?!
Постот од ФБ е многу паушален, комотно може и х3 да ги пише бројките, who cares, нема никаков ни доказ ни, ни фактура ни сметка ни бутур. Посто е наменет да се пали публика на паушални шпекулации со бројки. Далеку од тоа дека се срциња телеком, пишав и ја пред некое време, за некоја услуго што ми ја наплаќаа после промена на пакет, тотално безвезе, ама тоа е реално, извадив бројки, податоци, контактирав поддршка и тоа што го пишав беше издржано. Ова тука е нафрлање бројки од памет.Ова е од понова историја линк и не била активна дајл-ап конекцијата 24/7 туку 4-5 саати дневно. Правеа пепел по импулс, затоа нема никогаш да бидам нивен корисник за било што.
Како ми се нафрливте, божем сум ви брцнал во очи.Постот од ФБ е многу паушален, комотно може и х3 да ги пише бројките, who cares, нема никаков ни доказ ни, ни фактура ни сметка ни бутур. Посто е наменет да се пали публика на паушални шпекулации со бројки. Далеку од тоа дека се срциња телеком, пишав и ја пред некое време, за некоја услуго што ми ја наплаќаа после промена на пакет, тотално безвезе, ама тоа е реално, извадив бројки, податоци, контактирав поддршка и тоа што го пишав беше издржано. Ова тука е нафрлање бројки од памет.
Се друго веќе го пиша @marv нема потреба од повторување, а не ни сакам да навлагам во веселата математика, држават со 35% може да дејствува како да има 49% :| :| :| Ова Апасиев ли ве лаже со вакви муабети и со национализација на странски фирми?
Како ми се нафрливте, божем сум ви брцнал во очи.
Мене лично телеком ме има горено во пари и тоа никогаш нема да им го заборавам!
Побарај статија на буревесник како извршен директор на телеком дава репорт кај претпоставен како зачукале фиктивни вртења кон рајски острови ама нема да можеле да го прават секој месец зошто ќе станело сомнително. (инаку буревесник ја има целата база од Outlook на тој директор).Не се нафрливме да го браниме телеком, туку да го браниме здравиот разум. Види, ако во ценовникот пишува дека мегабјт интернет во роаминг е 500 денари и јас укључам интернет и ми стигне сметка од 4000+ денари... не се телеком лопови, таа е тарифата за услугата што ја користиш.
Побарај статија на буревесник како извршен директор на телеком дава репорт кај претпоставен како зачукале фиктивни вртења кон рајски острови ама нема да можеле да го прават секој месец зошто ќе станело сомнително. (инаку буревесник ја има целата база од Outlook на тој директор).
Ова го нема во тарифник никаде.![]()
Не работи и кај менеПогледнете го атачментот 138210
Ова му фунцкионира некому на Телеком? Ја гледам долго време опцијава ама откако ќе ја упалам се гаси за кратко.
Прилично корисна работа би била за во роаминг.
Epa pobitno e 5g od Volte, a treba da znaat ni 50% nema 5g telefoni...Мобилна | Telekabel - 5G и во Телекабел, но достапно само при активирање на дополнителните пакети и со испраќање на СМС, наплатен центар или на нивниот број 074 747 474
,, Корисниците кои имаат активни опции +20GB и +150GB, имаат право на користење на 5G мрежа. Активација на 5G може да се направи со праќање СМС со содржина “5G” на 600000, во наплатен или на број 074747474. ''
За VoLTE ќе почека народот и за другите проблеми, битно Телекабел имаат eSIM и 5G.
Не, за жал. Мора прво на Лајка, па после 30 дена на друг.Ми треба портирање од постпејд со завршен договор на припејд. Знам дека може од било кој на Лајка, ама дали постои некој друг таков оператор?
Prvo na lyca, a moze da prasas i na mtel pripejd dali portiraat...Ми треба портирање од постпејд со завршен договор на припејд. Знам дека може од било кој на Лајка, ама дали постои некој друг таков оператор?
Ова е за голема пофалба. Једини мвно со 5G.Мобилна | Telekabel - 5G и во Телекабел, но достапно само при активирање на дополнителните пакети и со испраќање на СМС, наплатен центар или на нивниот број 074 747 474
,, Корисниците кои имаат активни опции +20GB и +150GB, имаат право на користење на 5G мрежа. Активација на 5G може да се направи со праќање СМС со содржина “5G” на 600000, во наплатен или на број 074747474. ''
За VoLTE ќе почека народот и за другите проблеми, битно Телекабел имаат eSIM и 5G.
Volte treba ne 5gUste da napravese parking da ima, daleku po potrebno e od 5G
Kolku sto e potrebno VoLTE isto e potrebno i Parking, povekje ne potrebno tuku NEOPHODNO!Volte treba ne 5g
SSD M.2 1TB CRUCIAL P310 NVMe PCIe Gen4, CT1000P310SSD8
9.960,00 ден
RAM SO DIMM DDR5 8GB 5600Mhz CL46 Crucial CT8G56C46S5
11.640,00 ден
CAR POWER VOLTAGE CONVERTER EXTRALINK OPIM-600W 12V>230V, 600W, w/USB
2.410,00 ден
SSD M.2 512GB KIOXIA EG6 (2230) NVMe Gen4 KEG60ZNS512G
7.050,00 ден
MB 1851 Z890 ASUS ROG MAXIMUS Z890 APEX, 4xDDR5 9600MHz(OC), 2xPCIex16 5.0, 1xPCIex4, 1xPCIex1, 4xM.2, 4xSATAIII, DP, 5GbE LAN, 90MB1IP0-M0EAY0
39.310,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL MINI HAMA RAGE EXODUS 760 RGB LED 60% w/palm rest OUTEMU Red switch , Black, 217828
2.580,00 ден