Sparkplug folf
hello world
- 5 јануари 2021
- 362
- 280
Имав направено печатна грешка во пишување па се прашувам како може да се поправи. Ме интересира и како може да де избрише тема. Фала однапред!
Имав направено печатна грешка во пишување па се прашувам како може да се поправи.
Ме интересира и како може да де избрише тема.
На било кој од модераторите кои се онлајн во моментот.Oof
Мислењето е автоматски споено:
Kogo moze da go kontaktiram za da ja izbrise temata?
(Исто така пишување на КИРИЛИЦА е едно од правилата на форумов. Непочитување е казниво со опомена па бан.
Пишувам на латиница дека тастатурата е поголема. На десктоп секогаш пишувам на кирилицаПогледнете го атачментот 100212
Обрати се до модераторот што е моментално онлајн кој најверојатно ке го избрише постот - за да може да напишеш нов. И десетпати мери - еднаш сечи !
(Исто така пишување на КИРИЛИЦА е едно од правилата на форумов. Непочитување е казниво со опомена па бан.
Поздрав.
Јас сум казнет со опомена од модераторите или админите на форумов - па најдобро знамИ во затвор да не те праќаат?
Сите сме за да се пишува на кирилица, ама ај сега да не драматизираме.
Погледнете го атачментот 100219
@Sparkplug folf само модератор може да менува наслов на тема, не мора да ја брише, само контактирај некој од модераторите и ќе ти го сменат насловот. Можат и било кој пост да го променат во било кое време..
Јас сум казнет со опомена од модераторите или админите на форумов - па најдобро знам![]()
Бесплатна достава
CE SMART STANDING AIR CIRCULATION FAN XIAOMI, White, BPLDS11DM
6.820,00 ден
Бесплатна достава
XIAOMI LINT REMOVER 2
1.370,00 ден
Бесплатна достава
OD DVD RW SATA ASUS DRW‑08D6MT, Black, 90DD0340-B19000
1.960,00 ден
Бесплатна достава
PSU 2200W SEASONIC PRIME PX-2200 ATX 3.1, 80 Plus PLATINUM FULL MODULAR, SRP-PPX222-A5A22ST
35.950,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON K3 MAX QMK/VIA LP RGB HS 75% Gateron Brown switch Multi-Device (Wired+Bluetooth), Black, K3M-H3
6.600,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 32" BENQ PD3226G 4K, 144Hz,WIDE IPS, HDMI, DP, THUNDERBOLT 4, USB Type-C, VESA 100x100, Anti-Glare, w/speakers, Black, 9H.LMVLA.TBE
67.500,00 ден