Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Iphone 4s Carrier Unlock

ringishpil

read-only
21 февруари 2011
10
3
Dali ima nekoj praveno carrier unlock na iphone 4s?

Imam zaklucen na t-mobile sakam da go koristam na vip. Najdov dosta razlicni reshenija na net, pa neznam sto e tocno. Ako nekoj go pravel i uspeal pls za help!

Thanks!

Mao

user
5 јуни 2007
1.339
1.094
Mao's setup  
Processor & Cooler
Ryzen 9 3900X + BeQuiet Dark Rock Pro 4
Motherboard
Asus Rog Strix B450-F Gaming
Storage
Samsung Evo Plus 970 M2 nVME SSD
PSU
CM 850W M2 Silent Pro
RAM
Kingston Predator/Fury 32GB 3200Mhz
Video card
Asus Rog Strix 1070 8GB
Case
DeepCool Mattrex RGB
Mouse
Logitech G502 Hero
Keyboard
Cooler Master MK750
Monitor
Alienware 25" 240hz
OS
Win 10 Pro
http://www.unlockturbosim.com/ - gi ima skoro vo site prodavnici za telefoni. znam deka 4kata rabotese so ovie, za 4s neznam, pretpostavuvam deka e ist princip

ringishpil

read-only
21 февруари 2011
10
3
Па бев во мобилари, ама тврдат дека нема за 4s. Официјално сеуште се чека за unblock метода, ама има на нет некои методи кои работат во дел од случаите. Затоа сакав да видам некој да не отклучил.... па да ми каже дали тоа функционира за T-mobile или само за дел тие што се на AT&T

uwemi

poweruser
20 февруари 2011
4.761
4.323
Skopje
2b.com.mk
uwemi's setup  
Processor & Cooler
Intel i5 3450s
Motherboard
Gigabyte GA-z68xpUD3
Storage
Samsung EVO 840 / 320GB + 1TB HDD.
PSU
CM SilentPro 700W
RAM
2x4GB Kingston - 1333mhz
Video card
Sapphire R9 280x Vapor-X
Case
CoolerMaster K-350
Mouse
Logitech MX-518
Keyboard
A4Tech B120 Red BackLight
Audio
Creative Inspire P380 2.1
Monitor
BenQ RL27" + SyncMaster 24"
OS
Windows 7 / 64Bit
off-topic.

Mozebi si eden od prvite korisnici na iphone4s vo makedonia pa sakav da te prasam
Ova SIRI sto e dali e koristno nesto vo MKD ili voopsto ?

ringishpil

read-only
21 февруари 2011
10
3
uwemi,

Втор ден го имам телефонот и до сега ко што го користам Сири-во е супер. Значи сите команди на телефонот можам да ги правам со зборење, нема потреба да шетам низ мени, заменува дел од апликации weather ова она, и пребарува на нет нормално на англиски, така да мислам дека е добра ствар. Сеуште ќе го развиваат сигурно, па ќе видиме. Не е нешто што е есенцијално, но некогаш е добро да го имаш!

ringishpil

read-only
21 февруари 2011
10
3
150 евра? Ако имаш unlock напраи бизнис на нет шиткај го и така ќе ти го купам за 35 долари :)! Сериозно, и дев тим немаат уште изведено unlock, ако имаш
ќе се опариш. 150 евра ми се тумач. Ќе си користам јас Те Мобајл

AtOm

hello world
4 октомври 2011
51
30
Што ке ми купиш за 35 долари??Зборам за перманент анлок кој дев тимот и никогаш го немале.И трето не е мое решението.Ептен комплицирано да биу објаснил,а цената е таа.Па кој како сака.

lamja

hello world
1 октомври 2008
424
187
Skopje
uwemi,

Втор ден го имам телефонот и до сега ко што го користам Сири-во е супер. Значи сите команди на телефонот можам да ги правам со зборење, нема потреба да шетам низ мени, заменува дел од апликации weather ова она, и пребарува на нет нормално на англиски, така да мислам дека е добра ствар. Сеуште ќе го развиваат сигурно, па ќе видиме. Не е нешто што е есенцијално, но некогаш е добро да го имаш!

abe daj ziti se ne vlagaj u filmovi so muabetot "Значи сите команди на телефонот можам да ги правам со зборење, нема потреба да шетам низ мени," jas znam kako se pravi unlock bez problem, ama posle muabetov ne zasluzuvas pomos

AtOm

hello world
4 октомври 2011
51
30
Анлок не се прави никако без проблем.Единствен проблем е цената која е висока.И таква треба да биде за телефон на кој може да му збориш кога никој не ти прави муабет.......

ringishpil

read-only
21 февруари 2011
10
3
lamja, samo ova za tebe,

haters-gonna-hate18.jpg

Adios muchacho, se snajdov za unlockot za 50 evra! Pozdravi i cestitki!

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

На врв Дно