2-3 дена после тоа. Со оглед на тоа дека е петок, очекувај го во понеделник или најдоцна вторникСамо што добив мејл од жирафа за гаранцтен лист и потврда дека продуктот е испратен, откако ќе го добиете мејлов, колку време чекавте да стигне продуктот во ваше искуство? Претпоставувам сабота недела не работат?
Тоа е така ради некои грешки шо имале при апдејтирање шо им е на залиха. Исто и јас у сабота порачав графичка, за десетина минути ми се јавија на моб за потврда и добив емаил дека нарачката е во процес. Арно ама...Погледнете го атачментот 112155
Ова сеуште не испратени важи нешто или нема врска? Пред една недела е нарачано пишуваше од 7 до 11ти ќе стигне ама уште вака стои. Или кога ќе ги испратат истиот ден стигнуваат?
...Арно ама: пред два дена ме барале од косовки мобилен, не бев достапен. Пошто сум на Лајка неможам да звонам ван македонија, па и се јавив на скопскиот број. Им дадов ордер намбер, па ми пишаа на вајбер, дека нарачанара карта ја немаат на залиха, туку ја имаат OC (overcloced) верзија, ако не сакам таа да ми пратат по иста цена како и нарачаната. Им вратив дека нема проблем. Следниот ден ми звонат од косово, ми кажува дечкото дека ја немале на залиха и него разбрав друго шо сака да ми каже пошто беше лоша линијата.Само што добив мејл од жирафа за гаранцтен лист и потврда дека продуктот е испратен, откако ќе го добиете мејлов, колку време чекавте да стигне продуктот во ваше искуство? Претпоставувам сабота недела не работат?
Минатиот Петок ми пратија гаранција и стигна во Вторник, значи 3-4 дена.Само што добив мејл од жирафа за гаранцтен лист и потврда дека продуктот е испратен, откако ќе го добиете мејлов, колку време чекавте да стигне продуктот во ваше искуство? Претпоставувам сабота недела не работат?
Зависи продуктот дали го има во мкд или се чека од косово. Јас тастатурата ја чекав да стигни 10 дена.Само што добив мејл од жирафа за гаранцтен лист и потврда дека продуктот е испратен, откако ќе го добиете мејлов, колку време чекавте да стигне продуктот во ваше искуство? Претпоставувам сабота недела не работат?
Гаранцијата ми ја пратија во понеделник, стигна во среда.Само што добив мејл од жирафа за гаранцтен лист и потврда дека продуктот е испратен, откако ќе го добиете мејлов, колку време чекавте да стигне продуктот во ваше искуство? Претпоставувам сабота недела не работат?
И мене ми стигна маил вчера, нарачката е од неделата, најверојатно имаат збирна пратка на неколку денови и наеднаш ги праќаат.Само што добив мејл од жирафа за гаранцтен лист и потврда дека продуктот е испратен, откако ќе го добиете мејлов, колку време чекавте да стигне продуктот во ваше искуство? Претпоставувам сабота недела не работат?
исто и кај мене бидна, се надевам во понеделник ќе стигнеОдма после испраќањето на гаранцијата приметив дека статусот се промени во испратена.
Погледнете го атачментот 112186
Стигна пратката од жирафата.
![]()
Sent from my SM-N986U1 using Tapatalk
Ова со гратис монитор беше?Стигна пратката од жирафата.
Да, беше некоја ограничена количина.Ова со гратис монитор беше?
Нека е честито.![]()

Незнам да ти кажам, јас сум од Неготино така да кај тебе битребало побрзо да стигнеКај мене уште не е стасан... Има нешто врска пошто сум од Велес па покасно да стигнува ?

Каков подарок ако не е тајна?Стигна пратката денеска, троа повисока сума на пари, платено авансно по профактура, уредно пратена, уредно доставена, плус и подарок имаше во целиот пакет.
Доставата од денот на нарачка беше помалце од 10 дена.
Огромен плус и за ELS, доставувачот ми ја достави пратката во 19:30 часот.
Термос со нивно логоКаков подарок ако не е тајна?
Колку си потрошил за подарок? ОтприликаТермос со нивно лого
Честитки! Едно прашање, оваква голема сума (околу 55000 мислам беше) ја плати кеш или на некој друг начин?Stigao je Šime i doniја frišku ribu
Погледнете го атачментот 112324 Погледнете го атачментот 112325
Коректно искуство со ELS, арно се погодив да бидам дома пошто ми рече дека за 5 минути е на адреса кај мене. Верувам дека ќе се договоревме во случај да не бев слободен, коректен однос у секој случај.
Overall, gjirafa50 ѕверови !
Да, платив во кеш, на доставувачот. Достава бесплатнаЧеститки! Едно прашање, оваква голема сума (околу 55000 мислам беше) ја плати кеш или на некој друг начин?
215000ден. Имам и нова нарачка 240000ден. Ќе видиме дали ќе изненадат повторноКолку си потрошил за подарок? Отприлика![]()
Во кеш плаќаш??215000ден. Имам и нова нарачка 240000ден. Ќе видиме дали ќе изненадат повторно