Паника ги фаќа. 
(како да ова не е вака уште од првото појавување на „аутопилотот“ на Тесла)
(како да ова не е вака уште од првото појавување на „аутопилотот“ на Тесла)
Во случајов да беше електрична колата батеријата немаше да биде чепната.
Кога ова се дешава ко ќе оштетиш литијумска батерија од 100-200 грама - замисли што се дешава со 200-300 кила батерија
Езеро вода да туриш не се смирува ..
Реално причина зошто нема ЕВ дилери е дека никој нема пари за нови коли тука, затоа половни се на прв кат и кај обичните дилери кај нас, а ова запалување на ЕВ веројатно не е толку голем проблем иначе досега Норвешка ќе беше инферно, таму 30% од регистрирани коли вишем се ЕВ, а 80% од новите купениView: https://youtu.be/DwhnArkZTu8
To the moon !
Е после немало ЕВ дилери во МК .. Не се мрднати да им се запалат сите возила ..
View: https://youtu.be/5r-yN8SugWM
Нема време - за 5 сек цел автобус у пламен - и тоа не е пламен - тоа е ЛАВА - хемикалии ..
Едно видео погледнав денес - ме преплавија видеава. А колку не се снимени замисли статистикаА замисли да знаеш како работи статистика.
Едно видео погледнав денес - ме преплавија видеава. А колку не се снимени замисли статистика![]()
Епа поголема потврда за токсици овде - нема..Фала за потврдата на претходниот пост.
Епа поголема потврда за токсици овде - нема..
ќе изгинете со овие електрични коли и пак памет не ви доаѓа. Возите експлозивна направа и викате јеј супер е.
Не бе стварно не ми паднало на памет ова дека може да се деси . Внук ми го чува дома тротинетот - си го полни преку ноќ и независно дали се полни - тоа можело да се запали како ништо беќе изгинете со овие електрични коли и пак памет не ви доаѓа. Возите експлозивна направа и викате јеј супер е.
Не бе стварно не ми паднало на памет ова дека може да се деси . Внук ми го чува дома тротинетот - си го полни преку ноќ и независно дали се полни - тоа можело да се запали како ништо бе
И ретко да се случува - ајде ... Ќе речеш и плински боци чуваме дома - може да експлодира - само си постојат стандарди за тоа - регулрано е и стари или оштетени боци не пунат и проверуваат.. Ама ова- порачало детето од АлиЕкспрес - стигнало дома - првпат гледаш фирма на производителот и си викаш - „Абе што може да се деси најлошо - ако нечини - ќе го вратам или фрлам „
Ете што може најлошо да се деси ..

Ај научи ги прво правилата на форумов па настапувај тука по солидно те молам , Ќирилица !Kako toa deteto naracalo trotinet od Aliexpress? Ako zememe u obzir deka prosecen trotinet e 350 ondak sekoja cest za deteto.
Preispitaj se malce sto pisuvas j so kakov stav nastapuvas. Ne sme dojdeni tuka da citame gluposti gluposti i da afirmirame izlivi na besnila
Испратено од iPhone преку IT.mk форум апликација
Кое правило, дај линк плизАј научи ги прво правилата на форумов па настапувај тука по солидно те молам , Ќирилица !
За тротинети тебе ќе ти објаснувам ... Се палат - тоа е Се што треба да знаеш .
Игнор !
Не знам кои ама уште првиот ден ме опоменаа овде модераторите да пишувам ќирилица . И други се жалеа веднаш „Дај молимте пишувај ќирилица - ме болат очи од латиницава - @Avid „ - убаво прво искуство - НЕЗАБОРАВНО .. Затоа тоа правило сум го запамтил .Кое правило, дај линк плиз
Булшит, тотално неточно. Си ја повлекле „студијата меѓу нозе“.Nearly Half Of US EV Drivers Consider Switching Back To Gas Vehicles: McKinsey Study
![]()
Costs and lack of public charging infrastructure are top reasons...