kjosmofon
Баниран/a
ајстикот ке издржи со едно полнење 6-7мл парење еден ден??
6-7 мл на ден? WOW толку париш? Па јас на сабтенк со 6мл некако тамам ми иде 6мл издржува одвај, онака кнап е ако е 1-1,2 ома. Ајстикот брзо се полни, но не е толку битно пошто секако една 18650ка мене за 2 саати на полначот од psy ми е полна за 2 саати.ајстикот ке издржи со едно полнење 6-7мл парење еден ден??
Епа ако не ги трошиш до крај онда, тешко дека ке ти трае цел ден мислам и ако ајстикот до крај не го трошиш, инаку колку што трае една квалитетна 18650ка толку трае и ајстикот, ни повеке ни помалку, за тебе само 50W модел има 4400 милиамперчаса но и поголем е.да 5-6 мл со 9мг ник , на механика менувам 2 батери не ги празнам никогаш до крај
Aко веке купуваш 2 купи еден istick 30W Еден Cloupor 30W , барем ке имаш од двете варијанти, и со фиксна и со дискретна батерија. Ем ке имаш искуство и со двата.ке си купам 2x30 не сакам големи
Ги памети ги памети, супер си е, ке видиш импресии ко ке го отвориш, делува премиум ,изработката е 3 класи над istick 30W но не го критиковам ајстикот сепак пошто е докажан. Јас потака и 30W Ајсти ке земам баш да видам разлиак со клоупер сакам да ги тестирам детално со мерење реални волти при 0,5 ома па и нагоре.Си одбрал бел? јас пак и ајстикот и клоуперот црни ги земав. Гледам си нарачал и Acrylic Shorty , јас веке пред 2 недели уплатив во нарачката таков ама нормал не шорти и како што сум баксуз се потрошил и тек на 28ми сега ке стигне а само тој ја кочи нарачката во која има и џус а предходната нарачка со џус не ми е стигната и пак останав СУВВВ, не баш сув ,тргам од предходните 100мл ама не ми се ИЧ убави, онака со сила парам . Во охридов по аптекиве за Лек нема саглам Џус! Само OLE со вкус на WC Шоља и Флеворарт со вкус на изгорени пиперки. Под саглам мислам на Liqua bright tobaco, american blens, Cuban и тн. Liqua ми се предобри. Има Џоа Dekang во тобако но се 250 денари за 10ml а не и купив два вида Red Usa Mix и што ли беше другото ама не ми се допаѓа ИЧ.na Cloupor Mini koga menuvas baterija gi zaborava setinzite ili gi pamti?
kako и да влечеш си грее на о,5 ома, не првото но 3тото ако едно поедно влечиш го загрева веке дриптипот. Инаку lung hit durektno никогаш не влеча, само во уста па во плуќа, баш како цигаре пошто нели и намерата ми е да го заменам цигарето и навиката која е таква, прво влечеш па вдишуваш, поинаку немам мерак. Инаку спер ми е сабтенкот баш за така како што влечам, ми дава топла пареа. А Пишав некоја страна поназад дека нивниот настеган памук прави додатно затоплување, со мојот обичен памук воопшто не загрева на 0,5 ома и пареата е малку поладна. Но сепак го преферирам нивниот но на 1.0-1,2 ома. Мнооогу подобар вкус ми дава него Еводов и Протанк 2,поради што повеке пареа излага. Како и да мразам МЕТАЛ во уста, особено на зима ладен метал во уста, Бљакк! Затоа со нарачав керамички дриптип.@dejan_str да не влечеш ти од сабтенкот како обична цигара? затоа што о неколку наврати пиша дека се загрева дрип типот. До сега не сум чул дека некој влече subohm во уста па на бели дробови, туку сите земаат директен lung hit на плуќа. Јас со аеротенкот влечам така, иако е доста рестриктивен отворот сепак е возможн,о и неможам баш едно по друго да влечам. Сетингот ми е на 12.5 вати со 9мг никотин.
Чудно јас цигари пушев строго на плуќа, електронскиве од прв ден уста па плуќа , така по дифолт ми доаѓаи со 2 ома и со 1 ом на кајфун се исто
Не е до Омите само, еве атлантис со 0,5 ома воопшто не жежи дриптипот и има поладна пареа vs Сабтенк со 0,5 ома. Коилите се такви,имаат настеган памук а и поголеми. јас со обичен памук направив сетап и нема мака, не жежи толку после 3то тргање. Е сега сите немаат толку мака пошто не сите тргаат по 5-6 пати едно по едно без пауза шо се вика а јас така парам и затоа си цепам на 1 ом или 1,2 ома и ок си е. Значи да се разбереме, пареата е топла но не е жешка ни на 0,5 ома кај мене, баш е пријатно топла , туку дриптипот е тој што се загрева доста со веке трето тргање.Чудно јас цигари пушев строго на плуќа, електронскиве од прв ден уста па плуќа , така по дифолт ми доаѓаи со 2 ома и со 1 ом на кајфун се исто
да бе секогаш, и тоа јаки цигари
Исто и мене ми се допаѓаат, штета што не ги продаваат на парчеhttps://www.fasttech.com/product/2116504 - патуваат, би требало да се супер поради тефлон = изолација, плус и демек да не останува залепена `рѓата од усните![]()