Фала другарче ке почекам уш некој ден
Фала другарче ке почекам уш некој ден
Nope.дали вакво нешто може да се најде кај нас ?
Три шишенца од по 60мл 80ден. Сега ова шарава боде очи ама за по дома добро се , не ќе ги носам на изложба...
eVic VTC Mini 75W TC Box Mod
Добар лее?? Ми излезе една прилика ного ефтино го земах![]()
Не се стаклени ама се од мека многу добра пластика. Се стиска лесно.@joe_te Освен досега кажаното, баш деновиве читам на српскиот форум искуства од луѓе што го користат тоа чудо, некои и подолго време. Што дознав:
- Имало вкус на шперплоча што не се губи цело време додека го користиш, односно можеш да се навикнеш, но не и да го заборавиш. Веројатно е од пластиката што се топи (сите што го користеле викаат дека се случува тоа) или од хемикалиите со кои го прскаат тутунот (има некои хемикалии за да работи така како што работи, дали е само ПГ/ВГ или нешто друго, не се знае).
- Кога ќе стои долго време (непродадени примероци) веројатно ќе се збајатат и тутунот и хемикалиите. А и онака којзнае каков тутун ставаат во него.
- Во Србија (а веројатно и на други места) на почеток е многу евтино за да го промовираат, но се планира да поскапи ептен многу.
- Не можеш да прекинеш една „цигара“, мораш да ја испушиш до крај. Не разбрав добро (а и не ме интересираше), но многу често се случувало да не легне добро во лежиштето при полнење, па да не се наполни, па кога ти треба да е празно (а ти мислиш дека е полно).
- Кој пробал електронска цигара, вика дека ова нема шанси со неа.
@dim na struja Ако се стаклени супер, а да беа темни, ќе беше идеално.
@Колице Стварно е добар, тој е прататкото на цели генерации модови на Џока (Joyetech). Сите тие генерации не носат ништо суштински подобро од него. При толку многу продадени примероци, ептен се ретки случаи да се расипал некој. Легенда. Само пази на конекторот (како и на сите Џокини модови), не зашрафувај/набивај го премногу.
Vtc mini/vtwo mini или било која ревизија ти е као најбољи друг. Може да си пробуваш и тестираш разни модови, ама овој стално да си го имаш.eVic VTC Mini 75W TC Box Mod
Добар лее?? Ми излезе една прилика ного ефтино го земах![]()
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C1 Pro 8K QMK/VIA TKL RGB HS Keychron Super Banana switch, C1PX-M4
4.030,00 ден
MOUSE WIRELESS KEYCHRON BM24, 2.4Ghz/Bluetooth, 2400 DPI PixArt PAW3212 sensor, 1000Hz, Metal Grey, BM24-C61
1.290,00 ден
USB Flash Drive 3.2 64GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-064G-G46
760,00 ден
CASE LIAN LI E-ATX/EEB LANCOOL 217 INFINITY RGB Mid-Tower w/ Tempered glass, 2x170mm, 1x140mm ARGB, w/850W Seasonic Gold Fully Modular, Black, LANCOOL 217 INF + 850w
15.340,00 ден
KEYBOARD WRIST REST SILICON KEYCHRON K2/K6/K2 Pro/K6 Pro, Black, PR43
940,00 ден
UPS 2200VA / 1200W POWERWALKER VI 2200 SHL, 2xSHUKO, 2x IEC C13, USB, RJ11, 10120098
11.590,00 ден