van4o
read-only
- 31 декември 2017
- 21
- 16
значи сите ние што имаме верификувано акаунти со пасоши и лични карти сме на црниот список ?Не е безбедно. Голема веројатност за злоупотреба!
значи сите ние што имаме верификувано акаунти со пасоши и лични карти сме на црниот список ?Не е безбедно. Голема веројатност за злоупотреба!
Да.значи сите ние што имаме верификувано акаунти со пасоши и лични карти сме на црниот список ?
Истото и мене ме интересира ѕа ботови ако има некој што функционира добро нека споделиПреку epayments.com имам извадено преку 10000$ во претходниве 2 год преку доларска и евро картица, така да само празни приказни али ок секој си знае за себе... Но нешто побитно ме интересира ... дали некој трејда со ботови сум у план да го земам Профит трејлер дали некој го има користено, или препорака за некој друг... Поздрав
Gekkoдали некој трејда со ботови сум у план да го земам Профит трејлер дали некој го има користено, или препорака за некој друг..
Имаше еден добар бот за многу добри трејдови. blackelf мислам се викаше, ама trial верзија беше.. :/Истото и мене ме интересира ѕа ботови ако има некој што функционира добро нека сподели
Ти затоа си така потпишан ?Имаше еден добар бот за многу добри трејдови. blackelf мислам се викаше, ама trial верзија беше.. :/
По мене го крстија, демек добар трејдер сум бил.Ти затоа си така потпишан ?![]()
Сметките од евн некој треба да ги плаќа.Не сакам да се мешам во туѓи одлуки околу финансии но мора да ве прашам зошто продавате баш сега кога треба да купувате?
Да ама како тоа да го објасниш на македонче
Батали крипто, ризик е, БТЦ паѓа, касно е, банка е најбоље!
Ограбен трезорот на НЛБ во Скопје, вработен однел 2 милиони франци и 270.000 евраMeta.mkКузнае како ќе објасниш да чуваш животно осигурителен фонд во крипто портфолио наместо во банка. Не секогаш ставаме пари у банка поради каматните стапки туку поради сигурсноста на средствата. Ако ги ставиш сите пари што ти се во банка во крипто, тогаш според мене си најголемиот идиот на свет.
Не сакам да се мешам во туѓи одлуки околу финансии но мора да ве прашам зошто продавате баш сега кога треба да купувате?
јас не сум продал ништо 6 год, и на 20К кога дојде БТЦ бев ладен како шприцер,не продадов ништо,нека продаваат тие што се на мака, јас заработувам доволно за живот и за плаќање на сметките од ЕВН од копањетоНе сакам да се мешам во туѓи одлуки околу финансии но мора да ве прашам зошто продавате баш сега кога треба да купувате?
јас не сум продал ништо 6 год, и на 20К кога дојде БТЦ бев ладен како шприцер,не продадов ништо,нека продаваат тие што се на мака, јас заработувам доволно за живот и за плаќање на сметките од ЕВН од копањето
за мене шиткоини се и монеро, зец, етереум, имам нешто по менувачниците, колку да не заборавам да трејдувам на овие бранови што ги прави биткоинотБраво, сега уште да кажиш дека чуваш само Биткоин и Монеро а не некој други шиткоини, златен ќе бидиш.
за мене шиткоини се и монеро, зец, етереум, имам нешто по менувачниците, колку да не заборавам да трејдувам на овие бранови што ги прави биткоинот
за мене шиткоини се и монеро, зец, етереум, имам нешто по менувачниците, колку да не заборавам да трејдувам на овие бранови што ги прави биткоинот
Биткоин според тебе е на прво, еве за нас новите, кои коинзи според тебе се на второ и трето место, зошто сите немаат биткоини.
Ти благодрам![]()
Бесплатна достава
EXTERNAL HDD 2,5" 1TB USB3.0 INTENSO 6021560
5.330,00 ден
Бесплатна достава
SSD M.2 1TB WD Green SN3000 NVMe Gen4 5000MB/s WDS100T4G0E
8.940,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 140mm ARCTIC P14 PRO PWM PST CO 400-2500 RPM 4-pin, BLACK, ACFAN00316A
840,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON K10 MAX HS Full Size RGB Keychron super Banana switch, Multi-Device 2.4 GHz & BT Black, K10M-H4
8.840,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE BOYA BY-M1 PRO II, 1x 3.5mm jack, 6m length, Black, BY-M1 Pro II
1.490,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CPU ARCTIC Freezer 36-S (SINGLE FAN) A-RGB BLACK Intel LGA1700, LGA1851/AMD AM5, AM4, ACFRE00198A
2.010,00 ден