Сега прочитав дека ќе биде најверојатно така , полначот ќе има влез тип ц додека телефонот ќе има лајтнинг.
Единствена причина поради која сеуште го користат лајтнинг е ова :
Fuck apple and fuck their consumers even more.
W - T - FДа, и ондак капут.
Тие пари им се за кога губат процеси на суд
Да де, не викам не. Само се потврдува млатењето во гради што е типично за Епл.W - T - F
Еве види колку колку се 250мил ако не ти е јасно
4 самсунзи ќе купат во моментот со нивната вредност во моментот
Е ај да ги видам Епл нека најдат 250 милијарди да го купат Самсунг![]()
You are holding it wrong...... the fucking telephone.Нема потреба од вакви коментари за кои не си доволно информиран, се предвидува дека Apple ќе стигне до 1 трилион во ревењу до 2018.
@krale те информира ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^You are holding it wrong...... the fucking telephone.
И после не сум информиран. Ај информирај ме![]()
Apple Reseller продава батерии за 8000 ден. а не Apple Store. Во било која друга земја во светот каде што има официјален Apple Store замена на батеријата кошта $80.И јас да продавам батериии за 8000 ќе можам да го купам...не Самсунг, али барем Хтц xD
Има една стара поговорка, лаком г'с, три ку*а лапа.
Кук засега стига до 2, али кај и да е, ќе прејде на 3.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Apple Reseller продава батерии за 8000 ден. а не Apple Store. Во било која друга земја во светот каде што има официјален Apple Store замена на батеријата кошта $80.
Да ама нели мора риселер да исполнува некои стандарди. Како прифатиле таква цена ?Apple Reseller продава батерии за 8000 ден. а не Apple Store. Во било која друга земја во светот каде што има официјален Apple Store замена на батеријата кошта $80.
omg колку се богатиИсто има гласини дека Епл го купува Самсунг - со профитот од ВЧЕРА!![]()
80$ за батерија е скапо или ефтино? Правам муабет за нашиве плати, не ми прави споредби за платите на американците и цената на батеријата.Apple Reseller продава батерии за 8000 ден. а не Apple Store. Во било која друга земја во светот каде што има официјален Apple Store замена на батеријата кошта $80.
80$ за батерија е скапо или ефтино? Правам муабет за нашиве плати, не ми прави споредби за платите на американците и цената на батеријата.
80$ за батерија е скапо или ефтино? Правам муабет за нашиве плати, не ми прави споредби за платите на американците и цената на батеријата.
RESELLER: Пратките што ги добиваат АЈСТАЈЛ не ги добиваат преку специјални невидливи Apple возила кои ја преминуваат границата без да платат царина + ДДВ.Да ама нели мора риселер да исполнува некои стандарди. Како прифатиле таква цена ?
Да не се праиме сеа малоумни, знаеме колку чини производство на таа батерија. Можат Ејпл место 800% маржа на Ајстајл, да им наплатат 500% маржа, па после останатите за нив и пак да ја има истата цена од 80$.
Мислам, океј и бренд и се, али луди се цените... и не можам да ги прифатам/разберам/оправдам.
Сакаш да кажеш ќе има Type C на главата од полначот за да може пример да го извадиш кабелот и да го ставиш да се полни од Apple лаптоп што нема USB 2.0/3.0 , додека на телефонот ќе си стои Lightning портот?
Да ама нели мора риселер да исполнува некои стандарди. Како прифатиле таква цена ?
Да не се праиме сеа малоумни, знаеме колку чини производство на таа батерија. Можат Ејпл место 800% маржа на Ајстајл, да им наплатат 500% маржа, па после останатите за нив и пак да ја има истата цена од 80$.
Мислам, океј и бренд и се, али луди се цените... и не можам да ги прифатам/разберам/оправдам.
И дроидиве плаќаат данок и давачки па не коштаат 80$ батериите. Веројатно батериите во ипхонето не е позлатена одвнатре? или има злато внатре?
еве го тоа што го зборам од погоре , батерија за уред над 500 евра.
Baterija Samsung G935 Galaxy S7 edge HQ | Мегамобил
2000 денари. Исто толку треба да кошта и за ајфон и за било кој смартфон од повисока класа.
Порано барав батерија за ноте 3 во Видео дата, некои 2 месеци после излагањето на Ноте 4. Еве го одговорот.Колку е промена на батерија на S7 Edge - во официјален риселер/сервис во МКД? Прашање за сите што паѓаат во несвест од батерија 8000д (не знам ни дали е така, али еве) во ајстајл.