Зошто баш тогаш?Ма нема што да се коментира на ова... Јас после 9/11 завршив со Apple!
Ајде што цел телефон ми е тромав, ама успеа и да ми се расипе...
Микрофонот (долниот од трите) не ми работи во ниедна апликација (viber, skype, facebook camera/calls, па дури и дифолт апликацијата Voice Memos), односно се слуша шуштење и мојот глас како да викам од планина. Не е рикнат микрофон, бидејќи истиот работи при повици и со Сири...
Колку што гуглав, на многу корисници им се случувало ова низ годините, почнувајќи од iPhone 6. Во петок го носам директно во iStyle, среќа под гаранција ми е. Веројатно е софтверски, ама ресет не правам, тоа и ми е една од најголемите предности што имам iPhone низ годините, не сум правел НИЕДНАШ ресет.
Ајде што цел телефон ми е тромав, ама успеа и да ми се расипе...
Микрофонот (долниот од трите) не ми работи во ниедна апликација (viber, skype, facebook camera/calls, па дури и дифолт апликацијата Voice Memos), односно се слуша шуштење и мојот глас како да викам од планина. Не е рикнат микрофон, бидејќи истиот работи при повици и со Сири...
Колку што гуглав, на многу корисници им се случувало ова низ годините, почнувајќи од iPhone 6. Во петок го носам директно во iStyle, среќа под гаранција ми е. Веројатно е софтверски, ама ресет не правам, тоа и ми е една од најголемите предности што имам iPhone низ годините, не сум правел НИЕДНАШ ресет.
Iphone 7 vs iphone 8 дали вреди да се доплати за 8ката со оглед на тоа што не сакам стаклени телефони и не ме интересира бежично полнење? Дали има некоја разликљ во перформанси?
Iphone 7 vs iphone 8 дали вреди да се доплати за 8ката со оглед на тоа што не сакам стаклени телефони и не ме интересира бежично полнење? Дали има некоја разликљ во перформанси?
Бонбончиња давате?
Шампиони се дечките +1 од мене!Многу сум среќен што ќе ве видам, баш пред 2 недели бев за другар со расипан телефон. Фини сте (ова е без иронија), да може секој месец да ми се расипува телефонов па почесто да се гледаме (ова е нормално, со иронија).![]()
Шампиони се дечките +1 од мене!
"Apple, even the defects are joy"
А ко сме веќе, кај iPhone-иве како сте задоволни со батериите, дали влијае ова на Вас?
Apple реагираше со заменски батерии на акција и со поголема транспарентност - iMagazin
Испратено од iPhone преку IT.mk форум апликација
Треба да заменам батерија на еден од моите ајфони, колку е цената кај вас?А ко сме веќе, кај iPhone-иве како сте задоволни со батериите, дали влијае ова на Вас?
Apple реагираше со заменски батерии на акција и со поголема транспарентност - iMagazin
Батеријата е срање откако апдејтував на iOS11 искрено. Претходно беше одлична.А ко сме веќе, кај iPhone-иве како сте задоволни со батериите, дали влијае ова на Вас?
"Apple, even the defects are joy"
Треба да заменам батерија на еден од моите ајфони, колку е цената кај вас?
Батеријата е срање откако апдејтував на iOS11 искрено. Претходно беше одлична.
![]()
![]()
![]()
Колкави се шансите ајфон 7 во мобилара да биде refurbished?
23,44%Колкави се шансите ајфон 7 во мобилара да биде refurbished?