Значи од сега не треба да го стискам тоа ? Ептен излезено ми беше во црвено па затоа го кликнав..
Тоа ако го стиснеш е дека потврдуваш дека си ја добил нарачката, Али му ги префрла парите на испраќачот и бајер протекшнот престанува веќе, значи работата е завршена.Значи од сега не треба да го стискам тоа ? Ептен излезено ми беше во црвено па затоа го кликнав..
Фала да си купиш подобра. (без ризик, поскапа и со гаранција)OK, фина цена, тебе те коштало околу 650 денари + ризик, а тука се околу 900 денари плус гаранција. Во секој случај, со здравје да си ја користиш.
ХЕХЕ да не го стискаш,додека не ја добиеш нарачкатаАли мислам дека не си направил некоја страшна грешка,од моето досегашно искуство со пазарење на али експрес,сум немал проблеми со нарачките,мислам дека 99 % ја добиваш нарачката
![]()
Да да, веќе му пишав и ми врати дека веќе е испратен и дека ќе нема никаков проблем..Тоа ако го стиснеш е дека потврдуваш дека си ја добил нарачката, Али му ги префрла парите на испраќачот и бајер протекшнот престанува веќе, значи работата е завршена.
Што не значи дека нема да ти стигне, ама подобро од кога ќе ја добиеш пратката.
Не е страшно ако му се откачила стрелката за секунди, него што ако му се откачила стрелката за минутиЕпа сега за 150 денари.. Ќе видиме како ќе се покажи..
Другар има исти (само бел) веќе 3 месеци, му падна и се откачи стрелката за секунди![]()
Па за 15о денари се знае како ќе се покаже.Епа сега за 150 денари.. Ќе видиме како ќе се покажи..
Другар има исти (само бел) веќе 3 месеци, му падна и се откачи стрелката за секунди![]()
Го имам истиов, ниту еднаш не го ставив зошто ремчето мириса на кинез. Инаку ок изгледа. Имам нарачано и други саати слични, си ги менувам секој ден, собрав околу 6тина. За парите се одлични, не ги мислиш дали ќе ги загубиш или удриш или искинеш. Го фрлаш и готово.http://www.aliexpress.com/item/New-...uartz-Wrist-Watches-Men-Watch/1887421377.html
Не е нешто нај, али ова за тест ми е, прва нарачка![]()
На малце постар пост реплицирам али ајде..Не пишувајте, колку да се пише нешто.
Он/она никако не може да кликне финиш, ама баш никако. Ако поминал рокот е тогаш е финиш.
Каде ги виде 160 фидбек 100%?
Фидбек 0 за овој производ.
Продавачот последните 3 месеци има продадено само 4 производи.
Вкупен фидбек од мај 2012 - 168 / 93,3%
И нема теорија да стигне во Македонија за 20 дена со кинеска пошта сега во декември.
Бегај подалеку од такви продавачи.
!
Кај ги има овие информации кога и колку производи има продадено ?
Фала, не сум го прокопал толку многуVisit Store -> Feedback
Е тоа е тоа лажно тракинг бројче.Фала, не сум го прокопал толку многу
Него што му значи тоа The End 5 Days ? И до каде поточно е пратката ?
![]()
Мислам дека не е лажно, пошто македонија пишува..Е тоа е тоа лажно тракинг бројче.![]()
Значи дојдено е ? На сајтот на мк пошти неможи да го најди..Тоа значи дека ти стасало у Македонија за 5 дена... Со среќа да си го чекаш производот уште месец дена.
Buzuki Лажно е 100% и јас имам една таква пратка од октомври и уште не е стигната.Си пишува дека е во мк ама никаде ја нема до ден денес. Отворам dispute и џабе само ми продолжат времето на испорака дека ќе стаса за 10 дена ,па уште за 10 и се така до ден денес не можам ни парите да си ги земам.