road_runner
read-only
Имам стремио на ЛГ телевизор и скоро сите филмови/серии кои сум пробал да ги гледам ми се пуштале, инсталирав на Hisense со ист акаунт истит add ons ама што и да пуштам добивам ерор дека не може да се пушти видеото
Ептен ти се брза да попуниш неколку мислења а?Имам стремио на ЛГ телевизор и скоро сите филмови/серии кои сум пробал да ги гледам ми се пуштале, инсталирав на Hisense со ист акаунт истит add ons ама што и да пуштам добивам ерор дека не може да се пушти видеото
Резерот воскресна?Ептен ти се брза да попуниш неколку мислења а?![]()
Торбокс има релативно често проблеми, често, споредено со реалдебрид кој па и не памтам да имаше проблеми дур не се пребацив на торбокс негде пред нова година. Али ова зависи од навиките на гледање, може да не ти се потрефат периодите кога гледаш да има проблеми.Единствениот проблем кој сакам да го решам и причина зашто сакав да земам некој платен сервис е за кога сакам да отворам некој постар филм од време на време.
Во најмала рака побрзо ќе ти стартуваат филмовите/сериите и мотање ќе ти работи скоро инстантно.Дечки кој е бенефитот од вакви сервиси на Stremio? Користам долго време и гледам се што сакам на топ квалитет и не гледам како би имал бенефит од плаќање што и да е.
Бесплатна достава
PROJECTOR WANBO VALI 1 PRO Android TV 14, 900Ansi, 3000:1 FHD (1920x1080), HDR10, HDMI 2.1, USB 2.0, AUX, WIFI 6, w/speakers, Beige
17.660,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q1 ULTRA 8K ALUMINIUM HS RGB LED 75% Silk POM BROWN switch,Multi-Device (Wired,2.4Ghz,BT), BLACK, Q1U-M3
15.770,00 ден
Бесплатна достава
NET LAN WIRELESS PCI-E CUDY AC650 Dual-Band, 433+200Mbps, WiFi 5, WE650
850,00 ден
Бесплатна достава
NET Switch Ubiquiti 5-port Gigabit 1xPoE/PoE+, USW-Flex-Mini
2.880,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 140mm ARCTIC P14 PRO PWM PST CO 400-2500 RPM 4-pin, BLACK, ACFAN00316A
840,00 ден
Бесплатна достава
SPEAKERS BLUETOOTH JBL FLIP 6 (12 hours playtime), IPX67 waterproof, 20W, GREEN
8.980,00 ден