Овака е кај мене...на ASUS TUF A15/2022 ако немаш MSHYBRID...стај го во ULTIMATE MODEМоже рамот да праи проблем... не знам. Им пишав да го вратам, ми се скрши меракот
Исклучи у нвидиа сетингз антиалајзинг и слични срања. Поџдеси на перформанс.Вчера стигна од жирафа ASUS TUF F15 i7 11th gen, Nvidia 3060, 8GB RAM
CRINGE, разочаран сум, мислев ќе лета... 60-70 FPS CSGO, FOrza Horizon на ултра сетингс 40-50... изглеа ќе иде назад :/
Го гледаа од жирафа на teamviewer ама сепак искочи дека нешто не е ко шо треба со лаптопот и ќе ми ги вратат парите...Исклучи у нвидиа сетингз антиалајзинг и слични срања. Поџдеси на перформанс.
3060 ска имам и не е така тапа како кај тебе.
кешАко си платил со картичка може да трае уште толку, да.
Sent from my iPhone using Tapatalk
А што конфигурација е тој X13? Немој да ми кажеш дека е некоја 11ген интел i3 или i5 срањеДечки здраво
Ми треба мислење за Thinkpad X13 Gen 2, во Германија, намален директно на сајтот на леново за 670 евра без OS. Ќе го користам за сурф, а и за учење. Знам дека е мал екранот, ама како што читав низ нетот, многу е добра понудата. Исто има и Thinkpad L14 Gen 2, ама тој е со германска тастатура, а е 500 евра.
Поздрав
TOP е, таа конфигурација е одлична. За таа цена лапај не се мислиThinkPad X13 Gen 2 (AMD) | 13,3" Business-Notebook
Lernen Sie das Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 (13" AMD) kennen, ein 13,3 Zoll großes, schlankes und leichtes Business-Notebook mit leistungsstarken AMD Ryzen™ PRO 5000er Prozessoren, WiFi 6, ganztägiger Akkulaufzeit und vielem mehr.www.lenovo.com
16/512 мемории
AMD Ryzen™ 5 PRO 5650U
16:10 full hd 13.3 inch
Може да се конфигурира, ама само некои работи
@mdeni и јас сум на ист став, само треба да почекам некој ден од x причини да за можам да го порачам
Што ти значи ова крај. За нас неписмените и без макбук.Крај на програмата, само ценовно ќе има конкуренција и во OS.
Сака да каже дека е се што сакаш и се прави како што треба, особено екранот е празник за очи.Што ти значи ова крај. За нас неписмените и без макбук.
Конечно после 12 год (DELL n5110) оди во пензија, негов заменик:
Lenovo Idepad 3 15i AU7
ram: 8гб soldered + 8гб купен кингстон) + 512гб ссд. сетек 26800ден акцискаIdeaPad 3 15IAU7 Arctic Grey - Lenovo Exclusive Store
Во специјализираната Lenovo продавница може да ги купите сите Lenovo производи - Lenovo ThinkPad, IdeaPad, Lenovo таблети, смартфони, Lenovo десктоп компјутери, all-in-one работни станици и Lenovo галантеријаlenovoonline.mk
ps (во кутијата од лаптопот имаше и ссд кабелче за поврзаување на 2,5 ссд, што е реткост т.е скоро ич да го нема. А баш имав нарачано од алија 2 кабелчиња хаха)
Па скоро 3 саати тестираше со фри верзијатаТоп си е, се е на место, еве го заебот, се извинувам за испадот.
Погледнете го атачментот 127485
Фри верзијата не поддржувала XMP репортинг, а со тоа веројатно ни тестирање на макс.
Ова е со про верзијата?немав време за тестој зш е долг ова успеав да извадам само.
Лелеее ме стаписа ахаха, а цела недел чекав сетевци да го стават рамот ( не сум од ск), демек ради гаранцијата
Мислењето е автоматски споено:
Па скоро 3 саати тестираше со фри верзијата
Free најновата верзијаОва е со про верзијата?
EXTERNAL CAPTURE ELGATO 4K X HDR10, VRR, USB 3.0 (TYPE-C), 10GBH9901
16.590,00 ден
GAME PLAYSTATION 5 DUALSENSE WIRELESS CONTROLLER Nova Pink
4.890,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 4000D WOOD RS, White/Oak, CC-9011341-WW
9.850,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SLIM PRO, White, KBS-WPS-01-W
940,00 ден
HEADPHONES HAMA NHS-P100, w/microphone, 2x3,5mm, Black
640,00 ден
MOUSEPAD BLIZZARD World of WarCraft The War Within XL 900x420x4mm
1.690,00 ден