Наредниот месец во Анхоч се очекува..не ме држи за збор пошо не е ни до нив , туку до МикрософтДај жифти све прашај за Series X.
Наредниот месец во Анхоч се очекува..не ме држи за збор пошо не е ни до нив , туку до МикрософтДај жифти све прашај за Series X.
исто ко другите .. играчница, али овие појаки 8 комада собрале, прошлите еден имаа самоView: https://www.facebook.com/psclubderby/posts/110904654252772
Не знам дали е постирано, но шо .......?
п.с. искористете превод, ма да и логика ќе ви помогне сами да си преведете....
ако му се bundle може му се и локално, никој не ги купуваше дур беше акцијата, си седеа на сток и достапни беа цело време.Дечкото со играчницата го познавам лично и ниту едно сони не му е земено од галерија. Од Америка и Турција ги има земено, а платено дупло ....едноставно сака да биде меѓу првите со PS5 играчница....
Не се од bundle-от. Дел од Америка, дел од Турција и еден од Галерија претходно купен од друг па препродаден немуако му се bundle може му се и локално, никој не ги купуваше дур беше акцијата, си седеа на сток и достапни беа цело време.
Sakas da kazes posledniot od rezerviranite ke ti go cuvaat![]()
se salam
Не се од bundle-от. Дел од Америка, дел од Турција и еден од Галерија претходно купен од друг па препродаден нему
Не му давам за ps5 не па за xbox. Кај нас интересот за иксбокс не е ни приближно таков ко за плејка а цела поента на иксбокс сега мене ми е за гејмпас.Има некој лик огласил Series S i X на Реклама 5 (за поскапо офц), ама не реагира на пораки. Мала можност не за пс5 али за друга next - gen конзола...
Не се нормални, идат со 100 посто заработка. Утре кога ќе треба да купувам и телефон, фино ќе ги заобиколам.Можеш двете конзоли да ги имаш за тие пари.
Но тоа не е се, доколку се јавите во следните 30минути, нема да добиете фискална сметка ... Со среќа !Навали народе, 30 мин достава за ск.
Погледнете го атачментот 96093