Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Playstation 5

Sludge.Factory

Баниран/a
7 февруари 2014
1.225
1.901
Gostivar
Еве кај отишле
a816a0b9564a9c555709abcc2c04cc69.jpg

сега гледаш фенгрлс на галерија како ги правдаат дека успеале 10 пати да рефрешираат за да земат 10 комада, ние тука сме само спори :cool:

aleksandar grujoski

hello world
8 јануари 2013
55
26
skopje
сега гледаш фенгрлс на галерија како ги правдаат дека успеале 10 пати да рефрешираат за да земат 10 комада, ние тука сме само спори :cool:
Кој ни е крив другар, не сме вежбале доволно:D

22 април 2007
1.126
1.723
Skopje
gamer-eddie's setup  
Processor & Cooler
CPU i7 4790К Deep Cool Captain 360EX
Motherboard
Asus Maximus 7 Formula
Storage
Bunch Of Disks
PSU
Cooler Master Vanguard 850W
RAM
32GB Kingston Beast 2400mhz
Video card
OnBoard madafakaz :) & понекад GTX 980Ti Matrix
Case
Corsair 780T
Mouse
R.A.T. 7
Keyboard
Asus Cerberus
Audio
Logitech G330
Monitor
BENQ GW2760
OS
Windows 7 Ultimate 64bit & гомноно 10-ка
22 април 2007
1.126
1.723
Skopje
gamer-eddie's setup  
Processor & Cooler
CPU i7 4790К Deep Cool Captain 360EX
Motherboard
Asus Maximus 7 Formula
Storage
Bunch Of Disks
PSU
Cooler Master Vanguard 850W
RAM
32GB Kingston Beast 2400mhz
Video card
OnBoard madafakaz :) & понекад GTX 980Ti Matrix
Case
Corsair 780T
Mouse
R.A.T. 7
Keyboard
Asus Cerberus
Audio
Logitech G330
Monitor
BENQ GW2760
OS
Windows 7 Ultimate 64bit & гомноно 10-ка
Фала имам дома. :)
Не е кул ако земале неколку(10?) плејки преку рака вакви установи. Барем да беше пола за фирми пола за народ.
Едвај една бараа , нема логика да земат повеќе , не се исплати.
Иначе ако сакате ке идеме ке ве частам гага играње

Vrgood

hello world
20 јуни 2017
263
149
Едвај една бараа , нема логика да земат повеќе , не се исплати.
Иначе ако сакате ке идеме ке ве частам гага играње
За една е ок. Фала али не мора усред пандемија. :)

Иначе апдејт за другиве, на другар ми што од сега ќе го викаме најбрзиот кликер источно од Вардар му стигна петката, значи барем една поштена имаме од оваа пратка. :)

TheMarshal

user
3 јануари 2019
1.765
2.777
Иначе апдејт за другиве, на другар ми што од сега ќе го викаме најбрзиот кликер источно од Вардар му стигна петката, значи барем една поштена имаме од оваа пратка. :)

Не само на него, сигурно повеќе се фер купени. Додека ние пишувавме на форум, останетите успеале да направат checkout на страната на Галерија. :)

Еве уште еднаш викам, дајте ми доказ дека Галерија правеле некоја малверзација и таман да им составиме еден убав мејл и да го пратиме на Sony. Во спротива, најдобро да си чекаме до Март/Април да си купиме конзоли. Таман тогаш и ќе има повеќе игри.

Dakota

hello world
19 јуни 2020
72
40
Не само на него, сигурно повеќе се фер купени. Додека ние пишувавме на форум, останетите успеале да направат checkout на страната на Галерија. :)

Еве уште еднаш викам, дајте ми доказ дека Галерија правеле некоја малверзација и таман да им составиме еден убав мејл и да го пратиме на Sony. Во спротива, најдобро да си чекаме до Март/Април да си купиме конзоли. Таман тогаш и ќе има повеќе игри.
Brat ti od makedonija li si ?

Solidsnake

hello world
28 декември 2014
460
647

3 denars have been added to your galerija account

Vrgood

hello world
20 јуни 2017
263
149

Дечкото лурка тука нека ти напише колку smooth беше. Буквално секунди беа у прашање. Падна сајтот одма после тоа.

TheMarshal

user
3 јануари 2019
1.765
2.777
Brat ti od makedonija li si ?

Не брат, ја сум од Либија.

3 denars have been added to your galerija account

Not reall. Али може да им пишам да ме плаќаат. Целата поента ми е да ни ги плукате без конкретен доказ. "Brat na tetka mi dedoto bratok vujkoto strinata raboti spediter vo firma, a nejzinata najdobra drugarka raboti u druga firma sho se znae so carinicite sho ja carinea pratkata za Galerija". Единствен валидена порака беше на типот што рече дека татко му работел во Галерија. :)

Дечкото лурка тука нека ти напише колку smooth беше. Буквално секунди беа у прашање. Падна сајтот одма после тоа.

Затоа и викам, додека ние трубевме овде, луѓе си искористија да нарааат. :eek:

erhanj

hello world
4 август 2019
93
176
Според мене да беше се' фер и без игри, ќе објавеа претходниот ден на ФБ како што објавија за преднарачката во Септември

Dakota

hello world
19 јуни 2020
72
40

Not reall. Али може да им пишам да ме плаќаат. Целата поента ми е да ни ги плукате без конкретен доказ. "Brat na tetka mi dedoto bratok vujkoto strinata raboti spediter vo firma, a nejzinata najdobra drugarka raboti u druga firma sho se znae so carinicite sho ja carinea pratkata za Galerija". Единствен валидена порака беше на типот што рече дека татко му работел во Галерија. :)

Brat daj be so muabetive kakov dokaz sakas ti jas ne bev togas na forumot sajtot beshe padnat nejkese da mi go otvori 10 minuti probuvav sekoja sekunda i posle se rasprodadeno a nikoj ne kupil kakov dokaz sakas ti da ti donesam pismen li?Dokazi imas milion samo ti ili si niven covek ili se pravis na Tosho na facebook imase 190 komentari deka napravija gluposti i galerija go izbrisa baska vidi reviews na google sto poveke sakas samo ti si zadovolen izgleda.

kristijan_kiko

read-only
21 јули 2018
45
29

Кој трубел бе другар. Зашто никој не рече ништо за првиот пат.На фејсбук 100 луѓе на објавата им пишаа па ради срам ја тргнаа и ти не убедуваш дека не знаеме да купиме или лудило глумиме. Не те разбирам. За една минута ја снема плејката. Демек сите седеле спремни да ја купат и купиле. Ако ти се ок тебе Галерија слободно купувај, ја таму веќе не стапнувам зашто со овој потег сами си се упуцаа. Погледни на fb на секој ебан пост им серат. Не сме глупи до толку не не потценувај

TheMarshal

user
3 јануари 2019
1.765
2.777
Brat daj be so muabetive kakov dokaz sakas ti jas ne bev togas na forumot sajtot beshe padnat nejkese da mi go otvori 10 minuti probuvav sekoja sekunda i posle se rasprodadeno a nikoj ne kupil kakov dokaz sakas ti da ti donesam pismen li?Dokazi imas milion samo ti ili si niven covek ili se pravis na Tosho na facebook imase 190 komentari deka napravija gluposti i galerija go izbrisa baska vidi reviews na google sto poveke sakas samo ti si zadovolen izgleda.

Слушај, поентата ми е форумот го користите за јадење трици без да го поткрепите тоа со факти. И јас да бев изиритиран ќе оставев лош коментар и една ѕвезда на Google. Па добро, многу е веројатно да им падне страната ако има многу сообраќај, сигурно немаат некој хостинг што може да издржи толку барање.

Но нејсе, поентата ми е, сите ние сме навикнати да јадеметрици за нешто само ако не ни е по кејф без притоа да ја разгледаме целата ситуација. Толку од мене на темава.
Мислењето е автоматски споено:

Кој трубел бе другар. Зашто никој не рече ништо за првиот пат.На фејсбук 100 луѓе на објавата им пишаа па ради срам ја тргнаа и ти не убедуваш дека не знаеме да купиме или лудило глумиме. Не те разбирам. За една минута ја снема плејката. Демек сите седеле спремни да ја купат и купиле. Ако ти се ок тебе Галерија слободно купувај, ја таму веќе не стапнувам зашто со овој потег сами си се упуцаа. Погледни на fb на секој ебан пост им серат. Не сме глупи до толку не не потценувај

Да бе брат. За жал, воопшто не треба веќе да купуваш Sony производи од Македонија доколку не сакаш да им правиш промет на Галерија. Затоа што Галерија е на Пан Европа, а тие пак се единствените дистрибутери за Sony на територија на цела држава*. Така да, без разлика дали купуваш Sony производ од Анхоч, Сетек, Нептун или Штоигодаетехна твоите пари ќе се слеат на сметка на Галерија. Така да, воопшто не купувај веќе Sony производи. :)

*Покрај Pix+ и Амски. Но, Pix+ се дилери само за фото опрема, а Амски е за професиналена broadcast опрема од Sony. Така да, consumer производи од Sony само Пан Европа носи.

Dakota

hello world
19 јуни 2020
72
40
Слушај, поентата ми е форумот го користите за јадење трици без да го поткрепите тоа со факти. И јас да бев изиритиран ќе оставев лош коментар и една ѕвезда на Google. Па добро, многу е веројатно да им падне страната ако има многу сообраќај, сигурно немаат некој хостинг што може да издржи толку барање.

Но нејсе, поентата ми е, сите ние сме навикнати да јадеметрици за нешто само ако не ни е по кејф без притоа да ја разгледаме целата ситуација. Толку од мене на темава.
Fakti imas milion be covek ne li vide vcera sto se desi na galerija stranata na nivniot post imashe 190 komentari alo 190 i nieden ne beshe pozitiven se gleda deka si nivni covek nemora da gi branis sega i taka e ti si vo pravo cel forum ne e i jade trici nema sto da se raspravame gledaj samo kako sto gledas pravo bez da vidis levo desno zatoa ne ne biva

kristijan_kiko

read-only
21 јули 2018
45
29

Да бе брат. За жал, воопшто не треба веќе да купуваш Sony производи од Македонија доколку не сакаш да им правиш промет на Галерија. Затоа што Галерија е на Пан Европа, а тие пак се единствените дистрибутери за Sony на територија на цела држава. Така да, без разлика дали купуваш Sony производ од Анхоч, Сетек, Нептун или Штоигодаетехна твоите пари ќе се слеат на сметка на Галерија. Така да, воопшто не купувај веќе Sony производи. :)

Да бе брат. За жал, воопшто не треба веќе да купуваш Sony производи од Македонија доколку не сакаш да им правиш промет на Галерија. Затоа што Галерија е на Пан Европа, а тие пак се единствените дистрибутери за Sony на територија на цела држава. Така да, без разлика дали купуваш Sony производ од Анхоч, Сетек, Нептун или Штоигодаетехна твоите пари ќе се слеат на сметка на Галерија. Така да, воопшто не купувај веќе Sony производи. :)
Ќе му ги дадам парите на анхоч, сетек а сигуно нема да легнат кај Пан европа. Кај нив директно не купувам не си ме сфатил. Поентата ти е да контрираш јасно ми е се.

TheMarshal

user
3 јануари 2019
1.765
2.777
Се надевам дека ти даваат некој денар, иначе е патетично ова бесплатно да го правиш.

Да ме плаќаат, имаш проблем со тоа?

Секако дека не ме плаќаат. Туку само пробувам да ви кажам дека секоја приказна е двонасочна улица. :)

kristijan_kiko

read-only
21 јули 2018
45
29
Ќе му ги дадам парите на анхоч, сетек а сигуно нема да легнат кај Пан европа. Кај нив директно не купувам не си ме сфатил. Поентата ти е да контрираш јасно ми е се.
А пошто ги браниш еве ќе идам по твое. Дај ми доказ дека се е регуларно

TheMarshal

user
3 јануари 2019
1.765
2.777

Хаха, а Анхоч од кај ги зима Sony производите? Ај види на декларација на Sony производ купен од Анхоч што пишува кој е увозникот. :D

Анхоч имаат директен увоз само за игрите.

Дај ми доказ дека се е регуларно

Абе човек, никој не ги брани. Туку само викам дајте доказ дека не е се регуларно и ќе им пишеме на Sony.

kristijan_kiko

read-only
21 јули 2018
45
29
Хаха, а Анхоч од кај ги зима Sony производите? Ај види на декларација на Sony производ купен од Анхоч што пишува кој е увозникот. :D

Анхоч имаат директен увоз само за игрите.
И што. Што има везе парите на анхоч ќе му ги дадам не на нив. Не купувам од кај нив ништо.

Ти кажав. 100 луѓе на fb им пишуваат. Не може да се сите глупи и да не знаат што се дешава.

TheMarshal

user
3 јануари 2019
1.765
2.777
Галерија ако читате ова. The Last of US Part II што ми ја ветивте очекувам до утре да ми биде доставена. Ако не биде, ќе ги обелоденам сите малверзации и тајни и како ги манипулиравте форумџиите. :devilish:

И што. Што има везе парите на анхоч ќе му ги дадам не на нив. Не купувам од кај нив ништо.

А Анхоч од кој го купил тој производ? Од Пан Европа, така да технички пак ќе им дадеш некој денар и на нив. :confused:

kristijan_kiko

read-only
21 јули 2018
45
29
Галерија ако читате ова. The Last of US Part II што ми ја ветивте очекувам до утре да ми биде доставена. Ако не биде, ќе ги обелоденам сите малверзации и тајни и како ги манипулиравте форумџиите. :devilish:

Така е прав си ама не ти верувам без докази дека технички и на нив денар ќе им дадам

Докажи без докази ништо не прајме

членови онлајн
мислења
теми
членови

Последни теми

Офтопик

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно