Solidsnake
hello world
- 28 декември 2014
- 460
- 647
Прилично патетично тогашДа ме плаќаат, имаш проблем со тоа?
Секако дека не ме плаќаат. Туку само пробувам да ви кажам дека секоја приказна е двонасочна улица.![]()

Прилично патетично тогашДа ме плаќаат, имаш проблем со тоа?
Секако дека не ме плаќаат. Туку само пробувам да ви кажам дека секоја приказна е двонасочна улица.![]()

Тоа е брат. Ние сме глупи не знаеме да купиме. Страната од многу посети им паѓала. Класика муабети. Овие бришат на fb коментари сиротите ги утепаа од серење. Ама сами си се кривиПрилично патетично тогаш![]()
Почитувани, пристигнатите количини на PS5 се продадени. Нема повеќе да се врши никаква објава или продажба на PS5 на официјалниот сајт. Ви Благодариме! Прилично очајно за главен дистрибутер
Имаш докази за ова .ХАХАХАХАХПамтам колку реклами по фб/инста ми фрчеа за пс5 од галерија и најави за преднарачки за претходната пратка. За оваа ништо немаа, мејловите за залиха стигнаа касно, ветија дека ќе пишат ден порано и ке известат дека се пристигнати, не го направија тоа. Ги мафтаа заинтересираните купувачи добри два месеци за тоа кога како ќе има залиха и на крај си ги поделија по свои луѓе. Нема шанси залихата од 64 пс, да се потроши во првите 5 секунди. Едноставно ставија неколку на онлајн продажба, а останатото си го поделија.
Имаш докази за ова .ХАХАХАХАХ
Ќе помине меракот брат тоа е цела работа. Ќе помине и коронава додека земемеЕј патентирана ми е оваа реченица
Абе, на крајот на денот, кога тогаш сите ќе купиме PS5.
Мислењето е автоматски споено:
Инаку, на некој од вас му стигна воопшто мејл да е дојдено залиха, зборувам за тие што се имавте ставено на листата?
Ќе помине меракот брат тоа е цела работа. Ќе помине и коронава додека земеме
Јеп, менеЕј патентирана ми е оваа реченица
Абе, на крајот на денот, кога тогаш сите ќе купиме PS5.
Инаку, на некој од вас му стигна воопшто мејл да е дојдено залиха, зборувам за тие што се имавте ставено на листата?
Хаха, а Анхоч од кај ги зима Sony производите? Ај види на декларација на Sony производ купен од Анхоч што пишува кој е увозникот.
Анхоч имаат директен увоз само за игрите.
Абе човек, никој не ги брани. Туку само викам дајте доказ дека не е се регуларно и ќе им пишеме на Sony.
Jas nemam ps4 sakam ps5 da si kupam zatoa mi se brza i baska 4k rezolucija golem tv korona time ostaj ti prolet letoНезнам зошто брзање за PS5 сите игри што идат ке се играат на пс4 уште две години, почекајте до напролет или лето и купете си како нормални луѓе од продавница, ке молам ја некого за мој пари 500 евра да му дадам па уште и ке ме заебаваат одозгора, ке си земам пс5 за 4-5 месеца како човек
Сите игри особено нови изгледаат и идат подобро на пс5. Ако сигурно купуваш незнам зошто би чекал со месеци. Јас мислам јануари со малце труд сите што сакаат ќе можат да земат пс5.Незнам зошто брзање за PS5 сите игри што идат ке се играат на пс4 уште две години, почекајте до напролет или лето и купете си како нормални луѓе од продавница, ке молам ја некого за мој пари 500 евра да му дадам па уште и ке ме заебаваат одозгора, ке си земам пс5 за 4-5 месеца како човек
Сите игри особено нови изгледаат и идат подобро на пс5. Ако сигурно купуваш незнам зошто би чекал со месеци. Јас мислам јануари со малце труд сите што сакаат ќе можат да земат пс5.
топ со миленцеПлус и PS5 многу поубаво личи под телевизрот него PS4, како естецки додаток
Обично е обратноHol up![]()