Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Playstation 5

kristijan_kiko

read-only
21 јули 2018
45
29
Прилично патетично тогаш
Тоа е брат. Ние сме глупи не знаеме да купиме. Страната од многу посети им паѓала. Класика муабети. Овие бришат на fb коментари сиротите ги утепаа од серење. Ама сами си се криви
Мислењето е автоматски споено:

Почитувани, пристигнатите количини на PS5 се продадени. Нема повеќе да се врши никаква објава или продажба на PS5 на официјалниот сајт. Ви Благодариме! Прилично очајно за главен дистрибутер

TheMarshal

user
3 јануари 2019
1.765
2.777
Одма вреѓате. Ја само водам дискусија, ама вие не водите. Ваљда ја сум патетичен за вас, ама јас вас ве гледам пак само како friendly faces на форум што дискутирам со нив. :)

Почитувани, пристигнатите количини на PS5 се продадени. Нема повеќе да се врши никаква објава или продажба на PS5 на официјалниот сајт. Ви Благодариме! Прилично очајно за главен дистрибутер

Пак ќе кажам. Провери на Амазон, Argos, BestBuy што стои на listing-от за PS5. Еве ти од Амазон:
"Currently unavailable. We don't know when or if this item will be back in stock."

Тоа е, пандемијата, малиот обем на производство и логистиката доведоа до тоа.

А сега за фрустрацијата и за Галерија, нема потреба више да збориме за тоа. Глупава тема е, вие си имате ваше мислење ја си имам мое и тоа е тоа.

kristijan_kiko

read-only
21 јули 2018
45
29
Ги мешаш работите. Никој не збори за количински колку се пристигнати туку за начинот на продажба. И зашто немаше вакви коментари за првата залиха кога ја продаваа? Зашто се беше ок ете ради тоа и не беше вака. Тоа е цела поента. А никој не спомна зошто толку малку се стигнати, зашто знаеме дека сегде има проблем со залихата. И сони сам си кажа. Тоа е другар. Овој пат си ја усраа по реакцијата на луѓето се гледа. Не само на овој и на други форуми. На fb е исто. Тоа е тоа. Сами си ги направија глупостите. Толку имам да кажам

Sludge.Factory

Баниран/a
7 февруари 2014
1.225
1.901
Gostivar
Памтам колку реклами по фб/инста ми фрчеа за пс5 од галерија и најави за преднарачки за претходната пратка. За оваа ништо немаа, мејловите за залиха стигнаа касно, ветија дека ќе пишат ден порано и ке известат дека се пристигнати, не го направија тоа. Ги мафтаа заинтересираните купувачи добри два месеци за тоа кога како ќе има залиха и на крај си ги поделија по свои луѓе. Нема шанси залихата од 64 пс, да се потроши во првите 5 секунди. Едноставно ставија неколку на онлајн продажба, а останатото си го поделија.

kristijan_kiko

read-only
21 јули 2018
45
29
Памтам колку реклами по фб/инста ми фрчеа за пс5 од галерија и најави за преднарачки за претходната пратка. За оваа ништо немаа, мејловите за залиха стигнаа касно, ветија дека ќе пишат ден порано и ке известат дека се пристигнати, не го направија тоа. Ги мафтаа заинтересираните купувачи добри два месеци за тоа кога како ќе има залиха и на крај си ги поделија по свои луѓе. Нема шанси залихата од 64 пс, да се потроши во првите 5 секунди. Едноставно ставија неколку на онлајн продажба, а останатото си го поделија.
Имаш докази за ова .ХАХАХАХАХ

TheMarshal

user
3 јануари 2019
1.765
2.777
Имаш докази за ова .ХАХАХАХАХ

Еј патентирана ми е оваа реченица :ROFLMAO:

Абе, на крајот на денот, кога тогаш сите ќе купиме PS5. :cool:

Инаку, на некој од вас му стигна воопшто мејл да е дојдено залиха, зборувам за тие што се имавте ставено на листата?

kristijan_kiko

read-only
21 јули 2018
45
29

Инаку, на некој од вас му стигна воопшто мејл да е дојдено залиха, зборувам за тие што се имавте ставено на листата?
Ќе помине меракот брат тоа е цела работа. Ќе помине и коронава додека земеме

Stefko

read-only
19 јануари 2016
25
18

Јеп, мене

TheMarshal

user
3 јануари 2019
1.765
2.777
Нема поминување на меракот, за PS3 имав мерак уште од кога изелзе, го купив во 2014 зашто тек тогаш собрав пари. Искрено, и ја сум си лут на себе што не направив предарачка во Септември или кога да беше. Мислев дека нема да биде толку барано и кај нас.

kristijan_kiko

read-only
21 јули 2018
45
29
Следна тура не се знае кога. Прашав у анхоч викаат после нова година. Ама ништо не зависи од нас ми вика. Јасно ни е на сите. Ќе чекаме пак да видиме каква реакцијата ќе имаат овие од галерија или ич нема да им чуе

erhanj

hello world
4 август 2019
93
176
Од групата PS4/PS5 Macedonia на фејсбук.
Колку е точна информацијава ќе видиме за некоја недела. Лично не верувам да е точна.

Атачменти

• Screenshot_20201219-222405.jpg
    Screenshot_20201219-222405.jpg
    406,3 KB · Прегледи: 139

TheMarshal

user
3 јануари 2019
1.765
2.777
Хмм... може новава пратка што стигна сега во Галерија треба да се распореди низ сите локални дилери. Заборавивме на таа опција. :poop: Како и да е, верувам дека до негде Март/Април нема шанси лесно да се набави PS5

Ducky

read-only
6 декември 2012
26
16
Хаха, а Анхоч од кај ги зима Sony производите? Ај види на декларација на Sony производ купен од Анхоч што пишува кој е увозникот. :D

Анхоч имаат директен увоз само за игрите.

Абе човек, никој не ги брани. Туку само викам дајте доказ дека не е се регуларно и ќе им пишеме на Sony.

Чисто информативно, пред 2 години купив Sony телевизор од Нептун. На декларацијата на кутијата пишуваше увозник Нептун. И јас до тогаш мислев дека единствен увозник е Пан Европа.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ab@ace

lurker
21 мај 2016
858
738
Незнам зошто брзање за PS5 сите игри што идат ке се играат на пс4 уште две години, почекајте до напролет или лето и купете си како нормални луѓе од продавница, ке молам ја некого за мој пари 500 евра да му дадам па уште и ке ме заебаваат одозгора, ке си земам пс5 за 4-5 месеца како човек

Dakota

hello world
19 јуни 2020
72
40
Незнам зошто брзање за PS5 сите игри што идат ке се играат на пс4 уште две години, почекајте до напролет или лето и купете си како нормални луѓе од продавница, ке молам ја некого за мој пари 500 евра да му дадам па уште и ке ме заебаваат одозгора, ке си земам пс5 за 4-5 месеца како човек
Jas nemam ps4 sakam ps5 da si kupam zatoa mi se brza i baska 4k rezolucija golem tv korona time ostaj ti prolet leto :D

Solidsnake

hello world
28 декември 2014
460
647
Сите игри особено нови изгледаат и идат подобро на пс5. Ако сигурно купуваш незнам зошто би чекал со месеци. Јас мислам јануари со малце труд сите што сакаат ќе можат да земат пс5.

crcic

lurker
2 април 2014
621
389
Плус и PS5 многу поубаво личи под телевизрот него PS4, како естецки додаток

Сите игри особено нови изгледаат и идат подобро на пс5. Ако сигурно купуваш незнам зошто би чекал со месеци. Јас мислам јануари со малце труд сите што сакаат ќе можат да земат пс5.

GunnerMkd

hello world
29 ноември 2017
85
120
Скопје
Плус и PS5 многу поубаво личи под телевизрот него PS4, како естецки додаток
топ со миленце :p

8329c026228001b4f78762f81db0b2094c395923.png

членови онлајн
мислења
теми