Sludge.Factory
Баниран/a
Еве кај отишле![]()
сега гледаш фенгрлс на галерија како ги правдаат дека успеале 10 пати да рефрешираат за да земат 10 комада, ние тука сме само спори
Еве кај отишле![]()
Кој ни е крив другар, не сме вежбале доволносега гледаш фенгрлс на галерија како ги правдаат дека успеале 10 пати да рефрешираат за да земат 10 комада, ние тука сме само спори![]()
Дојдете играјте бе друже , кул местенце еОва како графички кај мајнери што идат. Греота. Само FIFA I PES ке гледа плејкава.
Дојдете играјте бе друже , кул местенце е
Едвај една бараа , нема логика да земат повеќе , не се исплати.Фала имам дома.
Не е кул ако земале неколку(10?) плејки преку рака вакви установи. Барем да беше пола за фирми пола за народ.
За една е ок. Фала али не мора усред пандемија.Едвај една бараа , нема логика да земат повеќе , не се исплати.
Иначе ако сакате ке идеме ке ве частам гага играње
Иначе апдејт за другиве, на другар ми што од сега ќе го викаме најбрзиот кликер источно од Вардар му стигна петката, значи барем една поштена имаме од оваа пратка.![]()
Brat ti od makedonija li si ?Не само на него, сигурно повеќе се фер купени. Додека ние пишувавме на форум, останетите успеале да направат checkout на страната на Галерија.![]()
Еве уште еднаш викам, дајте ми доказ дека Галерија правеле некоја малверзација и таман да им составиме еден убав мејл и да го пратиме на Sony. Во спротива, најдобро да си чекаме до Март/Април да си купиме конзоли. Таман тогаш и ќе има повеќе игри.
3 denars have been added to your galerija accountНе само на него, сигурно повеќе се фер купени. Додека ние пишувавме на форум, останетите успеале да направат checkout на страната на Галерија.![]()
Еве уште еднаш викам, дајте ми доказ дека Галерија правеле некоја малверзација и таман да им составиме еден убав мејл и да го пратиме на Sony. Во спротива, најдобро да си чекаме до Март/Април да си купиме конзоли. Таман тогаш и ќе има повеќе игри.
Дечкото лурка тука нека ти напише колку smooth беше. Буквално секунди беа у прашање. Падна сајтот одма после тоа.Не само на него, сигурно повеќе се фер купени. Додека ние пишувавме на форум, останетите успеале да направат checkout на страната на Галерија.
Brat ti od makedonija li si ?
3 denars have been added to your galerija account
Дечкото лурка тука нека ти напише колку smooth беше. Буквално секунди беа у прашање. Падна сајтот одма после тоа.
Brat daj be so muabetive kakov dokaz sakas ti jas ne bev togas na forumot sajtot beshe padnat nejkese da mi go otvori 10 minuti probuvav sekoja sekunda i posle se rasprodadeno a nikoj ne kupil kakov dokaz sakas ti da ti donesam pismen li?Dokazi imas milion samo ti ili si niven covek ili se pravis na Tosho na facebook imase 190 komentari deka napravija gluposti i galerija go izbrisa baska vidi reviews na google sto poveke sakas samo ti si zadovolen izgleda.Не брат, ја сум од Либија.
Not reall. Али може да им пишам да ме плаќаат. Целата поента ми е да ни ги плукате без конкретен доказ. "Brat na tetka mi dedoto bratok vujkoto strinata raboti spediter vo firma, a nejzinata najdobra drugarka raboti u druga firma sho se znae so carinicite sho ja carinea pratkata za Galerija". Единствен валидена порака беше на типот што рече дека татко му работел во Галерија.![]()
Затоа и викам, додека ние трубевме овде, луѓе си искористија да нарааат.![]()
Кој трубел бе другар. Зашто никој не рече ништо за првиот пат.На фејсбук 100 луѓе на објавата им пишаа па ради срам ја тргнаа и ти не убедуваш дека не знаеме да купиме или лудило глумиме. Не те разбирам. За една минута ја снема плејката. Демек сите седеле спремни да ја купат и купиле. Ако ти се ок тебе Галерија слободно купувај, ја таму веќе не стапнувам зашто со овој потег сами си се упуцаа. Погледни на fb на секој ебан пост им серат. Не сме глупи до толку не не потценувајНе брат, ја сум од Либија.
Not reall. Али може да им пишам да ме плаќаат. Целата поента ми е да ни ги плукате без конкретен доказ. "Brat na tetka mi dedoto bratok vujkoto strinata raboti spediter vo firma, a nejzinata najdobra drugarka raboti u druga firma sho se znae so carinicite sho ja carinea pratkata za Galerija". Единствен валидена порака беше на типот што рече дека татко му работел во Галерија.
Затоа и викам, додека ние трубевме овде, луѓе си искористија да нарааат.![]()
Brat daj be so muabetive kakov dokaz sakas ti jas ne bev togas na forumot sajtot beshe padnat nejkese da mi go otvori 10 minuti probuvav sekoja sekunda i posle se rasprodadeno a nikoj ne kupil kakov dokaz sakas ti da ti donesam pismen li?Dokazi imas milion samo ti ili si niven covek ili se pravis na Tosho na facebook imase 190 komentari deka napravija gluposti i galerija go izbrisa baska vidi reviews na google sto poveke sakas samo ti si zadovolen izgleda.
Кој трубел бе другар. Зашто никој не рече ништо за првиот пат.На фејсбук 100 луѓе на објавата им пишаа па ради срам ја тргнаа и ти не убедуваш дека не знаеме да купиме или лудило глумиме. Не те разбирам. За една минута ја снема плејката. Демек сите седеле спремни да ја купат и купиле. Ако ти се ок тебе Галерија слободно купувај, ја таму веќе не стапнувам зашто со овој потег сами си се упуцаа. Погледни на fb на секој ебан пост им серат. Не сме глупи до толку не не потценувај

Fakti imas milion be covek ne li vide vcera sto se desi na galerija stranata na nivniot post imashe 190 komentari alo 190 i nieden ne beshe pozitiven se gleda deka si nivni covek nemora da gi branis sega i taka e ti si vo pravo cel forum ne e i jade trici nema sto da se raspravame gledaj samo kako sto gledas pravo bez da vidis levo desno zatoa ne ne bivaСлушај, поентата ми е форумот го користите за јадење трици без да го поткрепите тоа со факти. И јас да бев изиритиран ќе оставев лош коментар и една ѕвезда на Google. Па добро, многу е веројатно да им падне страната ако има многу сообраќај, сигурно немаат некој хостинг што може да издржи толку барање.
Но нејсе, поентата ми е, сите ние сме навикнати да јадеметрици за нешто само ако не ни е по кејф без притоа да ја разгледаме целата ситуација. Толку од мене на темава.
Слушај, поентата ми е форумот го користите за јадење трици без да го поткрепите тоа со факти. И јас да бев изиритиран ќе оставев лош коментар и една ѕвезда на Google. Па добро, многу е веројатно да им падне страната ако има многу сообраќај, сигурно немаат некој хостинг што може да издржи толку барање.
Но нејсе, поентата ми е, сите ние сме навикнати да јадеметрици за нешто само ако не ни е по кејф без притоа да ја разгледаме целата ситуација. Толку од мене на темава.
Мислењето е автоматски споено:
Да бе брат. За жал, воопшто не треба веќе да купуваш Sony производи од Македонија доколку не сакаш да им правиш промет на Галерија. Затоа што Галерија е на Пан Европа, а тие пак се единствените дистрибутери за Sony на територија на цела држава. Така да, без разлика дали купуваш Sony производ од Анхоч, Сетек, Нептун или Штоигодаетехна твоите пари ќе се слеат на сметка на Галерија. Така да, воопшто не купувај веќе Sony производи.![]()
Ќе му ги дадам парите на анхоч, сетек а сигуно нема да легнат кај Пан европа. Кај нив директно не купувам не си ме сфатил. Поентата ти е да контрираш јасно ми е се.Слушај, поентата ми е форумот го користите за јадење трици без да го поткрепите тоа со факти. И јас да бев изиритиран ќе оставев лош коментар и една ѕвезда на Google. Па добро, многу е веројатно да им падне страната ако има многу сообраќај, сигурно немаат некој хостинг што може да издржи толку барање.
Да бе брат. За жал, воопшто не треба веќе да купуваш Sony производи од Македонија доколку не сакаш да им правиш промет на Галерија. Затоа што Галерија е на Пан Европа, а тие пак се единствените дистрибутери за Sony на територија на цела држава. Така да, без разлика дали купуваш Sony производ од Анхоч, Сетек, Нептун или Штоигодаетехна твоите пари ќе се слеат на сметка на Галерија. Така да, воопшто не купувај веќе Sony производи.![]()
Се надевам дека ти даваат некој денар, иначе е патетично ова бесплатно да го правиш.![]()
А пошто ги браниш еве ќе идам по твое. Дај ми доказ дека се е регуларноЌе му ги дадам парите на анхоч, сетек а сигуно нема да легнат кај Пан европа. Кај нив директно не купувам не си ме сфатил. Поентата ти е да контрираш јасно ми е се.
Ќе му ги дадам парите на анхоч, сетек а сигуно нема да легнат кај Пан европа. Кај нив директно не купувам не си ме сфатил. Поентата ти е да контрираш јасно ми е се.
Дај ми доказ дека се е регуларно
И што. Што има везе парите на анхоч ќе му ги дадам не на нив. Не купувам од кај нив ништо.Хаха, а Анхоч од кај ги зима Sony производите? Ај види на декларација на Sony производ купен од Анхоч што пишува кој е увозникот.
Анхоч имаат директен увоз само за игрите.
И што. Што има везе парите на анхоч ќе му ги дадам не на нив. Не купувам од кај нив ништо.
Галерија ако читате ова. The Last of US Part II што ми ја ветивте очекувам до утре да ми биде доставена. Ако не биде, ќе ги обелоденам сите малверзации и тајни и како ги манипулиравте форумџиите.
Така е прав си ама не ти верувам без докази дека технички и на нив денар ќе им дадам