јас пишувам од мојот нов ПЦ, не знам за другите...Како ќе се подигнат наградите?
Не се заебавај, озбилно прашувам.јас пишувам од мојот нов ПЦ, не знам за другите...
пиши му на @skullmonkey Го сакам #ГГ во поштенско сандаче, со име и презимеНе се заебавај, озбилно прашувам.
Е ај добро, од стариотНе се заебавај, озбилно прашувам.
Како ќе се подигнат наградите?
јас пишувам од мојот нов ПЦ, не знам за другите...
Не се заебавај, озбилно прашувам.
Е ај добро, од стариот
Поклон не се продава.Новиот ПЦ го продаде веќе? Не ни го приметив во огласи![]()
Супер се идеите, и не ми се не познати, али за тоа бара редакција која ќе се бави со тоа. До сега не бевме така структуирани. Треба да се аплицира за пари па да се тинтраат јајца и други курци за да се деси тоа.Ај тука пошо у чатот нема да видите - следна сезона гости двајца (познати малку или повеќе) секоја емисија и на нинтендо свич или нешто кај шо има Co-Op versus игрици, да играат еден против друг. Или ко у Top Gear шо правеа со ранг листата со најбрзи кругови околу траката, стајте рекорди у некоја игрица со возење или нешто слично да пробуваат гостите кој ќе има најдобар time.
На здравјеГо папав второто столче![]()
Или, направете сабскрајб од 280 денари и ќе добиеш маица без да се дркаш со дизајни и печатЕве едноставно решение за да можат сите да си имаат маица што не се сабскрајбнале.
@skullmonkey Споделете го дизајнот и секој кој сака нека си принта индивидуално маица.
Сите среќни и задоволни.![]()
Тројца! и јас. Кажи од кај да си ја земам мајцатаУште двајца од форумов земаа награди
Само за мене мајца!
Фаталити, другар...Тројца! и јас. Кажи од кај да си ја земам мајцата![]()
Знам, 95% бев сигурен, ама грдо е и селско, да не речам п... :SЧил заебанција е знам како се пишува
Или, направете сабскрајб од 280 денари и ќе добиеш маица без да се дркаш со дизајни и печат![]()
Мене уште вечерта ми го дадоа ПЦ-то...Вие не се јавивте во редакција?Што стана со маиците, ке добиеме некаков упдејт во скоро време?![]()
Што стана со маиците, ке добиеме некаков упдејт во скоро време?![]()
Не се заебавај, озбилно прашувам.
и за мене уште една плочка РАМ не заборавај!Ќе ви пишам на сите кога ќе бидат готови.
Ок, супер, фала на одговоротЌе ви пишам на сите кога ќе бидат готови.
Дај мачка бе! По можност бела!