Зависи на кој? На фастек има интересни цениДругари, се исплаќа ценава на evolve dna модовиве? Сум расположен да се почестам за брзо, дали да лупам за дна, и дополнително да не има за брзо попусти?
Ако ти е мерак земи ДНА. Пред се ако имаш потреба и мерак. И зависи дали париш м2л или д2л, Зошто ако не користиш високи W имаш одличен и најголем избор на. ДНА 75W.Од старт замислата ми е да сум со два мода фикс, не сакам колекции и чуда и од се по нешто. Сега сум на СМОК ултра и визмек предатор. Смокот ми е поклон и не го давам додека да цркни, ама дали се исплаќа да го продадам предаторот и да си додадам пари за дна од околу 100 долари? А убав ми е предаторот ..Погледнете го атачментот 57423

Ruzgar от можам да кажам дека вакоф фкус не сум пробала до сега 
перфектно нешто 
ќе си нарачам сега и kayfun lite 
Прво честито наградата и со убаво да ја париш. Како второ 100%vg и кајфун или виви нова некако ич не ми одат заедно. Берем 60-40%Ги контактирав дечките од PJ Empire ми рекоја дека во вторник ќе ми пиштат тракинг бројче е сега прашањето ми е препорака за арома сакам да правам Чист ВГ Али да има добар фкус знам дека вг не е носител на арома Али Пг не ми штима со организмот сакам добра арома Али до вг што би ми препорачале ?![]()
Испратено од Lenovo A2020a40 преку IT.mk форум апликација
ФалаПрво честито наградата и со убаво да ја париш. Како второ 100%vg и кајфун или виви нова некако ич не ми одат заедно. Берем 60-40%
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Моментално Каифун мини в3 85% ВГ 2% арома 3 % дест.вода полабаво за малце памук и со пократки краеви што навлегиваат во каналите цел атомизер без прекин.... нормално со ракијаСо Кајфун В3 мини немав никаков проблем на 90%ВГ (3-5% арома и 5-7% дестилирана вода). Можда малку подолга пауза помегу 2-3 влечења.