Arioth
hello world
- 2 април 2011
- 262
- 327
И спржи некoјa мемoријa!Сеа ќе си купам фритеза од Сет
Испратено од LG-D320 преку IT.mk форум апликација
И спржи некoјa мемoријa!Сеа ќе си купам фритеза од Сет
Буни се и пиши ни следен пат со кирилица.Eve pak:
Denes go odnesov laptopot, popladneto se javiv da doznaam za shto stanuva zbor.
Matichnata plocha na laptopov fabrichki oshtetena, demek 10 dena do 2 nedeli trebalo da se cheka da stigne nov del za da go popravat. Nemozhele da mi go zamenat poshto bile pominati 15 dena, za nesreka prekasno ja otkriv greshkava. Na prashanjeto zashto mi prodale laptop so fabrichka greshka ne znaea shto da mi odgovorat.
Prvpat vo zhivot da kupam laptop da se rasipe za 1 mesec (Vtor laptop shto mi go dadoa od istiot model so fabrichka greshka), e toa mi e iskustvovo so SETEK, posle ova nema nishto od niv da kupam veke.
Da mi predlozhite, da idam da se bunam da im go vratam skros laptopot ili da pochekam da vidam dali stvarno ke go popravat?
Последното прашање преведено во др смисла:Ако ме извара девојками може да значи дека ќе се поправи грешката?Eve pak:
Denes go odnesov laptopot, popladneto se javiv da doznaam za shto stanuva zbor.
Matichnata plocha na laptopov fabrichki oshtetena, demek 10 dena do 2 nedeli trebalo da se cheka da stigne nov del za da go popravat. Nemozhele da mi go zamenat poshto bile pominati 15 dena, za nesreka prekasno ja otkriv greshkava. Na prashanjeto zashto mi prodale laptop so fabrichka greshka ne znaea shto da mi odgovorat.
Prvpat vo zhivot da kupam laptop da se rasipe za 1 mesec (Vtor laptop shto mi go dadoa od istiot model so fabrichka greshka), e toa mi e iskustvovo so SETEK, posle ova nema nishto od niv da kupam veke.
Da mi predlozhite, da idam da se bunam da im go vratam skros laptopot ili da pochekam da vidam dali stvarno ke go popravat?
Да не имаш на реклама5 оглас форматирање за три-стотче?800 денари само за инсталација на нова машина? Многу е, го поклал.
Да не имаш на реклама5 оглас форматирање за три-стотче?![]()
Ама инсталација на barebone за 800 е закол. Трошиш пола саат време и лап дневница. Не иде тоа така, се знае, 500-че или 200-че ако ти е ептен близок.
Ќе останев за малце со никаква машинка, и ќе требаше пари одново да фрлам за нова.
Незнам зошто ги продаваат тие лоши продукти што не вршат работа, подобро нека ги исфрлат и нека им кажат на купувачите дека за нешто да работи задоволително како што треба, треба да се одвои поголем буџет, место играчкава која верувам дека и од пазарче некој кинески модел да земев, многу подобро ќе работеше...
Абе јас знам дека има подобро, ама не може човек без хај енд примања да има хај енд продукти од сите области, јбг чергата не е толку долга.Новиот хипстеризам налага да купуваш полоши продукти, само за да не си со мнозината кои практикуваат повисок квалитет за малце повисока цена, да не си дел од снобовите кои ги вреѓаа сиромашните.
Демек еве јас со слаб квалитет вршам иста работа како вас, глупаци сте и елитисти - па така они се "духовно ослободени" од комплексите кои ние ги имаме XD XD
Абе јас знам дека има подобро, ама не може човек без хај енд примања да има хај енд продукти од сите области, јбг чергата не е толку долга.
Иначе човек што има пари а го вели она погоре што ти го пиша, не е хипстер... туку е... нешто што се римува со Лав
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Па не се разбирам во машинки за шишање јбг, ривјуа ако читам ништо од тоа нема да најдам кај нас xD Иначе и поскапата од 50 евра филипс беше иста како обичнава, едно пластично чешле и преку машинката си подесуваш од 1мм до 23мм со зголемувања од по 2мм, и според мене тоа е Фејл во дизајнот на Филипс, бидејќи пластичниот додаток е универзален за сите должини и едноставно преретко е чешлето за кратки должини, додека за поголеми можда е и океј. Сеедно во никој случај не сакав повторно филипс, си земав Babyliss за 2600, со безжично полнење, 9 дополнителни чешлиња, 1 за брада со подесувања од 0.5 до 3мм, и дополнително подесување на самата машинка од 0.6 до 3мм, со зголемувања од 0.5мм, многу подобра изработка етц. Далеку подобра од филипсот за 50 евра, во опции во изглед и се.Не збориме за хај енд продукти, него за малце поскапи од џанкот кои нудат далеку поголема исплатливост. Незнам дали се разбравме![]()
Па не се разбирам во машинки за шишање јбг, ривјуа ако читам ништо од тоа нема да најдам кај нас xD Иначе и поскапата од 50 евра филипс беше иста како обичнава, едно пластично чешле и преку машинката си подесуваш од 1мм до 23мм со зголемувања од по 2мм, и според мене тоа е Фејл во дизајнот на Филипс, бидејќи пластичниот додаток е универзален за сите должини и едноставно преретко е чешлето за кратки должини, додека за поголеми можда е и океј. Сеедно во никој случај не сакав повторно филипс, си земав Babyliss за 2600, со безжично полнење, 9 дополнителни чешлиња, 1 за брада со подесувања од 0.5 до 3мм, и дополнително подесување на самата машинка од 0.6 до 3мм, со зголемувања од 0.5мм, многу подобра изработка етц. Далеку подобра од филипсот за 50 евра, во опции во изглед и се.
Уште да ми се опорави малце брадава од она филипсот што ме ошути, па да ја пробам xD
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Уште да ми се опорави малце брадава од она филипсот што ме ошути, па да ја пробам xD
COMBO KEYBOARD MOUSE AND MOUSEPAD WIRED GEMBIRD RGB, Black, KBS-UML-01
1.000,00 ден
SSD M.2 2TB Lexar NM790 NVMe PCI Express 4.0 x4, 7400/6500 MB/s LNM790X002T-RNNNG
17.900,00 ден
SSD 2,5" 240GB MSI SPATIUM S270 S78-440N070-P83
3.650,00 ден
NET INJECTOR CUDY POE48, POE+/POE, 2x10/100/1000Mbps, 18W, POE48-18W
690,00 ден
MOUSE WIRELESS USB A4TECH Bloody Gaming R72 PRO, 2.4Ghz+USB, 26000CPI, 1000Hz, Black, R72 PRO
2.310,00 ден
PSU 750W LIAN LI SFX SP750 V2 80 Plus GOLD, FULL MODULAR, WHITE, SP750G
8.000,00 ден