Офтопик ама шубо беше времето коа си игравме цс1.6 у играчница со 10мс пинг на мк сервери...Пинг над 50 е неигриво, барем на CS2. Кога ми е над тоа ќора кокошка не можеш да погодиш.
не маавте LAN?Офтопик ама шубо беше времето коа си игравме цс1.6 у играчница со 10мс пинг на мк сервери...
4 месеци уште малку и фала му на Господ ако се спасам од ова ѓубреХахаха исто и јас бев на тој "loop" заглавен. Месец дена сум рает не планирам да ја инсталирам.
Погледнете го атачментот 150289
Повторно снема интернет. Ова се случува по цели денови секој месец. А во недела се недостапни за корисничка поддршка. Чаре?
Е заради вакви глупости не ги можам ТК. Ќе ти снема интернет сто посто и немаш на кој да пријавиш. Не можеш да ги добиеш од контакт центар.денес цел ден немам интернет, од 9 часот линијата е зафатена не можам да ги добијам. катастрофа.
Најпријателски совет, ако немаш опција на лелеком или а1, префрли се на инел оптика, доколку има кај тебе. Не знам човек во Неготино што нема проблем со лелекабел.Повторно снема интернет. Ова се случува по цели денови секој месец. А во недела се недостапни за корисничка поддршка. Чаре?
Еј, па добив понуда од а1 денес за 100/100мбпс. 1500 денари заедно со мобилната претплата. Ваљда е добра понуда? Ми даваат и 13 илјади буџет.Најпријателски совет, ако немаш опција на лелеком или а1, префрли се на инел оптика, доколку има кај тебе. Не знам човек во Неготино што нема проблем со лелекабел.
5 години иам оптика од инел, претходно имав 10 години бакар. Мирна глава.
Кумот некни на минути пред интервју за работа снема нет од лелекабел, во Штип. Кутриот се отепа од брзање да намести mobile hotspot (и мобилниот му е на лелекабел де, хаха) за да помине интервју.
Во Штип кога почнаа проблеми, што останало друго.
Не е лоша зделкава. Под услов да е оптика во прашање.Еј, па добив понуда од а1 денес за 100/100мбпс. 1500 денари заедно со мобилната претплата. Ваљда е добра понуда? Ми даваат и 13 илјади буџет.
Ваљда ќе бидат подостапни корисничка поддршка. Досеа плаќав 600 за 40/40 од телекабел..
Колку од овие 1500 отпаѓаат на мобилната претплата, односно колку плаќаш моментално мобилна претплата?Еј, па добив понуда од а1 денес за 100/100мбпс. 1500 денари заедно со мобилната претплата. Ваљда е добра понуда? Ми даваат и 13 илјади буџет.
Ваљда ќе бидат подостапни корисничка поддршка. Досеа плаќав 600 за 40/40 од телекабел..
Na koja mobilna xs ili s.?Еј, па добив понуда од а1 денес за 100/100мбпс. 1500 денари заедно со мобилната претплата. Ваљда е добра понуда? Ми даваат и 13 илјади буџет.
А1 Special+ тарифата со 10GB интернет, неограничени разговори и СМС кон сите мрежи и 2.5GB во роаминг - оваа изгледа му ја имаат понуда, за 349 денари, интернетот 699 денари и телевизијата 349 денари, вкупно 1500 денари сето заедно.Na koja mobilna xs ili s.?
Нешто математикава не ми штима...А1 Special+ тарифата со 10GB интернет, неограничени разговори и СМС кон сите мрежи и 2.5GB во роаминг - оваа изгледа му ја имаат понуда, за 349 денари, интернетот 699 денари и телевизијата 349 денари, вкупно 1500 денари сето заедно.
1400 излегува вака. Телевизијата поскапа да не е?А1 Special+ тарифата со 10GB интернет, неограничени разговори и СМС кон сите мрежи и 2.5GB во роаминг - оваа изгледа му ја имаат понуда, за 349 денари, интернетот 699 денари и телевизијата 349 денари, вкупно 1500 денари сето заедно.
Уште 100ка, на L ако го стават телевизија е тогаш иди 1500 денари.1400 излегува вака. Телевизијата поскапа да не е?
Уште едно 100че, и ќе имаш 300/300 интернетАктивирав семеен пакет на Телекабел мислам дека моментално нема подобра понуда.
4 ТВ
4 Мобилни ( 170GB заеднички )
150/150 Оптика ( Unlimited )
за 2800 ден
Семеен пакет | Telekabel
telekabel.com.mk
Бев до сеа на ХЅ плаќав по 550. Со новиов договор од вчера сум на Ултра С со 60гб дата и Нет М со 100/100.. Ги прашав три пати дали се озбични. Понудата е нешто шо траело до вчера ваљда. 1500 ќе биде месечно, и ми дадоа 13 илјади у поени. Патем ова комбо не вклучува телевизија. Имаат сега опција сам да си изградиш комбо пакет и излева мн подобро цената од претходно кога рокаа ТВ на све без потреба. Телекабел ми спуштаат на повик еве веќе пети ден по ред, а интернетот неќе да чуе. Штета што нема да имаат последици како провајдер за ова.Na koja mobilna xs ili s.?