е тоа ти е среќа у несреќа хахаИст ваков имам, ама само еден, не би ти завршил работа никако
brate daj pusti link ako ne ti e problem ziti seTemu, ќе те фатат 2300 денари со достава, алуминиумски со подесување. И јас планирам да нарачам. По локал гранапи се движат 5-6-8-12-24000 и сл. фантастични цени.
daj linkИмаш M-Audio брендирани (ако не ти смета)
меѓутоа не на сталак, туку триаголник под агол, за на биро
(ќе имаш скоро ист ефект според намената)
на една од платформите за огласување
primeno druze ke proverimeИмаше у ЗЕЦ Електроникс не знам дали уште ги носат
brate daj pusti link ako ne ti e problem ziti se
Мислењето е автоматски споено:
daj link
Сега ги гледав истите брат проблем ми е само што овие се прикачуваат на крај на маса а мене мониторите ми се на средина од биро затоа и барав такви али ако не најдам тука нешто половно ќе нарачам фала
итн. има еден куп, ти стига за 10 дена, тоа што плаќаш на сајтот е финалната цена - нема дополнителни давачки кај нас (царина, данок и сл)
brat ne se prodadeni ovie kazi mi sto mislis dali se dobri?стар оглас али пробај си среќа...
Oglasi | Reklama5.mk | Ads | Cars | Real estate | Computers | Mobile phones | Services,Business | Employment | Advertisements |
Reklama5.mk is Macedonia's leading classified ads platform, offering a wide range of products and services from automobiles and real estate to electronics and job listings. Buy, sell, or trade easily and securely today.reklama5.mk
EXTERNAL CAPTURE ELGATO GAME CAPTURE NEO 4K60 HDR USB 3.0 (TYPE-C), 10GBV9901
8.630,00 ден
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower NORTH, 2x140mm Aspect 4-pin PWM fans, w/WINDOW TEMPERED GLASS DARK, Side Mesh+Front wood panel, Charcoal Black, FD-C-NOR1C-02
10.050,00 ден
GAMING FLOOR MAT NEXT LEVEL RACING, POLYESTER, ANTI-SLIP BASE, 165x60x0.3CM, BLACK, NLR-A005
2.850,00 ден
CONVERTOR FAN SPLITER PWM KOLINK 35cm, 4-pin PWM female to 3x male, White, ZUAD-1632
300,00 ден
SOUND AUDIO MIXER ELGATO WAVE XLR MK.2, 10MAN9901
10.480,00 ден
PAD THERMAL THERMAL GRIZZLY PUTTY BASIC (100g), TG-P-B-100
2.130,00 ден