Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Сталки за звучници

Insanious

hello world
18 јануари 2025
279
361
Росоман
linktr.ee
Поздрав друштво ми требаат сталки за 5 инчни монитори за на биро како на сликата доколку некој продава или знае каде може да најдам нека пиши, во артист се јавив немаат на лагер.. milleniumdm2.jpg

Fatal1ty_

Großmeister
28 февруари 2008
23.781
33.884
roka.mk
Беше по грешка нарачан еден наместо два, па после ме мрзеше да се дркам да пренарачувам и баталив така остана ене го дома фаќа прашина

Глупав

IQ=IQ+1
20 април 2008
1.519
1.027
Глупав's setup  
OS
Windows; MacOS; Linux
Имаш M-Audio брендирани (ако не ти смета)
меѓутоа не на сталак, туку триаголник под агол, за на биро
(ќе имаш скоро ист ефект според намената)
на една од платформите за огласување

xenon

εικονοκλάστης
15 јануари 2011
4.687
12.509
Skopje
www.wemaxa.com
Temu, ќе те фатат 2300 денари со достава, алуминиумски со подесување. И јас планирам да нарачам. По локал гранапи се движат 5-6-8-12-24000 и сл. фантастични цени.

Insanious

hello world
18 јануари 2025
279
361
Росоман
linktr.ee
Temu, ќе те фатат 2300 денари со достава, алуминиумски со подесување. И јас планирам да нарачам. По локал гранапи се движат 5-6-8-12-24000 и сл. фантастични цени.
brate daj pusti link ako ne ti e problem ziti se :)
Мислењето е автоматски споено:

Имаш M-Audio брендирани (ако не ти смета)
меѓутоа не на сталак, туку триаголник под агол, за на биро
(ќе имаш скоро ист ефект според намената)
на една од платформите за огласување
daj link

Глупав

IQ=IQ+1
20 април 2008
1.519
1.027
Глупав's setup  
OS
Windows; MacOS; Linux
стар оглас али пробај си среќа...

xenon

εικονοκλάστης
15 јануари 2011
4.687
12.509
Skopje
www.wemaxa.com
brate daj pusti link ako ne ti e problem ziti se :)
Мислењето е автоматски споено:

daj link

итн. има еден куп, ти стига за 10 дена, тоа што плаќаш на сајтот е финалната цена - нема дополнителни давачки кај нас (царина, данок и сл)

Insanious

hello world
18 јануари 2025
279
361
Росоман
linktr.ee

итн. има еден куп, ти стига за 10 дена, тоа што плаќаш на сајтот е финалната цена - нема дополнителни давачки кај нас (царина, данок и сл)
Сега ги гледав истите брат проблем ми е само што овие се прикачуваат на крај на маса а мене мониторите ми се на средина од биро затоа и барав такви али ако не најдам тука нешто половно ќе нарачам фала :D

Глупав

IQ=IQ+1
20 април 2008
1.519
1.027
Глупав's setup  
OS
Windows; MacOS; Linux
ќе ти вршат намена секако...
единствена намена на сталки како и било што слично е да го подеси звукот да иде право на уво
намена му е таа...
од иста причина се и калибратори на AVR да го подесат најдобро звукот каде најчесто се седи во соба

толку се економични што и да ги земешп и да не пасуваат секако ако се занимаваш професионално со музика или ако планираш ќе ти се најдат за втор пар мониторки....
оти каде Аудио продукција со еден пар

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

На врв Дно