Ревјуерот отпосле има пишано дека не знае да користи мануелен мод, а овие фотки ги има сликано со Photo Pro апликацијата, значи ништо не е поднесено, ни исо, ни шатер, ни фокус.
Не знам у која држава беше, ама продаваа Xperia 1 и како подарок ти даваа плејстејшн 4 со игра или нешо такво.Sony Xperia 1 II goes on pre-order in the US and Europe
Скапо но со одличен бандл, тие слушалки се 300 евра кај нас плус се најдобрите во тој ранг.
Ted Forbes, барем за мене e 1000000 пати порелевантен од SuperSaf и остали. Ако ова чудо го има локлано, изгледа си најдов упгрејд за S9+
Sony Xperia 1 II goes on pre-order in the US and Europe
Скапо но со одличен бандл, тие слушалки се 300 евра кај нас плус се најдобрите во тој ранг.
Не знам у која држава беше, ама продаваа Xperia 1 и како подарок ти даваа плејстејшн 4 со игра или нешо такво.![]()
Па сосе слушалките е некаде 900, кој не ги сака може да ги продаде сепак се 300 евра вредност.
Ја средија батеријата. Лани до 3300mah против телефони со 6000mah немаше сврха.Космосот е повторно во рамнотежа а јас повторно die hard Sony fan![]()
Останува уште да го кандисаме psyside![]()
Зaслужуваат пофалба дефинитивно, сепак не сум воодушевен.
Бесплатна достава
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRED EXTRALINK TF500, Black,
660,00 ден
Бесплатна достава
EXTRALINK CHAIR SWIVEL OFFICE, PINK
2.180,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK MILITARY TACTICAL TRAVEL SCHOOL BACKPACK 30L - MIL665, MILITARY GREEN
1.000,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C2 Pro 8K QMK RGB, Full Size, Super Brown switch, C2PX-M3
4.640,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS KEYCHRON BM24, 2.4Ghz/Bluetooth, 2400 DPI PixArt PAW3212 sensor, 1000Hz, Metal Grey, BM24-C61
1.290,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 45X20X30CM - KM03 2XCOSMETIC BAG, PINK
1.970,00 ден