Znaes deka od drugata strana se montira taka?
Убо пишит да вадит, вака го сликнав да се види моделотZnaes deka od drugata strana se montira taka?
Asus ROG Strix GTX 3060Ti 8GB земена од Пане за триста европски.
Таман е де. И RX580 од него земав у 2019, уште си врие графикатаПане да не беше пола од нас ќе гејмавме уште на GTX750ки.
Само да кажам алал да му е и мала реклама да му направам - чисто од мерак не дека ми е другар или нешто..
Cena ako moze. PlisRTX 3080 ASUS ROG 10GB. Претходно H510 Elite i 750W full modular gigabyte напајање.
Cena ako moze. Plis

Океј, правилата гледам и онака не важат повеќе. Ехх...Околу 78к овие три дела
Sent from my iPhone using Tapatalk
Се извинувам, постирани и линкови, графичката ја имаат тргнатоАбе не се срами - постирај линк - поединечно која компонента од каде. Вака ништо не му значи на членот @SiPy` што праша. Испаѓа ко да си се пофалил![]()
Така напраив и јас де, ем линк ем цена.Не ви е полесно место линкоj да пишете, пример - GPU толку пари од таму?
Со тоа не би требало и ние да отвараме линкој за да ја видиме цената. win-win.
Аууууууууууууу сине па ти се туширашHeadphones Stand Sharkoon X-Rest ALU Aluminium, Gaming
anhoch 1200 den
Headphones HyperX Cloud Core Wireless Gaming Headset
anhcoch 5960 den
Баце стави сликичка барем, да се осладиме и ниеОкеј, правилата гледам и онака не важат повеќе. Ехх...
Извини вака, каква сликичка ти треба?Баце стави сликичка барем, да се осладиме и ние
Од чорапитеИзвини вака, каква сликичка ти треба?
Пред нецела недела земав HyperX Cloud II очекував да бидат добри ама реално ме разочараа, додека гејмам звукот е многу дисориентирачки не се знае кој што јаде кој што пие..Headphones Stand Sharkoon X-Rest ALU Aluminium, Gaming
anhoch 1200 den
Headphones HyperX Cloud Core Wireless Gaming Headset
anhcoch 5960 den
Мислев твои се трите дела за 78к сори ми се сториИзвини вака, каква сликичка ти треба?
Што матична имаш на овај монструм?Немам посебно од сите ама еве комплет![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
EARPHONES WIRELESS XIAOMI Redmi Buds 8 LITE BLUETOOTH w/microphone, WHITE
1.700,00 ден
KEYBOARD WIRED USB GEMBIRD SLIM LED backlight, Black, KB-UML-04
650,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset Virtuoso Max Wireless RGB w/microphone, 2.4Ghz/Bluetooth/Type-C, Black, CA-9011372-WW
18.540,00 ден
NET LAN WIRELESS DUAL BAND WIFI6, USB 2.0, CUDY WU900
680,00 ден
CASE KOLINK ATX OBSERVATORY HF Mesh, 3x120mm fan, Black, PGW-CH-KOL-128
3.450,00 ден
VGA GIGABYTE RTX 5070 Ti WINDFORCE SFF 16GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, GV-N507TWF3-16GD
66.980,00 ден