Двата модела ги имав, прво 500-ката а после 1200-ката... Пред нив Комодоре 64 слим моделот.Кој модел на амига? 500? 1200?)) 500ката мислам беше популарна тогаш
Интересен софтвер за копирање дискети имаше, не директори опус туку некој друг со графички приказ на секторите. Го најдов после ама не ми текнува на името.Па после некое време еден дечко во Автокоманда почна да снима игри за Амига.
Ехеј што ти е аристократија... Ние плебсите на телевизори се закачувавме.Имаше 1994 у боја - ваков имав - 600 марки од Минхен бев да го купам
![]()
..на Комодоре 64 многу убава слика имаше ама Амигата кога ја купив и ја вклучив на него - 16битни бои првпат - многу убаво изгледаше![]()
Мислам дека се викаше Ќоко ама не сум сто посто сигурен.Двата модела ги имав, прво 500-ката а после 1200-ката... Пред нив Комодоре 64 слим моделот.
Добри времиња...
Интересен софтвер за копирање дискети имаше, не директори опус туку некој друг со графички приказ на секторите. Го најдов после ама не ми текнува на името.
Интересно би било ако е член на форумов... Очигледно сите сме иделе кај него, јас обично со точак идев од другата стана од градот. Арно ама увек имаше доброволци од другариве за правење друштво (пошто после следеа првите пробувања на игрите).
Ехеј што ти е аристократија... Ние плебсите на телевизори се закачувавме.![]()
Да бе со Ѓ се пишувашее ЃокоМислам дека се викаше Ќоко ама не сум сто посто сигурен.
Мислев дека ти се ноќна мора овие контролериве
Оригинал! И уште со саати играв упм хахаха
Абе ко ќе ми текне четворица собрани кај другарчево што имаше Ц64 - па дошла нова снимена касета што сме ја порачале од Белград ( некој Софт се викаше фирмата - дечкото што праќаше касети низ цела ЈУ) - па пушти ја , па штелувај азимут на глава со шрафцигерче од машина за шиење , па чекај да се „учита„ играта , па секој по една игра , па друга да видиме ... Возбуда до небо , смеење дружба ...Оригинал! И уште со саати играв упм хахаха
CONVERTOR PCI-E TO IEEE 1394 FIREWIRE ESTILLO (1394AV 3+1 port)
1.370,00 ден
MOUSEPAD BLIZZARD Naruto Shippuden - Itachi Uchiha XL, 900 x 420 x 3, FNRMPSPEED24ITCXL
1.550,00 ден
PASTE THERMAL ARCTIC MX-7 (4g) + МX Cleaner Wipes, TC: 4.2 W / mk ACTCP00092A
560,00 ден
CE SMART EXTRALINK HOME C1 COFFEE SCALE, LED Display, Timer up to 100min, 0.1g precision, Max 3kg, Black, EX.32266
1.130,00 ден
PAINTING ART SET FOR CHILDREN EXTRALINK (88 pieces) PINK UNICORN
1.430,00 ден
MEMORY USB Type-C 64GB KINGSTON DATA TRAVELER 70 (USB 3.2 Gen 1 speeds), Black, DT70/64GB
450,00 ден