кај мене си е нормално како што си беше пред апдејтот, ситници не можам да споредувам!YT се решава како што пишав, грешка е во повикување на некој негов сервис, и тоа е кодирано во новиот ром, ќе се среди во наредниот..
А батеријата си е ок, нешто кај тебе да не се откачило. Проба со рестарт? Ај видете и други ако сте на стабилен ром?
кажи како да средиме,постапката.со која команда,каде,како...Изгледа кај тие што исчистија кеш им се смени ЈТ, кај другите си остана ист. Еве и кај мене не работи, но со таа команда си е ок..
маци, те мрзи да читаш?кажи како да средиме,постапката.со која команда,каде,како...
направив како што ми пиша во пп и пак исто,несака YT.маци, те мрзи да читаш?
Човек доста се санкаш, дојди да си купам телефонИзгледа кај тие што исчистија кеш им се смени ЈТ, кај другите си остана ист. Еве и кај мене не работи, но со таа команда си е ок..
Еве еве, стрпи се, до толку ли не чинеше С6-катаЧовек доста се санкаш, дојди да си купам телефон![]()

Шо не кажуете дека овој бумбаро билЕве еве, стрпи се, до толку ли не чинеше С6-ката![]()
![]()

Ќе можеш, ама содржината на картицата ќе може да ја отвори само тој ром што го има клучот, т.е. тој што ја енкриптирал..Дали доколку го енкриптирам телефонот ќе можам да флешувам ромови преку ТВРП без никакви проблеми?
Колку што знам нели при енкрипција внесуваш пасворд, после тоа не можеш со истиот тој пасворд да ја отклучиш содржината ако си на друг ром?Ќе можеш, ама содржината на картицата ќе може да ја отвори само тој ром што го има клучот, т.е. тој што ја енкриптирал..
Можеш да пробаш, незнам искрено...Колку што знам нели при енкрипција внесуваш пасворд, после тоа не можеш со истиот тој пасворд да ја отклучиш содржината ако си на друг ром?
Исто и кај мене. Откако се апдејтира на 6.1.7, првото иконче покажува нема мрежа, сите цртки се темни.Да пријавам еден баг со последниот неделен билд 6.1.7 - ми покажува цело време дека немам мрежа кај сигналот т.е. 0 коцки а во статус стои цело време 0 asu што не е точно и погрешно покажува ... ова треба да се провери ептен сериозен баг за мобилен.
GAMING FLOOR MAT NEXT LEVEL RACING, POLYESTER, ANTI-SLIP BASE, 165x60x0.3CM, BLACK, NLR-A005
2.850,00 ден
MEMORY CARD SANDISK MICRO-SDXC UHS-I 32GB EXTREME C10 w/adapter 100mb/s A2 V30, SDSQXAF-032G-GN6MA
1.980,00 ден
CASE LIAN LI ATX Vector V100 ARGB w/2x Tempered glass, 4x120mm RGB Fans, Black, V100RX
5.260,00 ден
CONVERTOR FAN SPLITER PWM KOLINK 35cm, 4-pin PWM female to 3x male, White, ZUAD-1632
300,00 ден
USB Flash Drive 3.2 64GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-064G-G46
760,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 3200D RS, Black, CC-9011344-WW
6.130,00 ден