Batman
read-only
- 7 април 2008
- 20
- 0
Вака сега, иам рутер KONIG WIRELESS LAN ROUTER 54 MBPS, до вчера све си функционираше одлично и наеднаш све се сјеба. Значи едвај се конектирав на интернет (вајрлес и преку кабел) и сега одкога ги прочепкав сетинзиве комплетно не функционира ништо. Значи финтава е што не можам ни у рутерот да пристапам, еднаш сака еднаш не и ако успеам некако одма ме дисконектира и од нет и од рутер. Му ги вратив сетинзите фабрички ко што се и сеа па не можам да го наместам. 
Моментално го исклучив и не го користам пошто никако не можам да се конектирам на интернет, значи преку кабел сум директно само на еден ПЦ.
Ај ако има некој живци нека ми објасни како да го приклучам одпоново онака пошто ја неам нерви веќе да пробувам I'm pissed off ќе се обесам!
besen:
И дали има шанси од on.net да ми чепкале у рутеров пошто знам дека ништо не сјебав ја, одеднаш се заеба самиот.
Тенк ју. :zasramen2:
Моментално го исклучив и не го користам пошто никако не можам да се конектирам на интернет, значи преку кабел сум директно само на еден ПЦ.
Ај ако има некој живци нека ми објасни како да го приклучам одпоново онака пошто ја неам нерви веќе да пробувам I'm pissed off ќе се обесам!
И дали има шанси од on.net да ми чепкале у рутеров пошто знам дека ништо не сјебав ја, одеднаш се заеба самиот.
Тенк ју. :zasramen2: