Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Pixel 9 Pro 256GB

coki

:(){ :|:& };:
26 ноември 2021
429
621
/home/coki
coki додаде нов оглас:

Pixel 9 Pro 256GB - Проценка

Се продава Pixel 9 Pro 256GB, Obsidian боја. Целосно функционален и здрав, со нормални знаци на користење. Доаѓа со кутија и маска која добро е да се замени. Пикселот е наменет за јапонски пазар, но звукот при сликање може да се исклучи (моментално е исклучен). Немам одлучено за цена бидејќи не го следам пазарот на овие модели моментално, прифаќам понуди и проценки. Само лично преземање од Скопје, без карго.

Видете го целиот оглас...

ZlatoX

read-only
23 април 2025
7
14
@coki

Здраво, заинтересиран сум за телефонот и би сакал да го купам доколку сè е во ред.

Би ве замолил да проверите во Settings → About phone → Regulatory labels и да ми ја испратите точната Model Number (моделски број) што е наведена таму, за да ја проверам точната верзија на уредот.

Доколку е како што е опишано, би сакал дополнително да разговараме околу цената и да ви дадам понуда. Ви благодарам.

coki

:(){ :|:& };:
26 ноември 2021
429
621
/home/coki
@coki

Здраво, заинтересиран сум за телефонот и би сакал да го купам доколку сè е во ред.

Би ве замолил да проверите во Settings → About phone → Regulatory labels и да ми ја испратите точната Model Number (моделски број) што е наведена таму, за да ја проверам точната верзија на уредот.

Доколку е како што е опишано, би сакал дополнително да разговараме околу цената и да ви дадам понуда. Ви благодарам.
GEC77, исто како што пишува на една од прикачените слики. Ви пишав порака со мојот број, слободно јавете ми се.

членови онлајн
мислења
теми
членови

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно