Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

PAYPAL to PAYPAL

Dj-LiquidTrip

read-only
27 март 2011
10
0
За колку време се префрлаат парите од еден PAYPAL на друг PAYPAL?? Благодарам однапред!

krale

poweruser
6 февруари 2009
2.300
1.396
Абе што далавери праиш? Сто теми отвори со прашања за пејпал. Модератори пријатевете IP во МВР ова ми е сомнително :)

Dj-LiquidTrip

read-only
27 март 2011
10
0
Абе што далавери праиш? Сто теми отвори со прашања за пејпал. Модератори пријатевете IP во МВР ова ми е сомнително :)

Не е форумов за прашања и одговори? Што да правам кога нишо не знам за PAYPAL :D Инаку може и во МНР да пријавиш бе другарче :D :))

Не е форумов за прашања и одговори? Што да правам кога нишо не знам за PAYPAL :D Инаку може и во МНР да пријавиш бе другарче :D :))

Форумот е за дискусии, немораше да отвараш 100 теми за Пејпал, ќе дискутиравме на една. Си го помешал форумов со Yahoo Answers изглеа...

artweb

user
5 март 2012
1.428
709
Скопје
artweb's setup  
Processor & Cooler
I5 6500 3,2Ghz, 6mb cache
Motherboard
HP EliteDesk 800 G2 795970-001
Storage
Patriot Blast SSD 120gb
RAM
8 DDR4 2133mhz
Video card
Intel GPU on board
Case
HP EliteDesk 800 G2 Tower case
Mouse
Gigabyte AIRE M60
Keyboard
A4Tech
Monitor
LG 24MB56HQ-B
OS
Windows 10
Имам paypal регистриран преку Словенија, на ПП акаунтот немам пари, доколку купам нешто дали автоматски ке повлече пари од картичката на која што е регистриран?

GreenRoot

user
1 октомври 2011
1.042
1.012
Охрид
mvpring.com
GreenRoot's setup  
Processor & Cooler
i5 4200U
Storage
Samsung Evo 850 240gb
RAM
8GB
Video card
AMD 8670m
Monitor
15,4''
OS
Windows 7 Home Premium
Имам paypal регистриран преку Словенија, на ПП акаунтот немам пари, доколку купам нешто дали автоматски ке повлече пари од картичката на која што е регистриран?
Да.

BEST

hello world
10 јуни 2011
320
299
Каков PayPal и да имаш, ако го поврзеш со картица, при било какво плаќање ке повлече пари од картицата (или бар ке проба, нормално ако немаш пари на самиот пејпал), не се секирај за тоа ич :)

Главниот проблем е кога ке сакаш да ДОБИЕШ пари на истиот :)
т.е. ти ке ги добиеш, ама нема да можеш да ги извадиш од македонија (за сеа, а и за да ги добиеш пејпалот треба да е словенски/хрватски/кипарски и сл.), само ке можеш да ги користиш онлајн за ебај или за да ги пратиш на друг пејпал (или слично)...

— членови онлајн
—мислења
—теми
—членови

Офтопик

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно