Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Неотел WIMAX телефонија

reng

lurker
13 август 2007
683
19
Usb стикот како оние од Космофон и тМобиле ќе почнат да ги нудат понатаму уште се во фаза на тестирање. Знам дека цената, брзината и стабилноста ќе бидат далеку подобри од сегашните на Космофон и тМобиле.:bravo:

shemko

hello world
15 јули 2008
231
56
Usb стикот како оние од Космофон и тМобиле ќе почнат да ги нудат понатаму уште се во фаза на тестирање. Знам дека цената, брзината и стабилноста ќе бидат далеку подобри од сегашните на Космофон и тМобиле.:bravo:

ima nekoj informacija za muabetov pogore na koj postiram do kade E ? ?

Taurus

Модератор
13 октомври 2007
2.614
1.567
dribbble.com
Taurus's setup  
Processor & Cooler
i5-2500K Quad 3.3GHz LGA 1155 6MB + Cooler Deepcool Gammaxx 200
Motherboard
Gigabyte Z68P-DS3
Storage
WD 1ТB SATA3 Caviar Black 7200rpm 64MB + SSD 2.5" Samsung 850 Evo 250GB
PSU
460W Gigabyte Superb Real Power
RAM
2x4GB DDR3 1866Mhz Kingston CL11 HyperX Genesis
Video card
Sapphire ATI PCX R9 270X 2GB GDDR5
Case
Gigabyte LUXO X140
Mouse
Zalman ZM-M300 Black
Keyboard
Sweex Illuminating
Audio
DeLux 2.1
Monitor
Dell UltraSharp U2311H 23" e-IPS
OS
Win 8.1
Пред месец дена бев таму. Нема уште ништо за УСБ-а. (стандарден одговор, наскоро, за месец-два).
Ми понудија со собна антена, ако бил добар сигналот (јас сум во тафталиџе 1, а предавателот им бил во Влае), а ако не бил добар сигналот ми понудија надворешна насочена антена. Како и да е, требаше да чекам повеќе од месец дена за да дојде екипа за да ми ја монтира опремата, па се откажав.

Мој заклучок е ако даваат УСБ-а ќе треба добро да го засилат сигналот, а некако не ми личи да прават такво нешто.

Goran-sk

read-only
23 јули 2010
33
0
Многу се подобрени ставаат базни станици и за година дена треба Скопје 100% да биде покриено. Новава технологија е скоро иста како линијата преку адсл само што иде безжично во стабилност е слична со мобилните, а интернетот е доста побрз само и постабилен.

Вреди да си ставите ако имате добар сигнал на местото каде што ќе користите. Сите делови се скоро покриени само што е битно колку сте далеку од базната станица и дали има пречки пред вас инаку базната станица пренесува сигнал од 3-5 километри ако не сум грешка нешто.

Prijateli, mislam deka so koristenje na Wimax preku USB dometot e do 15KM, bar taka imam citano za wimax za lap top i PDA pa ako ne e taka neka me koregiraat

— членови онлајн
—мислења
—теми
—членови

Офтопик

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно