Да толку е на тутунска проверено, мислам зависи како ќе ти се погоди празници, саботи, недели и така.Би требало секаде да е од 5-7 дена. Никаде не ги прават визите во филијали, веројатно ги прават во централите. Од мене препорака Тутунска.
Тутунска беше што ја опљачкаа...тоа за вас е сигурна банка???
Вчера им ги изнесоа парите од трезор...утре може да излезат на виделина податоци од клиенти итн.
Без разлика, тутунска е број 1.Тутунска беше што ја опљачкаа...тоа за вас е сигурна банка???
Вчера им ги изнесоа парите од трезор...утре може да излезат на виделина податоци од клиенти итн.
За дебитна не е проблем, отвараш сметка и одма ти даваат картичка. Јави се и види која ти одговара највеке, горе доле сите имаат исти услови.
Без разлика, тутунска е број 1.
Јас имам бесплатен преглед на состојба, увид во трансакции и плаќање сметки за режиски трошоци без токен.Да дополнам, таа една им е како тегет чорапи.Иста е за МК, странство, за купување преку интернет, други банки имаат различни картички за разни намени (секако не сите). Исто немаш провизија ни за домашни, ни за трансакции во странство. Можеш на банкомат да ставиш пари на сметка (виза), секако и да извадиш. Шалтер посетуваш на 3 години, кога ја земаш заменската виза.
Нешто не успеаа да ја оправат работата со интерет банкарство за физички лица, колку што знам бесплатно е само со физички токен (нека пише некој ако има промена, не сум во тек), но ајде да кажеме дека тоа е друга тема.
NLB mToken Tutunska Banka e-BankingНешто не успеаа да ја оправат работата со интерет банкарство за физички лица, колку што знам бесплатно е само со физички токен (нека пише некој ако има промена, не сум во тек), но ајде да кажеме дека тоа е друга тема.
NLB mToken Tutunska Banka e-Banking
Мобилна апликација, кошта 300 денари еднократно, се користи како и „физички“ токен.
Глупо е што сепак еднаш мора да отидеш до експозитура и да поднесеш барање за мТокен (дури и ако си регистриран користиш/имаш простап кон електронското банкарство). Според мене можело да направат да се доставува барање преку нивниот систем, кога веќе се најавуваш.
Генерира и офлајн.Треба ли да си онлајн за мТокен или генерира токени и офлајн?