DrMTR
Guru
Епааа вие многу барате секој ден да биде бесплатен. Таман си е вака преку еден ден
И не се наплаќаат повиците кон МТЕЛ ЗонаProblemot e izgleda samo kaj a1, bidejki od mtel(eks lyca)na mtel zvoni ....
Denes ubav den haaИ не се наплаќаат повиците кон МТЕЛ Зона![]()
MOVE TV - MTEL Македонија (Телеком Србија) ?Дали на MOVE има опција за HBO Max - не можам да најдам онлине
isto i na drugiot eksLyca broj/Mtel sega aktiven 6m, za 1300 (paket od mtel/ne od lyca) ,dodadeni i sms, na koj slabo se trosi data .... Brzinata topSo poslednava denesna obnova mtel mi pustile i sms vo 3m,paketot .... nee loso
samo mTel zona raboti par/nepar ....
Se prenesuvaat gb, nema problem so povici vo MK, povremeno ima problem mTel zona odnosno mtel nadvor od Mk(1000min, free povici )Дали и понатаму неискористениот интернет се пренесува во следниот месец и како е за повици дали паѓаат, дали имаа глуви повици итн?
Ajde airlija , ne ja koristam taka cesto pa valjda ja resile situacijava se provlekuvase 1 mesec .....Мтел зона е стабилна последниве недели…
да се пренесува интернетот т.е гигабајтитеДали и понатаму неискористениот интернет се пренесува во следниот месец и како е за повици дали паѓаат, дали имаа глуви повици итн?
Prilep e Ok ...i a1 i mtel
Не ставај кредит и нема да се активира. Потоа активирај си наново без автоматско продолжување.Дали некој знае како се деактивира автоматска обнова на пакет на мтел.Станува збор за годишен пакет кој истече пред еден месец.
Апликација не ми дава таква опција.Од контакт центарот не можеле да деактивираат автоматска обнова.
Ako nemas suma sto bila prethodno ,.ne moze da se obnovi ....Дали некој знае како се деактивира автоматска обнова на пакет на мтел.Станува збор за годишен пакет кој истече пред еден месец.
Апликација не ми дава таква опција.Од контакт центарот не можеле да деактивираат автоматска обнова.