dipetar
hello world
- 1 мај 2019
- 370
- 150
Не сум оптимистЕпа тамам. Никаде не пишува не се пали, не работи, матична и слично. Фино лепо да ти го вратат поправено или во состојба како што си го донел. Нивна работа е како.
Не сум оптимистЕпа тамам. Никаде не пишува не се пали, не работи, матична и слично. Фино лепо да ти го вратат поправено или во состојба како што си го донел. Нивна работа е како.
Сомнителна е секако. Прво беше посебна тема, сега и во темата за генерална дискусија за Анхоч...Ајде нека види некој од Анхоч што се случува, сомнително многу целава ситуација - баш кога за сетек почна да се збори.
Не се они виновни, едноставно има помал број на Рајзен 4000У лаптопи и не можат да ризикуваат да донесат нови лаптопи пред да ги продадат претходните модели од пред неколку години.Анхоч е толку јака фирма што имаат еден модел на лаптоп со рајзен 4000+. Браво за анхоч ( со мало а ).
lol каква патетикаАнхоч е толку јака фирма што имаат еден модел на лаптоп со рајзен 4000+. Браво за анхоч ( со мало а ).
хахаха е ова ме насмеа многу,значи ако уште не им е стигната робата или им е на царина од ХХХ причина значи дека се слаба фирмаАнхоч е толку јака фирма што имаат еден модел на лаптоп со рајзен 4000+. Браво за анхоч ( со мало а ).
Не знам колку е точно но Март 16ти се води како релис деј за 4000 процесорите, а сега кога почнале да прават лаптопи со нив не знам, воглавно поспоро излегуваат лаптопи со Рајзен него Интел.lol каква патетика
А Сетек колку имаат?
Всушност, може да ми кажеш кога официјално излегоа Рајзен 4000 лаптопи?
Тој еден модел можеби стигнал по некоја си претходна нарачка во магацин,или по случаен избор на добавувачот што праќа роба до Анхоч. Fuck logicЗначи му стигна само еден модел? ООО богу на логиката. Продолжи да се смееш.
Јас се чудам како од обично прашање за совет/искуство се претвори во мерење чиј е поголемСомнителна е секако. Прво беше посебна тема, сега и во темата за генерална дискусија за Анхоч...
Проблем секако има, ама би сакал и од Анхоч да се произнесат, па да се добие целосна слика за случувањата.
Даворкне среди шо се секираш.Поставив прашање за искуства со сервисот, камерата после месец и пол ми се јавија да ми кажат дека ја расипале и наеднаш мојата тема, која беше посебно прашање, затрупана
На еден сајт на вест од пред 8 дена пишуеше дека се веќе во продажба Рајзен 4000 лаптопи.Не знам колку е точно но Март 16ти се води како релис деј за 4000 процесорите, а сега кога почнале да прават лаптопи со нив не знам, воглавно поспоро излегуваат лаптопи со Рајзен него Интел.
Многу лошото којзнае што ли ќе биде, дугмето од куќиштето се заглавило и не сакале да го одглават.Ме чуди како сеуште нема отворено тема, многу лошо искуство со Анхоч сервис...
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Земи изнакупи Gembird, Omega или останата кинеска гама на производи потоа купи кинески телефон „од арните“ и ќе правиме муабет.Се што сум зел од Анхоч било супер, и ништо не било фалично
Кои се достојни замени за Анхоч и Нексио кај нас?ама вакво глорифицирање на друга фирма со алузија дека таа е единствен логичен избор при купување...шо знам.
Добри се 95% од времетоИ сега, добри се или не се?
Земи изнакупи Gembird, Omega или останата кинеска гама на производи потоа купи кинески телефон „од арните“ и ќе правиме муабет.
Не сакам за седум дена.Јас сметам дека во државава освен Анхоч, се друго е тотален шит. Единствено не ми се допаѓа во моментов кај Анхоч што кога отворам страната нивна немаат нешто ново, најверојатно поради ковид ситуацијава и побавно стига робата, па многу производи не им се на залиха.
Друго, што има Анхоч да се изјаснуваат на форумов за некој незадоволен купувач што однел производ вон гаранција и сака да му го поправат за 7дена.
Крај краева, имате бе институции, јавете се побарајте совет, ние тука не сме пазарни инспектори.
Се што сум зел од Анхоч било супер, и ништо не било фалично, ама тоа што сум го купил бил некој ок бренд. Да се случува да има дефектен, но доколку пристапот биде ок не верувам зошто да не го средат проблемот и не ги вратат парите во краен случај.
Не се среди, ја расипаа.Даворкне среди шо се секираш.
На еден сајт на вест од пред 8 дена пишуеше дека се веќе во продажба Рајзен 4000 лаптопи.
Грешка си те бришат пошто си безобразен.Кога сум саркастичен ми ги бришат моите коментари.
Зошто вашите не ги бришат?
NET Switch CUDY 8-port Gigabit GS108U, Plastic, White, GS108U
950,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 4000D WOOD RS, Black/Walnut, CC-9011340-WW
9.850,00 ден
UPS 650VA / 360W POWERWALKER VI 650 SH, 2xSHUKO, USB, RJ11, 10120048
4.460,00 ден
SSD M.2 NVMe and SATA DOCKING STATION GEMBIRD, USB Type-C 3.2 Gen 2x2, Black, DD2-U3M2
4.980,00 ден
SSD 2,5" 240GB MSI SPATIUM S270 S78-440N070-P83
3.650,00 ден
NET LAN WIRELESS DUAL BAND WIFI6, USB 2.0, CUDY WU300
470,00 ден