Е па вака ако го прочитате првиот пост што ве воведувам во темата мислам дека нема да имате проблеми, другар на брат ми од 1ва година средно ја сетираше програмата со овој пост од прва. Така да не знам зашто си се мачел цел ден можеби затоа што си барал софтвер што си го добил од некој си извор. Мислам дека постот е јасен и 2 пати да го прочита секој, и оној што не седел на компјутер ке ја намести програмата.
УЖИВАЈТЕ !!! :bravo:
Абе што се курчиш толку да не си открил топла вода, немој молим те. Кога ке напишеш пост како да се симнува со статична тогаш ке речеме дека си направил нешто. Мислам дека не е некој проблем да направиш дисконект па веднаш конект и можеш пак да симнуваш................ бесконечно така.
Ако сакаш да помогнеш на некој помогниму ако не не ни постирај, има луѓе што не се толку бистри како брат ти или сестрати беше незнам.
А овој администраторов барем слика да стави да видиме колку е личен.
:bravo::bravo::bravo:
Decki na sto lici ova.Prvo e sramota da se prepirate.Ne sakam da napagjam nekogo nitu da delam pamet,ama stvarno ne dolikuva na forum da se raspravate i da pisuvate sesto.Jas mnogu ne se odbiram.Noe ako sakas da mi pomognes postaviv prasanje za programot USDownloader.Ako moze nekoj da mi dade link za da go simnam insatalaciona verzija oti do sega simnav 5 razlicni verzi.Site se vo papka,ne se instaliraat i nigde ne go sretnav doticniot fajl.
Ps uste ednas ne mi zameruvajte ama sepak forumot e neli za edukacija.t.e vie sto znaete poveke da ni objasnite i pomognete na nas so razbirame pomalce a ne da se vregjate na forumot.:zbunet2:
Da Noe tocno za toj fajl mi zapinja.Nikade nemozam da go najdam.Dali treba jas da go napravam samiot ili kako fajl treba da go ima.Simnav 5 verzii na programot,no vo niedna od niv go nema.Kako da go napravam toj fajl.Ako slucajno mozes da go kacis tuka ok ako ne kaj da go baram.Drugoto gore-dole mi e jasno.Samo toj fajl SET-reconect ne mi e jasen bidejki go nema nigde.:zbunet3:
2. Disable one nic and activate another after download is complete.
While NIC is activating restart Modem. IPS will assign a new IP.
1. Short-Out the JavaScript:
1. Goto the page you want to download
2. Select FREE button
3. In the address bar put the following: javascript:alert(c=0)
4. Click OK
5. Click OK to the pop-up box
6. Enter the captcha
7. Download Your File
From the computer of: AlexTheBeast (133 recipes)
Created: Apr 30, 2005
Јас кога пробував симнав 10 верзии од тој програм и никаде го нема тој фајл а башка тоа е портабилен програм не се инсталира.
narode.. kablovskiot internet = GOLEM LAN i imaat statichki IP .. zatoa nikakvo batch fajlche nema da rabote, bidete realni .. 3strani mislam se bez vrska ..
![]()
:tainstven:
Стај си 20 филма и цепај заборави го компјутерот некој ден и врати се после тоа да си ги гледаш филмовите. :bravo:Noe sto da ti kazam osven fala mnogu.Ova raboti fenomenalno.Stotuku simnuvam veke tret fajl bez ona isklucuvanje na modem i ostanati zaebancii.Uste ednas fala.:bravo: