Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Колку Сакаш Симнуваш Од RapidShare !!!

Статус
Затворена за нови мислења.

pianoman

read-only
11 октомври 2007
15
0
Одлично за постов, :bravo:. Само, штета што не функционира за кабелски интернет... :ua:. Значи, LONG LIVE TORRENT!
Ако некој најде решение за кабелските корисници, од мое име а и од другите, ќе му бидеме многу благодарни :baknezh:

Noe

hello world
23 ноември 2007
106
2
Тешко дека ке функционира со кабловски :) но затоа тие што користат ADSL ке им дојде топ.

Noe

hello world
23 ноември 2007
106
2
Е да тоа ти е нема спас со кабелски да може некако да се опорави баш разгледував неможе тоа е тоа. Со кабелот у руки и цепајте :bravo:

BabaZumbula

read-only
7 ноември 2007
5
0
USDownloader: одкога ке се инсталира треба да се пронајде датотеката кај што е инсталиран и треба да се пронајде "SET - reconnect" фајлот -> десен клик едит се што има у него чистиш и ја додаваш следнава скрипта:

e sega Noe ako saks da mi dades link za gore navedeniot program.Posto se so simnav site se gotovi programi,nikoj ne e instalacionen i ova go nema vo nitu eden.Mislam na fajlot SET - reconnect:zbunet3:

Macedon

read-only
21 октомври 2007
18
0
Е па вака ако го прочитате првиот пост што ве воведувам во темата мислам дека нема да имате проблеми, другар на брат ми од 1ва година средно ја сетираше програмата со овој пост од прва. Така да не знам зашто си се мачел цел ден можеби затоа што си барал софтвер што си го добил од некој си извор. Мислам дека постот е јасен и 2 пати да го прочита секој, и оној што не седел на компјутер ке ја намести програмата.

УЖИВАЈТЕ !!! :bravo:

Абе што се курчиш толку да не си открил топла вода, немој молим те. Кога ке напишеш пост како да се симнува со статична тогаш ке речеме дека си направил нешто. Мислам дека не е некој проблем да направиш дисконект па веднаш конект и можеш пак да симнуваш................ бесконечно така.
Ако сакаш да помогнеш на некој помогниму ако не не ни постирај, има луѓе што не се толку бистри како брат ти или сестрати беше незнам.
А овој администраторов барем слика да стави да видиме колку е личен.
:LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::bravo::bravo::bravo:

Noe

hello world
23 ноември 2007
106
2
Абе што се курчиш толку да не си открил топла вода, немој молим те. Кога ке напишеш пост како да се симнува со статична тогаш ке речеме дека си направил нешто. Мислам дека не е некој проблем да направиш дисконект па веднаш конект и можеш пак да симнуваш................ бесконечно така.
Ако сакаш да помогнеш на некој помогниму ако не не ни постирај, има луѓе што не се толку бистри како брат ти или сестрати беше незнам.
А овој администраторов барем слика да стави да видиме колку е личен.
:LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::bravo::bravo::bravo:

Не е за тоа кој што открил можев и воопшто да не откривам ништо. Во секој случај ме радува тоа , што постов има негативни и позитивни гледни точки од пошироката маса на заедницава. Сепак ако си правел дисконект и конект прдолжи да правиш , ако ти се свиѓа мојата идеја прифатија ако не пак си е се ок. А тоа дека не е разбирлив текстот од првиот пост не знам ке се замислам :spienje: Не е за бистри или небистри само прочитај убаво се.

ПРЕДНОСТИ:

1. ДИСКОНЕКТ КОНЕКТ САМО ПРАВИ
2. ТЕКСТОТ ОД Rapidshare САМ ГО ВНЕСУВА
3. ВРЕМЕТО ИЗГУБЕНО ВО ОВИЕ 2 РАБОТИ ЗНАЧИ СЛОБОДА ОД КОМПЈУТЕР( се само си работи)

Значи заклучок Во секој слчај е предност да се има овој софтвер ако не е така да ставиме едно гласање :bravo:

BabaZumbula

read-only
7 ноември 2007
5
0
Decki na sto lici ova.Prvo e sramota da se prepirate.Ne sakam da napagjam nekogo nitu da delam pamet,ama stvarno ne dolikuva na forum da se raspravate i da pisuvate sesto.Jas mnogu ne se odbiram.Noe ako sakas da mi pomognes postaviv prasanje za programot USDownloader.Ako moze nekoj da mi dade link za da go simnam insatalaciona verzija oti do sega simnav 5 razlicni verzi.Site se vo papka,ne se instaliraat i nigde ne go sretnav doticniot fajl.

Ps uste ednas ne mi zameruvajte ama sepak forumot e neli za edukacija.t.e vie sto znaete poveke da ni objasnite i pomognete na nas so razbirame pomalce a ne da se vregjate na forumot.:zbunet2:

Noe

hello world
23 ноември 2007
106
2
Decki na sto lici ova.Prvo e sramota da se prepirate.Ne sakam da napagjam nekogo nitu da delam pamet,ama stvarno ne dolikuva na forum da se raspravate i da pisuvate sesto.Jas mnogu ne se odbiram.Noe ako sakas da mi pomognes postaviv prasanje za programot USDownloader.Ako moze nekoj da mi dade link za da go simnam insatalaciona verzija oti do sega simnav 5 razlicni verzi.Site se vo papka,ne se instaliraat i nigde ne go sretnav doticniot fajl.

Ps uste ednas ne mi zameruvajte ama sepak forumot e neli za edukacija.t.e vie sto znaete poveke da ni objasnite i pomognete na nas so razbirame pomalce a ne da se vregjate na forumot.:zbunet2:

Дотичниот фајл можеш да го именуваш како сакаш да ти завршува со екстензија *.bat и тоа е тоа. Ако ми зпориш за SET - Reconnect фајлот изјасни се поубаво ке ти помогнеме :bravo:

BabaZumbula

read-only
7 ноември 2007
5
0
Da Noe tocno za toj fajl mi zapinja.Nikade nemozam da go najdam.Dali treba jas da go napravam samiot ili kako fajl treba da go ima.Simnav 5 verzii na programot,no vo niedna od niv go nema.Kako da go napravam toj fajl.Ako slucajno mozes da go kacis tuka ok ako ne kaj da go baram.Drugoto gore-dole mi e jasno.Samo toj fajl SET-reconect ne mi e jasen bidejki go nema nigde.:zbunet3:

filipvselena

poweruser
7 април 2007
2.934
193
Da Noe tocno za toj fajl mi zapinja.Nikade nemozam da go najdam.Dali treba jas da go napravam samiot ili kako fajl treba da go ima.Simnav 5 verzii na programot,no vo niedna od niv go nema.Kako da go napravam toj fajl.Ako slucajno mozes da go kacis tuka ok ako ne kaj da go baram.Drugoto gore-dole mi e jasno.Samo toj fajl SET-reconect ne mi e jasen bidejki go nema nigde.:zbunet3:

Јас кога пробував симнав 10 верзии од тој програм и никаде го нема тој фајл а башка тоа е портабилен програм не се инсталира.

Aleks

poweruser
18 мај 2007
5.748
289
2. Disable one nic and activate another after download is complete.
While NIC is activating restart Modem. IPS will assign a new IP.

Ova nema da raboti na kablovski!

1. Short-Out the JavaScript:

1. Goto the page you want to download
2. Select FREE button
3. In the address bar put the following: javascript:alert(c=0)
4. Click OK
5. Click OK to the pop-up box
6. Enter the captcha
7. Download Your File

nitu pak ova, eve zashto:

From the computer of: AlexTheBeast (133 recipes)
Created: Apr 30, 2005

Noe

hello world
23 ноември 2007
106
2
Јас кога пробував симнав 10 верзии од тој програм и никаде го нема тој фајл а башка тоа е портабилен програм не се инсталира.

usb.JPG

Наведов која верзија треба да се спушти на USBDownloadrer ако го нема тој фајл наједноставно со отварање на нотпад може да ја внесеме скриптата и да ја има и да ја нема кога ке зачувуваме даваме: некое_име.bat !! и тоа е се проблемот ке се реши. Пробајте и кажете сакам без проблем да успее ова.

УЖИВАЈТЕ !!! :bravo:

Aleks

poweruser
18 мај 2007
5.748
289
narode.. kablovskiot internet = GOLEM LAN i imaat statichki IP .. zatoa nikakvo batch fajlche nema da rabote, bidete realni .. 3strani mislam se bez vrska ..

filipvselena

poweruser
7 април 2007
2.934
193
narode.. kablovskiot internet = GOLEM LAN i imaat statichki IP .. zatoa nikakvo batch fajlche nema da rabote, bidete realni .. 3strani mislam se bez vrska ..

Нормално а направив грешка што ставив кабловски интернет.Море има наскоро да ги откацам овие со кабловскиот ич не ми е гајле ке си ставам АДСЛ и не му се секирам.

BabaZumbula

read-only
7 ноември 2007
5
0
Noe sto da ti kazam osven fala mnogu.Ova raboti fenomenalno.Stotuku simnuvam veke tret fajl bez ona isklucuvanje na modem i ostanati zaebancii.Uste ednas fala.:bravo:

e r i c

Баниран/a
27 ноември 2007
45
2

Мојот е валиден до 11 Март 2008 :)

Џабе се сите тие трикови и разни глупости, работат само на динамични ип адреси, додека тие што имат статични лекот е само премиум да си купиш :)

А глупо е тоа што 25гига смееш да даунлоадираш само за рок од 5дена :tainstven:

Noe

hello world
23 ноември 2007
106
2
Како и да е јас ги кинам 25 гига за помалце од 3 дена коа ке земам да симнувам

Noe

hello world
23 ноември 2007
106
2
Noe sto da ti kazam osven fala mnogu.Ova raboti fenomenalno.Stotuku simnuvam veke tret fajl bez ona isklucuvanje na modem i ostanati zaebancii.Uste ednas fala.:bravo:
Стај си 20 филма и цепај заборави го компјутерот некој ден и врати се после тоа да си ги гледаш филмовите. :bravo:

Andrijeski

poweruser
1 март 2007
2.599
65
andrijeski.net
За *автоматски* работи користете торенти.

Бидејќи се финансира од реклами и платени премиум корисници, на презентираниот начин rapidshare или ќе умре или ќе смени нешто во сигурноста па само ќе им отежне на сурферите да downloadираат полесно. Прашање е само на време :)

Јас мислам дека само ќе сменат CAPTCHA и програмата нема да ви функционира :)

filipvselena

poweruser
7 април 2007
2.934
193
Кога тогаш ќе се случи и тоа прашање е на време.Кој знае можеби сега rapidshare работи на решавање на тој проблем

Noe

hello world
23 ноември 2007
106
2
Како и да е секогаш ке постои начин за идеја и размислување и зборење за некоја тема од оваа област.Како и да е софтверов за RapidShare е измислен да не те замара и преоптоварува тебе и во позадина да си работи.

smole

poweruser
18 април 2007
3.905
4.585
Ное, а да ги пратиш линковите од фајловите за симињање,и да пишеш дали USDownloader можеш да го читаш пошто е на руски, или се појавуваат разни нечитливи знаци.

Статус
Затворена за нови мислења.
членови онлајн
мислења
теми
членови

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно