Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Каде оди IT.COM.MK?

Fearless

lurker
22 јули 2009
793
262
Скопје
Може да избираме член на месецот на кој што ќе му се даде некоја награда. Така ќе се мотивираат сите за пишување квалитетни работи.

JimmyHoFFa

hello world
6 март 2012
270
183
Скопје
JimmyHoFFa's setup  
Processor & Cooler
Intel Core i5 2500K 4.2Ghz & Cooler Master Hyper101
Motherboard
Asus P8Z68-V/GEN3
Storage
Samsung SpinPoint F3 1TB
PSU
Cooler Master GX550W
RAM
Kingston HyperX 8GB 1600Mhz
Video card
AMD Radeon 6870 1GB
Case
NZXT M59
Mouse
X7-740K
Keyboard
Logitech Internet Navigator
Audio
Creative Audigy X-Fi Extreme Audio
Monitor
Phillips 37' Full HD
OS
Windows 8.1 Pro x64
Може и да се воведат некои промени во изгледот на ИТ форумот односно нешто помодерно, нешто пофутуристички изглед, сепак станува збор за ИТ, сепак сум нов на овој форум ама мислам дека излгеда премногу како Windows XP .

IVS

Баниран/a
29 јуни 2011
144
64
Мислам дека целара работа се “закочи“ кога се апгрејдна форумов. И првото нешто што ме извади од такт, беа изгубените теми од скоро пола година наназад. Немавте бекап пола година направено, или нешто друго беше причината? Ова многу ме интересира...

tomi

Sensei Модератор
16 април 2007
9.876
3.884
Скопје
Зошто нема можност ?
http://it.com.mk/marketing/
Сега не гледам реклами, незнам зошто... Но имаше порано и сигурно серверот и доменот не коштаат колку што била заработката.
1. Од ова гледа да профитира само Газдата на It.com.mk го боли цеф него за нас на форум. Нит давал награди нит па ке дава награди.На тоа не се надевјате.
2. Од моја страна беше побарано од една Фирма за Компјутери која е поголема да ми дава делови на тестирање што ке бидат објавени тука и слично. Но од тоа не добив никаков позитивен одговров и не им остави впечаток баш многу, а кога размислив и јас па што има да се малтретирам да идам да трошам бензин да зиам делови да тестирам презентирам и после да ги вратам, само изгубено време и пари.Пошто нема фирми кај нас како што се АТИ,АМД,АСУС и слични кој произведуваат, на нашите фирми не им се исплати ова да го прават пошто не се произведувачи туку продавачи на компјутерска опрема. И ако ја тоа што ке го тестирам го земам од Мебиус на пример и пишам ревју и од кај е купено. Може некој нема дилерски у мебиус па ке го земе од Сет. Затоа фирмите не се зиантересирани пошто не гледаат профит од ова.
3.Под итно мора нови модератори кој се активни на форумов. Да се направи селекција на членови од страна на Администратори и сегашни модератори и да се стават на гласање и да се обнови форумов..
4.Потребно е да се направи една забава дали ке е диско, кафана или слично за да се запознаат подобро бар оние членови кој се нон стоп активни.

DaVoRkNe

poweruser
1 септември 2011
4.082
4.347
Скопје
4.Потребно е да се направи една забава дали ке е диско, кафана или слично за да се запознаат подобро бар оние членови кој се нон стоп активни.

баш пред некој ден си лежев и размислував,зашто не се направи една група од членови на ит и да се собираме пример на водно на некое убаво зеленило или парк и да си се дружиме зарем има нешто лошо во тоа?
па на крај краева дури и размислував да најдам просторија каде што еднаш месечно ке се собираме и ке се покажуваат нови ствари од членовите пример нов дел купил да објасни за него или направил некој оверклок било што и сакав баш да спомнам и еве во вистинско време и на вистинско место би сакал да се дружиме сите без разлика на : кожа,боја,националност,град и итн.

tomi

Sensei Модератор
16 април 2007
9.876
3.884
Скопје
И тоа е пробано од моја страна во повеќе наврати и тоа не успеав. Имав отворено тема за тоа но пропадна.
Еве на пример може во недела во парк на Школка па после ке идеме на некое пивце во близина

DaVoRkNe

poweruser
1 септември 2011
4.082
4.347
Скопје
И тоа е пробано од моја страна во повеќе наврати и тоа не успеав. Имав отворено тема за тоа но пропадна.
Еве на пример може во недела во парк на Школка па после ке идеме на некое пивце во близина
јас сум секогаш расположен за нови пријателства нови искуства и запознавање знаење од страна на посикусни луѓе.јас сум значи за во парк :)

D3N1EL

poweruser
10 август 2010
2.922
1.535
1. Од ова гледа да профитира само Газдата на It.com.mk го боли цеф него за нас на форум. Нит давал награди нит па ке дава награди.На тоа не се надевјате.

Во врска со болдираново, точно е. Имав прашано 2ца админи и само еден ми врати дека се разгледува(ова беше пред 1-2 месеца), додека пак од 2от не сум добил до сеа. Тогаш кога ги прашував, организирав натпреварче во графички дизајн(кој пропадна заради неозбилноста на учесниците, мислат дека интернетот е голем па нема да се одкрие што е крадено, а што не).

членови онлајн
мислења
теми
членови

Последни теми

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно