Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Junior programer

alexandar11

hello world
11 јануари 2010
464
211
Здраво дечки.
Сакам да прашам ИТкомпанија во Скопје вработува програмери без искуство. Јас сум скоро дипломиран инжинер по информатика со познавање на повеќе програмски јазици,веб дизајн компјутерски мрежи но без искуство во компанија бидејќи во мојат град нема вакви компании. А гледам дека сите огласи им се за сениори па дали примаат и такви на кои им е потребна едномесечна практична работа да ја научат околината во која се работи. Поздрав. :)

overrated

hello world
8 мај 2008
191
4
и јас сум заинтересиран за нешто слично, ако има некој информации нека пише.

stefan_v

user
3 мај 2010
1.426
604
macedonius.com
Пошто повеќемина прашаа, ве молам дадете ми контакт телефон(јас ќе им се јавам), платата е одлична, но несакаме мрзи. Значи тоа што треба да се работи ќе се сработи. Ова не е работа од типот „нишни врата, земи плата“.
Искуство мање битно, ионака ќе се научи. Но, да се знае што се прави. На нас не ни е битно што сте правеле или како, тоа што ви е задолжение да биде сработено како што треба и толку. Се работи за веб програмирање.

hebocig

lurker
7 јануари 2010
653
143
Пошто повеќемина прашаа, ве молам дадете ми контакт телефон(јас ќе им се јавам), платата е одлична, но несакаме мрзи. Значи тоа што треба да се работи ќе се сработи. Ова не е работа од типот „нишни врата, земи плата“.
Искуство мање битно, ионака ќе се научи. Но, да се знае што се прави. На нас не ни е битно што сте правеле или како, тоа што ви е задолжение да биде сработено како што треба и толку. Се работи за веб програмирање.
C# или JAVA ?

— членови онлајн
—мислења
—теми
—членови

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно