Јас на еден компјутер од клиенти најдов легло на мали пајачиња врз хард дискот.. Буквално милион имаше, од сите страни искачаа..
Ситни некои сиви никакви![]()
Со 95 октански го поливаш? :annoyed:Ако немате компресор зимаш кукиштето и идеш на бензиска
View: https://youtu.be/bimYNIXwq5Q
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Двонасочна пумпа за душеци/чамци и слично користам. Иако нема екстра влага сепак не го уклучувам веднашИмав еден случај каде што го дувале пц-то со компресиран воздух, од оние во лименки што се. Го издувале што го издувале, ама тоа гомце веројатно имало вода во него, не знам дали е од логинг или анхоч, не памтам што ми рече човекот, само знам дека го уклучиле и веќе не проработел. Ми го донесе мене, ама не можев да му најдам квар нажалост, па човекот мораше да менува цела платформа, сокет 1155 беше.
Прскаат течност ако не се користат како што треба. Таа течноста мислам дека беше некоја киселина.Имав еден случај каде што го дувале пц-то со компресиран воздух, од оние во лименки што се. Го издувале што го издувале, ама тоа гомце веројатно имало вода во него, не знам дали е од логинг или анхоч, не памтам што ми рече човекот, само знам дека го уклучиле и веќе не проработел. Ми го донесе мене, ама не можев да му најдам квар нажалост, па човекот мораше да менува цела платформа, сокет 1155 беше.
ТочноStaval pasta vrz termalnite padovi...
Sent from my Redmi 3 Pro using Tapatalk
Crep!Точноh:
има шлакано паста над термалниот пад
Wtf did you just say?Грозно... На тие што не им е чисто куќиштето можам само да замисли колку им е "чисто" дома. Сета таа прашина размножува се насекаде.
Нашлапај ја повеќе тиНекој претходно ја греел графичката, видел дека не бива, па нашлапал и паста и падови, а видео мемориите ги оставил така. Ја го добив раскупусан апаратов, и шо да му праам сеа?![]()
SSD M.2 128GB FORESEE XP2000 NVMe , 2.400/760MB/, FSB0C128G-B7C7200 BULK
1.990,00 ден
GAMING DESK NITRO CONCEPTS D16M, CARBON BLACK, GABU-209
33.990,00 ден
STEAM IRON EXTRALINK GARMENT 280ML
2.170,00 ден
MICROPHONE FIFINE A9 RGB Polar Patterns, w/ARM, USB Type-C, 2.0m cable, Black, A9
5.500,00 ден
COMBO KEYBOARD MOUSE MOUSEPAD HEADPHONES WIRED GEMBIRD, Black, KBS-UO4-01
900,00 ден
HEADPHONES STAND FragON A1 Black FGLHH22BKWTOWER1K
830,00 ден